Komentāri: Elizabete II dod mājienu, ko zaudēs Harijs un Megana

Ādolfs Nāks

Varbūt atgādināja, kas notika ar Diānu.

14.jan 2020 Atbildēt
Uģis Jansons

Prieks,ka daži negrib būt parazīti.

14.jan 2020 Atbildēt
Unija Vitola

Karaļnams UK ne tikai tērē lielas summas sevis uzturēšanai bet arī kko pelna tikai ar to vien, ka viņi ir. Viņi ir staigājošas reklāmas, viņus grib! Megana nevar pieņemt, ka vienmēr būs aiz kāda, tajā pašā laikā viņai nav ne tās stājas, ne šarma, lai godam nestu titulu un visus klāt esošos pienākumus.

14.jan 2020 Atbildēt
Maria

Būtu nu savu aprobežotību pie sevis paturējusi. Megana ir lieliska visās nozīmēs - skaista, gudra, izglītota, laba oratore, vīra mīlēta, starojoša un sirsnīga. Un Tev līdzīgiem aprobežotiem purniem tas nepatīk, jo labi redz, cik paši stulbi, arī karaļnamā. Tāpēc arī viņu "noēda". Bet nepriecājieties par agru.

14.jan 2020 Atbildēt
Iveta Bite atbilde Maria

Maria dura. Nigeru piekritēja

15.jan 2020 Atbildēt
Solveiga Pelnēna atbilde Maria

Megana nav un nekad nebūs lēdija! Viņa ir kašķe ar sliktu raksturu. Tēvu publiski atstūma tik tāpēc, ka tas zinājās savu vietu un nelecās figurēt tais slavenajās kāzās. No Meganas pamazām novēršas visi, kas ar viņu vairāk kontaktējušies. manuprāt, nevis viņi paši "izvēlējušies dzīvot". bet viņus beidzot izstūma uz to vietu, ko viņiem jāaizņem. Pat bērnu viņi nokristīja suņa vārdā- Arčijs! Arturs ir cilvēka vārds! Mājās sauc kā gribi, bet te- ha! Saseksas jaunais hercogs Arčijs. Un par "noēšanu", tad pati Negana noēdīs jebkuru bez sāls. Tagad viņa būs pie vietas. Un tituls arī tiks zaudēts, jo tas viņai nepiestāv un nepienākas.

15.jan 2020 Atbildēt

Komentēt