Komentāri: Mūrniece parāda, kādas "mēstules" viņai sūta vīrieši

Signe Si

Viņai drusku galvā sakāpis. Tas ka viņa bijusi ministre pirms miljons gadiem un strādā viņu nepadara ne labāku vai sliktāku par pārējām kundzēm. Un tie piemēri par kafiju vai pastaigu ir pilnīgi normāli. Ko tad viņa gaida? Slepeno pielūdzēju kurš sūtīs bombongas un vai dulburi, kas video ar serenadem sutis? Vai rakstis patarus par sevi un atdzisies milestibaa pirms vispār saticis? Cmoon vecuma marasms laikam tantei

13.dec 2019 Atbildēt
Lolita Irisa Oto

Signe, ja Jūs Lindu viņas 49 gados nosaucat par tanti ar vecuma marasmu, tad Jums pašai ar galvu nav kaut kas kārtībā. Vai arī Jūs cerat nenodzīvot tik ilgi...Pirms cenšaties kādam iedzelt, paraugieties cieši spogulī, vai esiet tikpat gudra un izglītota! Bet ja sieviete spēj atklāti pasmaidīt par savu privāto dzīvi, tad viņa stāv visiem ķengātājiem pāri! Cepuri nost, lai viņai veicās!

13.dec 2019 Atbildēt
kails_perverss atbilde Lolita Irisa Oto

Kad nav īsti argumentu, tad ķeras pie personīgiem apvainojumiem. Tavu domu varēja mierīgi uzrakstīt argumentēti un bez apvainojumiem. :)

14.dec 2019 Atbildēt
Guna Linnuste

Signe gribetos oponet jusu pesimismam...esmu kundze pieklajigos gados un man ir draugs jau loti daudzus gadus vins Latvija es cita valsti...un mes apmainamies ar video ar jauku muziku ziediem...kada vaina….bet ja saproti ka ar cilveku nav par ko runat..un vinam interese tikai sex...nu tad ir common.....

15.dec 2019 Atbildēt
Lilita Skarbniece

Viss ir normāli.Ko gan lai tie vīrieši citu raksta sabiedrības kundzei un hotela menedžeri?Labi,ka tik daudziem patīk.Tikai nekādi nesaprotu,kā viņa savu bijušo Abu Meri palīdzēja iebīdīt politikā...?Libānietis LR Saeimā-tas man nav skaidrs pie latviešu nacionālās ideoloģijas,kad tautas paliek mazāk un mazāk...

13.dec 2019 Atbildēt
Lilita Skarbniece

Manis komentus izmeta ārā,kaut nekas tur vispār nebija...

13.dec 2019 Atbildēt
Ivars Bērzups

Un kas par to,ka bijusi gan ministre,gan deputāte...galvenais jau kas iekšēji pati esi,a tur ir tukšums un saltums ,tad ārpusei un tituliem nav nekādas nozīmes... Iedomājusies ka ir slavena "princese"?!Ar ko tad,ka strādā un ir turīga...simtiem ir tādas sievietes,kuras sevi nereklamē pie katra sataba.Man kā vīrietim tādas sievietes nepatīk,kuras visus noķengā,tostarp arī pretējā dzimuma pārstāvjus.

13.dec 2019 Atbildēt
Vejins Latmo

tupa,kā zariņa govs!tolks ka biji ministre vai deputāte!būtu ķurķi vissmaz uz gadu,ta nebūtu ample!sviests!mammai varēji stāstīt!ne velti valdībā sēž lohi un nolaiž nodokļus pa freju!tā i viesnīcu nozags i nemanīs!

13.dec 2019 Atbildēt
Žanis Vieplis

Abumere meklējās....

13.dec 2019 Atbildēt
Marika

Viņa ieciklējusies uz sevi, kā iekārojamu, seksapīlu, pieprasītu sievieti, ko arī cenšas pašai sev pierādīt, bet darot to publiski, kļūst par apsmaidīšanas objektu. Gluži kā tīne pubertātē.

