Komentāri: Ērgļos izraisās skandāls Raimonda Paula koncerta dēļ

Uldis Bārītis

Kur palika bieži pieprasītais godīgums?

18.nov 2019 Atbildēt
Kāpēcis

Daļa ērglinieši tiešām ir stulbi skauģi un panikas cēlāji. Normāls cilvēks saprastu un neskaustu, ka tieši vietējie kultūras pašdarbnieki ir pelnījuši bezmaksas biļetes uz kultūras pasākumu, jo nes savas pilsētas vārdu Latvijā un pasaulē. Gan jau sūdzētāja un panikas cēlāja bija persona, kura pati neko pilsētas labā nav darījusi un tikai visu kritizē.

18.nov 2019 Atbildēt
Andrejs Kirilovs

Nu es teiktu,ka stulbs esi Tu pats.Kultūras darbinieks nav ne ar ko pārāks par parastu ērglienīti.Kultūras darbinieks dara savu darbu par ko saņem algu.Kāpēc kultūras darbiniekam būtu jābauda kaut kādas privilēģijas???

18.nov 2019 Atbildēt
Kāpēcis atbilde Andrejs Kirilovs

Jā, Andrej Kirilov, ja tu būtu gudrs, tad zinātu, ka pašdarbnieki nekādau algu nesaņem. Un tā nav privilēģija, bet kaut neliela pateicība par to, ka viņi ar savu piedalīšanos kultūras dzīvē popularizē savu novadu, pagastu, ciemu, pilsētu. Neesi skauģis un arī sāc piedalīties savas pilsētas vai novada kultūras dzīvē... :)

18.nov 2019 Atbildēt
Dainis Jelinskis atbilde Andrejs Kirilovs

Cik es zinu tad pašdarbības kolektīvi nesaņem nekādu algu,viņi iegulda savu darbu,ziedo laiku mēģinājumiem un uzstājas Ērgļu pasākumos. Kurš grib teikt,ka tā nav? Dezinformatori ir bijuši visos laikos,tikai viņi tiek ātri asmaskoti. Un kas aiz tā visa stāv arī skaidri ir zināms.

18.nov 2019 Atbildēt
Andrejs Kirilovs atbilde Kāpēcis

Koru un deju kolektīvu vadītāji saņem algu par pulciņa vadīšanu.Koristiem un dejotājiem tas ir hobijs.Ja mēra pēc tādas mērauklas tad kāpēc pirmajās rindās nesēdēja arī sportisti un viņu treneri???Un man galīgi neskauž kas notiek kaut kādos Ērgļos.Vienkārši tas galīgi stulbi izskatās.Kā krievu laikos pa blatu labāko dāvāja.Parastie strādnieki ar savu darbu arī nes novada vārdu pasaulē un ne mazāk kā korists vai dejotājs.

18.nov 2019 Atbildēt
Olga Kursiša atbilde Dainis Jelinskis

Tā tas ir visur - pašdarbnieki vienkārši ir entuziasti.....

19.nov 2019 Atbildēt
Silvija Aperāne atbilde Andrejs Kirilovs

Zelta vārdi ,kā padomijas laikos pa blatu ! Brīnums būtu, ja piemēram, pirmajās rindās būtu nosēdināti cilvēki ar īpašām vajadzībām. Tas noteikti Ērgļu kultūras nama vadībai prātiņā neienāk. Varēja aizslēgt durvis un dziļā vientulībā pašdarbnieki izdziedāties ar atbraukušajiem māksliniekiem !

19.nov 2019 Atbildēt
Silvija Aperāne

Pilnīgs murgs!...

Ko nozīmē koncerts paredzēts vietējiem Ēru iedzīvotājiem?...Tad vajadzēja koncertu nekur nepubliskot, aizslēgt durvis ar ķēdēm un dziļā tumsā uzdziedāt !

Vai cilvēks, kurš atbrauc no Madonas, vai tas nav cilvēks?....

Ērgļu kultūras vadība kārtējo reizi izcēlās ar neprasmi novadīt jauku un sakarīgu pasākumu.

18.nov 2019 Atbildēt
Juris Beinars

Latvieši mēs visi esam?Ha - ha...

18.nov 2019 Atbildēt
Kaspars Silenieks

Jums patieshaam ir ar ko nodarboties :))

18.nov 2019 Atbildēt
Agris Agris

...otdai, dura- moja kura!...

18.nov 2019 Atbildēt
Andris Lusis

mans uzskats,ka pasdarbnieka tomer ari kada atlaide vajadziga,ja ir spejis dot prieku citiem tad vargut ari vins kautko tomer nopelnijis,paldies Erglu kulturas darbiniecem par to

19.nov 2019 Atbildēt
Silvija Aperāne

Ne tikai pašdarbnieki ir pelnījuši kaut kādas privilēģijas.

Ir simtiem profesiju cilvēki, kuri to būtu vairāk pelnījuši.

Tāda diskriminācija, kauns !

19.nov 2019 Atbildēt
Dienlilija atbilde Silvija Aperāne

PAŠDARBNIEKIEM uz kultūras pasākumiem piešķir ielūgumus - ļoti laba prakse. Droši vien ir brīvas vietas gan korī, gan citos kolektīvos, pievienojieties, redzēsiet, cik laika vajag. Sportistiem atlaides uz sporta pasākumiem.

20.nov 2019 Atbildēt
Silvija Aperāne atbilde Dienlilija

Tā īsti pat nezinu kam atbildēt, jo esiet pelēkā bildīti...

Pietiekoši labi zinu cik laiku paņem gan sports, gan pašdarbība, bet tapēc jau nealkstu iet pa blatu uz koncertiem. Un, ja kādam hobiji ir par apgrūtinājumu vai jācenšas dabūt pa blatu biļetes, tad tas jau vairs nav patiess hobijs ....

20.nov 2019 Atbildēt
Anita Kārklina atbilde Silvija Aperāne

Par koncertu maksăja pašvaldība tāpēc priekšroka Ērgļu iedzīvotājiem Pateicoties šim publiskajam vājprātam zālē bija tukšas vietas Nevajadzēja blatu lai redzētu koncertu

20.nov 2019 Atbildēt
Silvija Aperāne atbilde Anita Kārklina

Arī citās Latvijas pašvaldībās pasākumus apmaksā pašvaldība, bet tapēc jau nav norādīts, ka pasākums domāts tikai pašvaldības iedzīvotājiem. Pasākumus var un arī apmeklē jebkurš.

Tas vājprāts kā Jūs izsakaties, tas arī radās no pašu Ērgļu kultūras vadītāju neprasmes noorganizēt jauku pasākumu. P

20.nov 2019 Atbildēt

Komentēt