Komentāri: Linda Mūrniece saņēmusi negatīvu komentāru par saviem tetovējumiem

Itamārs Toledano

Tetovējumi (īpaši sievietei) ir ļoti SMAGS grēks, un par to Svētie Raksti nepārprotami runā.

26.sep 2019 Atbildēt
Diduu

Nocitē k-ko no tiem rakstiem!

26.sep 2019 Atbildēt
Signe Si

Smags grēks? Smiekli nāk. Tie jābūt pilnīgam pajoliņam lai tā ne tikai domātu, bet arī teiktu vai rakstītu. Tā teikt, ja esi idiots, tad vismaz paturi to pie sevis

Lol

27.sep 2019 Atbildēt
Artūrs Berzins

man nepatik ,parasti jau to viriesi dara ,un turklat tos nevar tik viegli nonemt ,ja apnik

26.sep 2019 Atbildēt
Signe Si

Dzīve daudz kas var apnikt piemēram seksistiski komentāri var apnikt. No tā arī nevar viegli tikt vaļā

27.sep 2019 Atbildēt
Broņislava Dzene

Llindiņ, Tu taču neesi kapakmens, ka sevi vajag aprakstīt un apgleznot. Normāls vīrietis, bez psihes novirzēm, negribēs tādu ķermeni, Re, pat Kristaps to nevarēja pieņemt, kaut bija iedomājies, ka varēs. Nesanāca. Vīŗietim vajag tīru, maigu sievietes ķermeni. latviskumu vajag sirdī glabāt, aizsardzību lūgt Dievam. Es Hosamam uzdāvināju grāmatu "Brīnums", droši vien atdeva Tev, ieskaties, lūdzu, varbūt padomāsi un sapratīsi, esi taču gudra meitene.

26.sep 2019 Atbildēt
Kristine Griezne

Nu. sviests! Linda, neklausieties!

26.sep 2019 Atbildēt
Signe Si

Bronislava iedomājieties ka baigi ārprātīgā. Varbūt nākamreiz kad ar dievu runā, palūdz mazliet prātiņu un spēju domāt pašai

Āmen:)

27.sep 2019 Atbildēt
Broņislava Dzene atbilde Signe Si

Signe, ja kāds nedraudzējas ar prātiņu, tad tā esi Tu un .., jo izkropļot savu ķermeni var tikai tāds īpatnis, kas pats nezina, ko dara

28.sep 2019 Atbildēt
Signe Si

Tu esi pilnīgi stulba ja domā ka viens vai otrs tetovējums ir ķermeņa kropļošana. Veca atpalikusi pastala tu esi

28.sep 2019 Atbildēt
Inga Bērziņa

Linda Mūrniece ir tas pats, kas Kivičs. Kādreiz kaut kas bija, bet tagad cenšas sevi apliecināt. Mūrniece ar saviem tetovējumiem un seksa meklējumiem ir zaudējusi gan savu ģimeni, gan bērnus utt. (kurš uz viņu no vīriešu puses skatoties var normāli paskatīsies- resna, puikas frizūra, tetovējumi} Man riebjas uz Lindu skatīties un klausīties. Kādreiz viņa bija normāla sieviete, pat ministre, pat bērni, pat vīrs, bet, laikam pēc visām jezgām ar slaveno apgraizīto dakteti,Abu Meri, kurš ieradās Latvijā studēt medicīnu un apprecēja latviešu meiteni,kuru dakteris pameta, bet tad atrada ministri Lindu Mūrnieci...Bet Lindai iepatikās šī vīrieša seksualitēte, viss...un lielā laime. Bet tā laime drīz beidzās. Lai Lindai palīdz Dievs un viņas pašas saprāts! Apstājies, Mūrniece! Esi laba māte saviem bērniem!

26.sep 2019 Atbildēt
Signe Si

Eee tu saki, ka Linda ir alkoholiķis, neveiksminieks un sit vājākos?

Labais :)

Un kas tev par daļu ja kādam ir tetovējumi un seksualitāte netiek iebàzta bībelē? Skauž tev

27.sep 2019 Atbildēt
Eduards

Tetovējumi,kā prostitūtai.

26.sep 2019 Atbildēt
Signe Si

Prostitūtu neesi redzējis

27.sep 2019 Atbildēt
Janis Zvilna

nu Mūrniece jau galīgi apdirsusies , kauns ka tāda bija Ministre .

27.sep 2019 Atbildēt
Janis Zvilna

Uzvedas kaa taada ielasmeita

27.sep 2019 Atbildēt
Signe Si

Gudrinieks atradies. Pēc tavas saprašanas sievietes vieta gan jau ir virtuvē un pasarg dies viņai būs savas domas. Vecit, vairs nav 1950.gads. sievietem precīzi tādas pat tiesības kā jebkuram vīrietim.

Un nav smuki kādu apdirst izskata dēļ, to tev neviens neiemācīja?

27.sep 2019 Atbildēt
Janis Zvilna

Vinas vieta Lienas ielaa

27.sep 2019 Atbildēt
Signe Si

Latvija šausmīgi konservatīva visos jautājumos, tostarp attiecībā uz tetovējumiem. Būt konservatīvām nav nekāds kompliments.

Tetovējumi viņai normāli, katram tiesības ar savu ķermeni darīt ko grib un viņa dara ko grib un po vai kādam džekam patīk vai nē.

Man personīgi šī kundze nesimpatizē, jo drusku par daudz no sevis iedomājas, bet varbūt tā tikai šķiet jo viņa savu privāto dzīvi pie sevis vispār nespēj paturēt. Nezinu kādēļ viņa iedomājas, ka aizspriedumainā, pastalīgā, nenormāli reliģiozā un atpalikusī Latvijas sabiedrība ir viņas draugi.

Jā ir daži babuļi, kas spiež like un share in applaudee Lindas prātuļojumiem, bet tās visas ir pupu mizas. Tādiem cilvēkiem, kas ir liberāli brīvdomātāji (un viņa tāda ir) Latvijā nav vietas, jo tur var tikai stagnēt. Var dzīvot ilūziju burbulī un iedomāties, ka tevi atbalsta un saprot, uzskata par svarīgu, ir tava "siena" un atbalsts... bullshit.

27.sep 2019 Atbildēt

Komentēt