Komentāri: Lelde Ceriņa, kura kuru katru dienu laidīs pasaulē mazuli, demonstrē dekoltē

dzintra

Vai tad nevar biežāk parādīt to grūtnieces vēderu un dekoltē?Ko tad darīs,kad piedzims bērns?Vajadzēs rādīt ik pēc pāris stundām,jo neviens taču bērnu nav redzējis.Izturību šai sievietei!Un bērnam.

19.dec 2019 Atbildēt
Espats

Neaizmirstiet katru dienu ielikt pāris bildes no dzemdībām.... galu galā, šis tak būs pirmais bērns uz Zemes,pārējie tādi bioroboti vien ir.... Nenormālais pārītis!

19.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Tā ir. Vēl viena kivičveidīgā

20.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Kurš būs tēvs?

20.dec 2019 Atbildēt
Anita Biseniece

Kura kuru katru kuru.....

20.dec 2019 Atbildēt
Peteris Ziemelis

pilnīgi riebums uznāk, izdzirdot vārdu ceriņš, ceriņa, ceriņi. Ir tā, ka Pie mājas šoruden vecos ceriņus izzāģēju, lai aug jaunie. Tas pārītis ir sadomājies nezin ko par sevi, zīmējās kā tādi cirkuļi. Patiesībā ir tā, ka mana māte, tiklīdz kāds no ceriņiem parādās vai tikai iepurkškās tv, pārslēdz kanālus. Lai tak šie zīmuļi iziet ielās un cilvēkiem pajautā, ko viņi īsti par tiem domā ... aplauzīsies viens divi abi

21.dec 2019 Atbildēt
dzintra

Uz šitās sievietes stulbuma fona pat Kiviča gultas biedrene sāk izskatīties tīri pieklājīgi.Sākumā bija kāzu šovs,nebūs nekāds brīnums,ja arī no dzemdībām izveidos šovu un tad nabaga bērniņš būs jāizrāda.Slimi cilvēki....Tad vēl varbūt paziņos kā viesnīcniece Mūrniece,ka negrib,lai šo kāds atpazīst.

21.dec 2019 Atbildēt

Komentēt