13.dec 2019 Atbildēt
Jānis Bušs

Drīzāk varbūt viņa daudz laika pavada iepazīšanās portālos-tapēc nāk mēstules ar iepazīšanās vēstijumiem.tas takā ar Stoholmas diētu-nekad neejiet Stoholmas diētas lapā.Mūs izspiego ,galvenokārt,kā pircēju.Lai veicas Linda.

14.dec 2019 Atbildēt
Anna Krūtaine

Ak, vecā mīļā jaukā - skaudība......

14.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Ko citu gan lai raksta vecai transpersonai pēc izskata

14.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Sveika linda,

Neņem galva tas dumibas, es neesmu tads jo esmu moders un nani neuztrauc tava agraka dzive un udentitate

Man tiesi patik tada persona ka tu

Es varu but pāris ar tevi abi

Tikai atraksti vai atsuti bildi ja tev tur apaksa iskatas gribu redzet, jo ar draugiem saderejam gaidu

14.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Es esmu precejies, bet man gribetos pavadit kopa ar tevi,

14.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Es gribetu Tev atdoties ka sueviete

14.dec 2019 Atbildēt
Inga Karklina

Deputaate,ministre un ministre un.....Melnaa Linda!

14.dec 2019 Atbildēt
Artūrs Berzins

Es viņas vietā nekomentētos par savu privāto dzīvi katrs raksta kā prot.un skatos. uz viņas un domāju ko citu vai viņa ņirgājās ? Sevi spogulī ir redzējuši kā sieviete??

14.dec 2019 Atbildēt
kails_perverss

1. Eksperimenti rāda, ka uz sievietēm ļoti oriģināls, ne viena teikuma teksts darbojas gandrīz tik pat efektīvi kā vienkāršs "Čau, kā tev iet? ". Tad ir absurdi gaidīt memuārus no vīriešiem.

2. Un vispār, nav jau nemaz tik daudz to talantīgo rakstnieku, kuri var izplūst garos memuāros vai poēmās. Ir bik absurdi gaidīt, vai pat pieprasīt, ka katru reizi kāds cenšoties iepazīties rakstīs garus oriģinālus tekstus, un katreiz savādākus.

3. Ir teiciens "Suns kas rej, nekož", respektīvi, tādi verbālo vulkānu izvirdumu subjekti, var izrādīties makaronu karinātāji vairāk, nekā tādi kuri runā maz.

14.dec 2019 Atbildēt
Anna Krūtaine

Diez cik Signei Sī ir gadu, ja atļaujās būt tik ,,augstās" domās par sevi . Ja sieviete pārkāpusi 50 gadu slieksnim , tad tā ir ,,tante ar vecuma marazmu" ?!!!!! Hmmm. Lai Viņa dalās ar savām sāpēm un sašutumu.

Vispār , pēdējā laikā cilvēku uzvedība ikdienas dzīvē sabiedrībā nav diez cik laba pieklājības un uzvedības normu jautājumā. Mūsu vecuma vīrieši , kaut kā uzskata - ja nepazīstamas sievietes klātbūtnē šņaukājas - tad viņš ir baigi krutais džeks. Nē. Nē. Iesnas mums katram var būt , un tas jau tākā būtu saprotams mainīgo laikā apstākļu dēļ.

Bet arī daudzi demonstrē savu slinkumu un nevērību tīši - tagad esot tādi laiki - viedokļu brīvība......

14.dec 2019 Atbildēt
Ingūns Krilovs

ES IESNIEGŠU SŪDZĪBU KA MARTINS LAVRINOVICS NO RĪGAS ZOG MANAS FACEBOOK PROFILA FOTOGRĀFIJAS IZDAIJĻO PIEVIENO NELĀGUS RAKSTUS UN TUR PAT FACEBOOK PUBLICĒ AR VISU MANU ZAGTO FOTO KO MAN DARĪT ŠĀDĀ SITOVĀCIJĀ?

21.dec 2019 Atbildēt

Komentēt