Komentāri: Kivičs: Lienes Skulmes vairāk nav

Dzēsts lietotājs

Apnikušu tautas varoņi

20.jan 2020 Atbildēt
Ilveta Jaunzeme

With all due respect

20.jan 2020 Atbildēt
Inga Inga Inga

Dzēšat cik gribat netīkamos komentus! Dzeguze skulme nav, bet skulmes pamestās meitiņas gan ir.

20.jan 2020 Atbildēt
Hmmmmm

Kā es sabijos, domāju Kivelis atkal izrādījis agresiju un nogalinājis būs viņu,jo teikums LIENES VAIRĀK NAV skan tieši tā..

21.jan 2020 Atbildēt
Mara Brige

Nu ir perdelis ar dullo mušu.

22.jan 2020 Atbildēt
Mara Brige

Ar kuru galu domā Skulme-Kiviča? Viņas Kivičs ir no iekarotāju-barbaru cilts. Nu Liene dzemdēs bērnu, nu bērns būs vesels, nu sāksies autiņu mazgāšana, būs jāmazgā arī Kiviča lielās un smagās drēbes, jāgatavo ēst, jo naudas pietiekoši nebūs. Lai Liene nedomā, ka tāds Kivičs ilgi pacietīs Lienes paviršo frizūru. Viņš ir vīrietis ar vēsturi, sāks pazust, aizbildinoties ar šeftēm, mazāk ņems Lieni visur līdzi, pārradīsies sadzēries pēc pusnakts mājās. Bet kur šeftes, tur citas bābas, ar citām smaržām. Viņam tas būs pie lietas, pie šeptēm. Liene sajutīs, ka viņš dala vafeli ar citām. Kivičs teiks, lai viņa dzīvo savu dzīvi, kamēr vienu dienu pateiks, ka Lienei ir līkas kājas un ka zeķu vīle te nav vainīga. Uztaisīs bērnu citai un sāks dzīvot citā īrētā dzīvoklī. Diez vai bijusī skaistuma karaliene tk pacietīs. Paliks viena, bez naudas, bez vecākiem un draugiem. Kas gaida viņas bērnu? Kas notiks ar viņu pašu? Nevar tik bezjēdzīgi dibināt ģimeni uz seksa un bez kopējām interesēm par nākotni un bērniem. Lienei ir visas iespējas nobeigt dzīvi pie kāda bomža sāniem. Žēl, ka skaistumu tā nīst Latvijā, ka gatavi iemīr to zemē? Un ja Lienei piedzimst slima bērns? Tāds Kivičs viņu tūlīt oat pametīs.

22.jan 2020 Atbildēt
Mara Brige

Liene!Sāc krāt nebaltai dienai. Ja Kivičs varēja nopirkt tik dārgu kāzu uzvalku ar visiem vīrieša aseksuāriem zinādams, ka tu gaidi bērnu, tad labi nav nu nepavisam. Vai saderināšanās gredzenu viņš tev uzdāvināja? Tavu dibenu gan viņš parādīja visai pasaulei, arī apgrābstīt tevi citam ļāva.

22.jan 2020 Atbildēt

Komentēt