Komentāri: Intara Busuļa meita apmeklē krievu plūsmas bērnudārzu

Inara Gaide

Nevaru saprast, kāpēc latvieši bāž savus degunus citu latviešu personīgajā dzīvē... Ja gribēšu, savu bērnu laidīšu ķīniešu bērnudārzā! Varbūt vajag ierosināt dot atskaites arī par to, ko darām zem segas?

11.sep 2019 Atbildēt
Augenija Gulbe

Tad vismaz nelieliem,kā jau izvēlējies šādu ceļu. Bērni paaugsies, skat kā nepāriet .

11.sep 2019 Atbildēt
Rolands Savickis

Tieši tā,visvairāk pasaulē runā ķīniski 2,5miljardi.Smuks cipars,vai ne.Tikai neaizmirsti,ka Busuļēvičs ir sabiedrībā pazīstams un nav ko plātīties pa pasauli,ka viņš mīl krievus.Starp citu,latvijā nav ķīniešu bērnudārzu ja nu vēstniecībā.Ar krievu valodu pasaulē nenopelnīsi,ar ķīniešu gan.Lai tavam bērnam veicas ar ķīniešu valodu.

11.sep 2019 Atbildēt
dzintra

Jā,tad jau droši vien jābrauc uz Ķīnu.Bet slavenais papočka pats varēja mācīt krievu valodu visiem saviem bērniem,jo labi to pārvalda.Ā,pareizi,viņš jau laikam minēja,ka ar vienu no bērniem sarunājas krieviski.Tas labi,tikai lāgā nevar saprast,kāpēc ar to tā jālepojas un demonstratīvi jāpaziņo pārējiem tautiešiem.Vai tad viņam kāds lika,Ināras vārdiem runājot,dot atskaites par bērnu izglītošanu?

11.sep 2019 Atbildēt
Anitq Jasikevica atbilde dzintra

Tāir ....bērniņiem labāk jamāca , kas ir tas " ČĪS " , ko liek uz maizītes ......

12.sep 2019 Atbildēt
Fra

nu nepatīk man tas busuļis

11.sep 2019 Atbildēt
Eduards

Vai tad busolim sieva nav krievene?Būtu labāk lielījies,ka savus bērnus audzina latviskā garā un runā ar viņiem dzimtajā valodā,vai angļu,vai vācu,vai franču.Ar krievu valodu tālu netiksi,ja nu vienīgi līdz urāliem vai arhangeļskai.Bet ko no kangara var gribēt.

11.sep 2019 Atbildēt
Iveta Bite

STULBIE PASTALNIEKI AR SAVĀM PASTALU KOMENTĒM

12.sep 2019 Atbildēt
Anitq Jasikevica

JĀ jā ...labāk jau tie anliski kvekstošie " pastalnieki " .....

12.sep 2019 Atbildēt
Silva Urstiņa

Man vienmēr ,ir paticis Busulis . Un kāpēc bērniem ,būtu jāmācās vācu ,angļu ,un franču valodas ...??? Un kāpēc ,ne krievu ...??? Par ko nē ???!!! Forši ! Tēvs ,zina ,ko dara ,,,!!!

12.sep 2019 Atbildēt
dzintra

skaidrs,ka zina.Tēvam labs bizness krievzemā,varbūt arī kādam bērnam paveiksies.Forši!

13.sep 2019 Atbildēt

Komentēt