Komentāri: Linda Mūrniece nepatīkami pārsteigta par notikušo pie veikala Rīgā

Aleksandrs Reiers

Pirmo reizi dzirdu ,ka Mūrniece ir tāds Eņģelītis,visu laiku biju pretējās domās,var būt maldījos,bet tā vien liekas,ka viņas raksts F ir pašreklāma .

21.dec 2019 Atbildēt
Juris Frankus

tu tak gribeji lai tevi neviens nepazist....ko zimejies atkal....

21.dec 2019 Atbildēt
Peteris Ziemelis

nu viņa tak bāba kas bāba. Es, kad iešu uz veikalu, paņemšu no aizgalda vienu no mazajiem sivēniem un saitītē vedīšu uz veikalu. Man sivēni tīrīgi, aizgaldā un veikalos nekakā un spalvu atšķirībā no suņiem, nemet, Sivēniem nav arī blusu un tie ir potēti pret slimībām, potēti arī pret mūrnieci. Tā lūk

21.dec 2019 Atbildēt
Eduards Vasiļevskis

Saimnieku nomaiņas -viesnīcas Hotel de Rome pārņemšanas darījumā,

kuru organizēja eksministre, daudz kas izskatījās pēc reiderisma, ar

personāla fizisku iespaidošanu,apsaukāšanos. Tagad, ikdienas masu

saziņas līdzekļus apsēdusī kundze, mēģina regulēt ,,Mega"veikala

iekšējo kārtību un atainot situāciju dramatizējot apstākļus.

www.db.lv/zinas/hotel-d... ,

21.dec 2019 Atbildēt
Aivars Gedroics

Kad tev, Lindiņ, būs savs veikals, varēsi tajā kaut ziloni laist iekšā, kamēr tev tāda nav, stāvi pie ratiem! Starp citu, kāds sūda čurka tagad tevi drāž? :)))

21.dec 2019 Atbildēt
Gita Gitinja

Vispar nevajag jaukt privato ar sabiedrisko..Rupjiba ir nekad nav labais tonis.parak daudz sabiedriba ir dzivinieku nideji,pretigi,vulgari tevini,kas dirss neta..

21.dec 2019 Atbildēt
Žanis Embambelis

Kategoriski pret žurkveida suņiem veikalos,kur nu vēl lielākiem. Pats redzēju,kā viens nopļūtīja augļu stendu.

21.dec 2019 Atbildēt
Gita Gitinja

Bomzys ari nelaist.tie iet un aiz vinjiem tek mizali...

21.dec 2019 Atbildēt
Signe Si

Omg(!) Tā vecaa kashku baaba ir tik pat annoying kā non-stop skulmiči, tā ukraiņu baba ar tīņu sportistu, vecā čība olga, kura pirmo reizi no Latvijas pāķiem izbraukusi un tā pasaules naba, kuras kāzām, grūtniecībai visiem citiem privātās dzīves sīkumiem jāseko līdzi bez pārtraukuma.

Cmoon!

21.dec 2019 Atbildēt
Gita Gitinja

Kucenu drikst turet rokas.veikala apsargs baidas,ka suns nepacel kaju un neiezime plauktu.maza izmera sunukus saimnieki tur rokas un neviens tos lauka nedzen.Pie visiem veikaliem ir tadas uzlimes.maza auguma sunjus nevar atstat vienus,tos vienkarsi nozags.

21.dec 2019 Atbildēt
Ivars Bērzups

Ko tad pēdējā laikā Linda tik atklati sākusi runāt par visām tēmām...pareizi darīja apsargs,ka neielaida ar suni pārtikas veikalā...ja to redzētu PVD pārstāvis,sods būtu veikala direktorei un ne mazais,ne suņa īpašniecei...kas tad būs,ka visi sāks vest suņus līdzi veikalā!

22.dec 2019 Atbildēt
cielava

Nepiekrītu Mūrniecei. Tomēr sunim ir sava vieta un sabiedrības interesēm par veselīgu, nekaitīgu pārtiku veikalā ir primārā vieta. Suņa spalvas, čuras vai kakas nu pilnīgi neiederas pārtikas veikalā.

22.dec 2019 Atbildēt
Kārlis

Liels suns veikalā nebūtu labi, dzīvnieks paliek dzīvnieks, maz kas tādam ienāk galviņā, bet kam traucē tie maziņie ko tur rokās? Tie ir daudz tīrāki par vienu otru cilvēku! Cielavam - tikko Akropolē stāvēju rindā aiz pensionāru pāra abi tā smirdēja it kā apakšbikses pardon nebūtu mainījuši kopš jaunības laikiem, ko nu?

22.dec 2019 Atbildēt

Komentēt