Komentāri: Valtera Frīdenberga brālis viņa mantojuma skandālu nosauc par ziepju operu

Sandra Zandberga

Lieciet taču tam mirušajam cilvēkam mieru. Nedomāju, ka viņš būtu bijis tik bagāts lai tagad plūktos dēļ viņa mantas. Sevišķi jau nekaunīga it tā saucamā "brūte"!!! Ko tā tur vispār maisās sveša sieviete, kaunējusies būtu!!! Lai radi tiek galā paši. Tā brūte viena nekaunīga sieviete!

24.sep 2019 Atbildēt
Klāra Ozoliņa

Kapec tad nekauniga sieviete? Ja Valtera griba bija Kristini pieminet sava testamenta, tad ari ta bija aizgajeja pedeja griba. Jusuprat svesa sieviete, ja nepaspeja appreceties? Nezinaju, ka aprecoties izmainas statuss, tuvs un svess.Dazreiz, fakts ka kads kadam ir rads, nenozime, ka tas tuvs cilveks, tas ta no dzives noverots.

24.sep 2019 Atbildēt
Maija Kalnkaziņa

Manupràt, nekaunìgi ir tieši oficiālie "tuvinieki", kuri tagad nelietīgi vazā Valtera vārdu pa presi. Kad manta jādala, tad jau vienmēr visādi radi uzrodas, kuri iepriekš nelaiķa tuvumā nav manīti...riebīgi tas viss. Valters to noteikti nav pelnījis.

24.sep 2019 Atbildēt
Nu nu

Kolosāli!Tieši šo "brūti "Valters intervijās dēvēja par dzīvesbiedri un plānoja ğimeni,tieši šī" brūte "bija viņa atbalsts visgrūtākajos brīžos.Tak nepazemojiet Valteru .Un par tēvu,māti arī Valters ir gana daudz stāstījis publiski,ja nemaldos-vecāki viņu pameta mazu,uzaudzināja vecvecāki.Tai meitenei paldies ir jāsaka,jo ne jau jūs ,vecāki kopāt smagi slimu cilvēku.

24.sep 2019 Atbildēt
Gunta Nukša

Piekrītu Jūsu viedoklim un uzskatu, ka ja jau ir testaments, tad kādi strīdi. Lai miers Valtera dvēselītei un izturība Kristīnei.

24.sep 2019 Atbildēt
Inta Pureniņa

Tā jau ir,ka Valters bija dzīvs tad nevienam nebija vajadzīgs.Tagad lielie mantinieki,būtu Kristīnei paldies pateikuši ka bija kopā visu laiku .

25.sep 2019 Atbildēt

Komentēt