Komentāri: Zināms, kā par brāļa rīcību jūtas princis Viljams

Tuudalu Cuuka

Ai ai ai, nabaga satriektais Viljams! Smaga morālā trauma tagad, nabadziņam... Nu tik mudīgi pie psihoterapeita, psihologa, psihiatra! Gaidāma ilgstoša atveseļošanās, rehabilitācija... taču divatā ar britu nodokļu maksātāju naudiņu, viņi tiks tam pāri!!

11.jan 2020 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

pavisam piemirsu, vēl pie urologa arī!

11.jan 2020 Atbildēt
Lauma atbilde Tuudalu Cuuka

Stulba esi! Tavs niks uzskatāmi parāda kādi sūd.i tev galvā.

11.jan 2020 Atbildēt
Maria

Pats Viljams ar savu Kleitu ir lielā mērā cēlonis šādai Meganas un Harija izvēlei. Viljams viņus vispār ignorēja, nevis atbalstīja, bet Kleita pat taisījās Meganai sniegt "skarbu mācību". Tad nu lai sēž abi glumiķi pie pašu sasistās siles.

11.jan 2020 Atbildēt
p.s.

Nu baigie spečuki,trenūzenēs tērpti spriež par karaļnamu,kā viņiem tur vajadzētu dzīvot.Varbūt sākumā jātiek pašiem ar sevi galā.

11.jan 2020 Atbildēt
Arianda Sablovska

tiesi ta ,ja jau citu problemas ir tuvakas tad savam diez vai pievers uzmanibu,...galvenais lai alinjs brivdienas nebeidzas

12.jan 2020 Atbildēt
Liga Golightly

Ka visiem patik nometet ar akmeniem un komentet citus.Parmest nesaskanas bralu vidu.Ko jus vispar varat zinat par citu cilveku personigo dzivi un attiecibam?Toko lasat medijos?? Es jau sen neticu visam zinam.Protams,ka Viljams varetu but sarugtinats par brala lemumu,bet mediji katru niansi izmanto sava laba un parvers sensacija.

12.jan 2020 Atbildēt

Komentēt