Komentāri: Atklāta neglaimojoša informācija par Valtera Frīdenberga līgavu

Sandra Odgaard

Pat, ja ta butu bijis, vina ir ok, jo bija Valteram lidzas, bet nevajag domat, ka jauna sieviete visu muzu dzivos seras. Tomer es piekritu, ka tas ir safabricets

17.dec 2019 Atbildēt
Daina Denava

lieciet tacu vienreiz so jauno sievieti miera.kaut vai Valtera pieminas del.Kristinei ir tiesibas ari normali dzivot.Lai akmeni met pirmais tas,kas ir bez greka.bet jus launo sakalu bars nomierinieties,jo nezinat ka jusu dzive iegriezisies.Turies KRISTINIT!

17.dec 2019 Atbildēt
Lolita Sedleneka

Pilngi piekrtu Jums Daina!

17.dec 2019 Atbildēt
Lilita Malvesa

Es arī piln īgi piekrītu Jums, Daina! Viņai nav jāstājas klosterī. Suņi rej, karavāna iet tālāk! Turieties , Kristīn!

17.dec 2019 Atbildēt
Asja Maršale

Un tagad viņai kā mūķenei jādzīvo vai? Lai taču cilvēks turpina dzīvot ,lieciet viņai mieru.

17.dec 2019 Atbildēt
Atis Strads

Nedomāju, ka Kristīne būtu uz to spējīga, pārāk īss laiks, lai aizmirstu Valteri

17.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Ko tad viņai sadedzināties?

17.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Lai tik jārējas apkārt, cilvēks vien ir

17.dec 2019 Atbildēt
Astra Zvirbule

Tieši tā arī gribēju paust savu viedokli kā Daina.ļaujiet Kristīnei mierīgi dzīvot-cilvēks ir radīts mīlestībai.Veiksmi Kristīnīt,turpini dzīvot un ņemt no dzīves visu ,ko tā sniedz.Atcerieties-DZĪVOJAM VIENREIZ!

17.dec 2019 Atbildēt
Iveta Štrauhmane

Izlasīju rakstu.Un nepamanīju nevienu neglaimojošu lietu par jau sievieti. Kāpēc jāliek tādi nepatiesi un nomelnojoši virsraksti?

17.dec 2019 Atbildēt
Žanis Vieplis

Neņem pierē, dzīve ir jādzīvo, jo nevar visu atlikušo mūžu sērot.

17.dec 2019 Atbildēt
ivoj

VISPĀR TEIKŠU JUMS TIKAI TO.............LIEKAT VIŅUS ABUS MIERĀ , IT ĪPAŠI VALTERU , KURŠ IR TAI SAULĒ............AIZVERATIES VIENREIZ PAR VISĀM REIZĒM , TO VISU MĒDIJOS LASA CILVĒKI. JŪS TIE , KURI APSPRIEŽAT ŠĪS LIETAS PUBLISKI - PADOMĀJAT PAŠI PAR SEVI , CIK JŪS ESAT TĪRI UN PATIESI SAVU TUVINIEKU , DRAUGU VAI ARĪ PAZIŅU LOKĀ............................................FU.

17.dec 2019 Atbildēt
Mara Lapina

Lieciet taču vienreiz mieru tai meitenei, viņai jādzīvo tālāk, rej kā tādi suņi, īstā sveces turētāja tā Viktorija Grābējrjuna

18.dec 2019 Atbildēt
vik

Lielie zinātāji kā vajag būt ir tie, kuri no malas skatās. Tie zina vislabāk kā sērot un kā dzīvot. Pazinu cilvēku , kurš 3 gadus zināja, ka mirs , ka paliks sieva ar 2 bērniem. Tieši jaunais puisis bija tas, kurš vēl pašam dzīvam esot mudināja sievu meklēt cilvēku, lai tad , kad vina nebūs kāds par viņa bērniem rūpētos. Draugiem uzdeva par pienākumu darīt visu iespējamo, lai sieva pēc iespējas ātrāk atrod sev jaunu draugu. Viņš bija tas , kurš teica, ka sērām nav nekāda sakara ar publiskajām asarām. Jo varot jau visu mūžu gaudot un stāstīt kā nepaveicās un tā arī neko dzīvē neizdarīt.

18.dec 2019 Atbildēt
Maris Pavlovs

Cik zemu var redakcija nolaisties,lai publicētu šo materiālu!Patīk rakņāties cilvēku "netīrajā"veļā?Pretīgi!Kristīnei novēlu būt stiprai un pilnīgi ignorēt šāda veida publikācijas,protams,tas nav viegli,bet jāiztur!

18.dec 2019 Atbildēt
Es Pats

A pisties ta gribās

18.dec 2019 Atbildēt

Komentēt