Komentāri: FOTO: Madara Kiviča pavada meitu uz viņas pirmo skolas dienu

dzintra

Jā,tam Kivičam gan nav gaumes un saprašanas par sievietēm.Nez,vai pat tagadējā līgaviņa nebūtu pieklājīgāk apģērbusies,pavadot meitu uz skolu pirmajā skolas dienā.Bezgaumīgam vīrelim bezgaumīgas sievas.Nez,ko tad velk mugurā,ejot uz naktsklubu?Droši vien to pašu.Ja jau fotografējas gandrīz katru dienu priekš pasaules,tad vajag padomāt.Bet kā padomās,ja nav ar ko?Tas domāšanas aparāts laikam eksistē tikai,lai frizierim būtu darbs.

2.sep 2019 Atbildēt
Anita Kalnina

Interesanti kas Jums kleitā nepatīk? Diena karsta. Pliki pleci? Jā bezgaumība gan. Jūs gan ko tādu neatļautos, vai ne? Pufaikā un vaļinkos ietu? Izbāziet galvu no alas. Jaunas, skaistas sievietes var atļauties. Jā un liene nu tik gaumīgi ģērbjas, OI AIZMIRSU! Liene pat savu meitu uz pirmo septembri neaizveda, bet kļančī mašīnu.

2.sep 2019 Atbildēt
Artis Bērziņš atbilde Anita Kalnina

Vai Skulmei bērni vispār ir,pa visu vasaru nekas netika dzirdēts ? Kivičs,tikai Kivičs ! Mašīnīti uzsita gaisā,notralināja,tagad tikai ar stopiem.

2.sep 2019 Atbildēt
dzintra atbilde Anita Kalnina

Kur nu vēl "karstāku"dienu,kā šodien??Un kāpēc uzreiz pufaikā un vaļinkos?Nomierinieties!Nerakstīju,ka Liene gaumīgi ģērbjas.Viņa vispār nav plika graša vērta.No alas dažkārt var saskatīt daudz interesantu lietu.Vai jaunai sievietei obligāti jābūt bezgaumīgai un katru dienu jāliek savi foto ar un bez drēbēm vispārējai apskatei?Nav taču nekāda prece,kas jāreklamē,lai pārdotu.Sāk izskatīties pēc izmisuma kā Zeltiņas un Mūrnieces gadījumā,kaut arī šī kundze vēl jauna.

2.sep 2019 Atbildēt
Gunda Drozdova atbilde dzintra

Neredzu neko bezgaumīgu. Skaista kleitiņa un valkātājai piestāv. Nav nekas izaicinošs vai pārāk atklāts. Šīs sezonas trends.

3.sep 2019 Atbildēt

Komentēt