Komentāri: Olga Rajecka kritiski izsakās par šovu "X Faktors"

Jons Dylda

nepiekrtītu Olgai. Šovs absolūti nav vajadzīgs, un īsti dziedātāji, kā piemēram Aleksandra Špicberga, šādos šovbalagānos nepiedalās.Vajadzīgi ir konkursi skolu jaunatnei, tādi, kā savulaik bija, "Ko tu proti?".

13.dec 2019 Atbildēt
Signe Si

Un X faktors kritiski izsakās par Rajecku.. :)

13.dec 2019 Atbildēt
Elisa Meijere

daļeji piekrist var. ja ir labs vokāls var iemācīties kāda dziesmu, sevišķi, ja mentori palīdz. Bet kopēt nav radīt. Latvijas estrādei trūkst jaunu radošu personību, kaut vai kā Aminata, Linda Leen... Estrāde jau sen stagnē. vecie dzīvo uz pagātnes lauriem, jaunie tos kopē. tie kas parādās supernovā pirms eirovīzijas visi ir ļoti zemā līmenī. Vai tad nevar X faktora koncepcija būt jaunie talanti, kas paši komponē, sacer, aranžē, ... kautkas vairāk par noslīpētu balsi un tikai. Kaut gan man patīk Klāvs un Diāna. Domāju Diāna varētu uzvarēt un mēs viņu vēl nākotnē dzirdēsim. Klāvs vēl ir pārāk jauns un ar limitētu radošuma potenciālu. bez mācīsanās nebūs progresa.

14.dec 2019 Atbildēt
Artūrs Berzins

Malace Rajecka -sēž četri eksperti pēdiņās es izietu uz skatuves es justos neērti ja mani pēta viens sevi tur jau gandrīz vai Saimonu aizvieto tāds šovs pielīdzinās pirms Eirovīzijas pēdējie esam no gala rezultātā ekspertu vērtējums ir liela apaļa nulle

14.dec 2019 Atbildēt
Laimonis Andins

Ne Klavam ,ari Dianai nav nostadita balss.Viens nem ar seksualitati,bet otra ar zemu balss tembru.Abu sniegums nebaudams.

14.dec 2019 Atbildēt
Inga Miodle

Vai Olga koncertos dzied pašas rakstītas dziesmas?

14.dec 2019 Atbildēt

Komentēt