Komentāri: Raimonds Pauls: Es visus savus konkurentus nograužu

dzintra

šajā valstī notika visādi brīnumi arī tad,kad Pauls bija Saeimā un tad,kad viņš bija ministrs.Lai nu kurš būtu brīnījies...

24.dec 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Dzintra, neesiet glupa. Tai vilku barā viens nav karotājs. bet, kad bija ministrs- daudziem netalantīgiem nācās aiziet vai pārprofilēties! Tikai daži saprata, ka pastiprināti jāstrādā pie savas personības. Protam, ka šajā valstī, kur valda protekcionisms, tā teit"blatņiku sistēma", daudziem bija ko iebilst pret Paulu. Šoreiz nograuza viņu un visus panākumus ārpus Latvisjas vēl iemanījās vērst pret viņu !

30.dec 2019 Atbildēt
dzintra atbilde Solveiga Pelnēna

"Pārprofilēties'"vajadzēja Jaunatnes teātra abām trupām,Operetes teātra abām trupām un orķestrim,deju ansamblim "Daile" u.t.t.varen daudz netalantīgo sanāk.Bet,kas tad tas ir?Sīka vienība,kā saka Karlsons,kas dzīvo uz jumta.Un tajā vilku barā komponists ievilka sevi un vēl dažus vilkus,par to a priori saņemot prēmiju.Neteikšu cik,lai nešokētu tautiešus pirms gadu mijas.Kas tad viņu ir nograuzis?Dzīvo večuks,cepuri kuldams.Lai veicas!

31.dec 2019 Atbildēt
Jons Dylda

Ieinteresēja komenti pie Jutubes klipa:www.youtube.com/watch?v=nNQyr1u4J7E

Vai Raimonds Voļdemarovičs arī Andreju Lihtenbergu nograuza?

24.dec 2019 Atbildēt
Cilvēks ar suni

Labi ka atdzinās, 1981 gada Mikrofons 81 Ulda Stabulnieka dziesma –– «Tik un tā»(Nāk rudens apgleznot Latviju ) tautā bija daudz populārāka, bet ..... . Vēl šodien atceros to atmosfēru pēc «balsu skaitīšanas».

24.dec 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Nu un? laba atmiņa jums, "atcerētāja kungs"". Vieniem patīk māte- otram meita, bet trešajam kleita. Kam patīk Pauls, tam Pauls patīk līdz šai dieai.; Taču tas ir kopumā. Atsevišķi- katrs sev atradīs savu iemīļoto mūziku vai vienu dziesmu un vēl plašāk ņemot- mūzika ir īpaša! Sodien tu klausies lirisku romanci un notrauc asaru, bet rīt jau metallika uzbudina tavus nervus. Taču vakarā koncertā tu, cilvēk, ar sajūsmu un siltu sirdi uztver katru akordu, ko radījis Pauls. Rīt- Strazds būs tavs elks, bet pairīt tu nevarēsi bez Kalniņa plašajiem legato...Un kur nu vēl simfoniskā mūzika,tautas dziesmas, koris, ērģļau mūzika... Lūk kur bagātība, kas pieder visiem bez ierobežojuma, no kuras var ņemt un ņemt un tā nekad neizsīkst! ņemiet ļaudid un dzīvojiet miertā un esiet laimīgi!

30.dec 2019 Atbildēt
Marģers Švēde

Maestro tavā jomā pagaidām konkurentu nav ! Nebūs ko grauzt _vairāk paliks laiks komponēšanai. Priecīgus Ziemassvētkus Maestro !

25.dec 2019 Atbildēt
Juris Berzins

To "nograuzto" ir vairāki desmiti cilvēki. Un ne jau Pauls viņus nograuza. To izdarīja VDK aģenti pēc "klusas" Paula vēlēšanās. Diemžēl, atklātībā šī informācija parādīsies tikai kaut kad vēlāk.

25.dec 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Ja tu tā "dziedi"- tā ir apmelošana! Un ja vajag- tevi,Juri Berzinu, un vilks pie likuma un taisnības! Atradis gan Čekas aģentu, plānā galdiņa urbējs!

30.dec 2019 Atbildēt
Juris Berzins atbilde Solveiga Pelnēna

Nekur neviens mani nevilks. Ir saglabājušies dokumentāli pierādījumi, tikai šobrīd tie tiek nepubliskoti. Kaut kad iznāks sensacionāla un patiesa grāmata par to Paulu, kāds viņš ir patiesībā. Šobrīd visi joprojām no viņa baidās - varbūt atkal izlems kādu "nograuzt"!

31.dec 2019 Atbildēt
Atalik Mullin

skaidrs, ka nograuza Operetes teātri.

26.dec 2019 Atbildēt
Andrejs Ušackis

Valsts deju ansamblis "Daile"arī kaut kā tika nejauši nograuzts.Tas bija viens brīnišķīgs tautas deju ansamblis.Skumji.

27.dec 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Bet lkas to Operiti tūdaļ pielietoja savām vajadzībām? Tāpat Galeriju?Noteikti, ka vēlmju saraksts bija iesniegts noštiprajiem""vajadzīgajiem"cilvēkiem. Viens nav karotājs!

30.dec 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna atbilde Andrejs Ušackis

Un kāda daļa tur būtu Paulam? šķiet "Daile "pastāv vēl šodien. T%ad jau vainosit "Vefe",Ālfas"Radiotehnikas"un pat "Komutatora"aiziešanā pa skuju taku"Cik cilvēku tad palika bez iztikas? Var būt painteresējaties tā pa īstam- kāpēc un kas?

30.dec 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Lihtenbergs nebija Raimonda Voldemaroviča( kā tu te uzsver!) konkurents nekādā jomā! Ja nezini- nelecies, skauģi!

30.dec 2019 Atbildēt
Jons Dylda

Vai tad es apgalvoju , ka Lihtenbergs bija Paula konkurents. Lolita Vambute bija Paulsa konkurente. Bija jautājuma teikums, kurā izteikts jautājums, nevis apgalvojums. Lihtenbergs bija dziedātājs, kurš starp citu dziedāja arī Raimonda Voļdemaroviča dziesmas.

Mani šajā gadījumā interesē tikai KGB motivācija, Andreja Lihtenberga fiziskai iznīcināšanai.

1.jan 2020 Atbildēt
dzintra atbilde Jons Dylda

Jā,mani arī interesē,jo pazinu Lihtenbergu.Bet laikam jau mēs to nekad neuzzināsim,vai arī kaut kas nāks gaismā,kad mūsu vairs nebūs.

1.jan 2020 Atbildēt

Komentēt