Komentāri: Cik daudz Rimšēvičs nopelnīja, vadot Latvijas Banku?

Juris Frankus

ZAGSANA TAGAD SAUCAS PELNA?

13.dec 2019 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida

Patieshaam atslegas vaards ir "nopelniija" : DDD - Tapat kaa lemburgeram - beerni tgd badaa palikushi ............ - A TUMBOCHKAS TA - TUMBOCHKAS ???

13.dec 2019 Atbildēt
Juris

Neliešu banda!

13.dec 2019 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida

A STULBENJU atbalsta BANDA ( "Krievi naak!" ) - smilkst tagad ???

14.dec 2019 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida

Gan jau, ka VEEL JAU, ka nesmilkst ... 7-aas paaudzees jaauzmanaas .

14.dec 2019 Atbildēt
Žanis Vieplis

Jāpiešķir balva- gada zaglīgākais nelietis. Buņķelis nepretendē, jo ir viņā saulē.

13.dec 2019 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida

Normals keeks ... un nepavisam ne vairaak par kolektiivu ievilcis . ........ Un Gruutups arii nav koridoros ... a bija no visgaishaakajiem ... 70.- to gadu saakumaa ... kaa viss samaisiijies ...

14.dec 2019 Atbildēt
Normunds Vīrs

Tik skopu informāciju... Galvenais cik piramīdbankām palīdzēja bankrotēt, lai baņķieri nepaliek bešā. Ļoti labi atceros, ka treknajos gados bija "aldziņa" pāri 18 000 Ls mēnesī un pēc krīzes vajadzēja samierināties arnedaudz vairāk par 12 000 Ls mēnesī. Galvenais jautājums, kas reāli izņemot valsts ārējo parādu un savas valsts naudas likvidāciju izdarīts?

13.dec 2019 Atbildēt
Vejins Latmo

a cik summas par darijumiem ko nezinām,kurus pat valdība piesedza!pat seputāti atļāva zagt ar likumu un cik paši nozaga!paskatieties uz valdīnu,pēc viņas karātavas raud jau 30gadu!viņiem katrā likumā rakstīts,es zogu zagšu un visi turpmākie zags,piedodiet,mēs ar likumu,a jūs varat nosprākt!mums pie kājas!mums vašintona atļāva jūs apzagt!saucās brīvā latvija,ka pēc deputātiem zārki raud!es zinu no 80desmitajiem,ka masoni,tā ir sekta,kas ietver biezos,kuru veidojui vašintona!latvija sektantu varā!tagat vēl konslāgera grāvetvedis soross!biezi un slimi!

14.dec 2019 Atbildēt
Inara Timbare

kā var but uzkrāts 132...., bet gruti atdot parādu 10...?ja pārdos kādu īpašumu, pensiju sagaidīs točna

15.dec 2019 Atbildēt

Komentēt