Komentāri: Latviešu mūziķis metas asi kritizēt čeku loteriju

Artis Bērziņš

Man ir jautājums-vai cienījamais mākslinieks ir nomaksājis visus nodokļus no savām haltūrām ?

5.jūl 2019 Atbildēt
Arnis Blums Blumanis

Te viens ,,Kristāla dzidrais'' atradies.Haltūra nozīmē-slikti padarīts darbs.Kasparu pazīstu personīgi un zinu ka viņš ir profesionālis, kurš prot netikai virtuozi spēlēt vijoli, bet ļoti labi organizet,novadīt dažādus pasākumus.

5.jūl 2019 Atbildēt
Ventuks atbilde Arnis Blums Blumanis

Iespējzms, ka viņš ir virtuozs vijklnieks un izcils pasākumu vadītājs. Bet nodokļu jomā viņš ir nejēga un muldoņa.

Lai strinkšķina stīgas un nerunā par lietām,, no kurām nekā nejēdz.

5.jūl 2019 Atbildēt
Artis Bērziņš atbilde Arnis Blums Blumanis

Tad jau varētu atbildēt arī par nodokļu nomaksu kā labs paziņa.. . Par mākslinieka profesionalitāti te neviens nešaubās.

5.jūl 2019 Atbildēt
Juris

Redz kā sanāk. Praktiski visi, izņemot bomzīšus, ir nodokļu nemaksātāji. Šeit var pieskaitīt arī pašus VID darbiniekus. Pat tie, kas kaimiņieni aizved uz bodi iepirkties, saņem atlīdzību benzīna tiesai, jānomaksā nodoklis. Jautājums tikai,kurš lielāks vai mazāks nodokļu nemaksātājs. Otrs aspekts, kā tiek tērēti nodokļu maksātāju nauda. Ja LM 70 miljoni, Krājbankas kraham 300 miljoni, parexa kraham 1,4 miljardi, Citadeles pārdošanas afēra ar valsts noslēpuma zīmogu, pie siles stāvošie atkrituma mafijas pet pudeļu pieņemšanas organizātori atklātā veidā ar nodokļu maksātāju naudu veidos šo PERSONĪGO biznesu, tad kāda velna pēc jebkurš nodokļu maksātājs nevar izmantot personīgājā biznesā, bet jādod nauda citiem personīgajā biznesā. Pie tam, ja jebkurš cits veido ko līdzīgu, jāiet uz banku pēc līdzekļiem.

6.jūl 2019 Atbildēt
Anna Viksne

es jau to sapratu uzreiz,ka valsti darbojas cekisti .

5.jūl 2019 Atbildēt
Filips Līcis

Visu cieņu māksliniekam !

5.jūl 2019 Atbildēt
Vizbulīte Jansone

Smieklīgi iesaistīties VID organizētā spēlītē!

5.jūl 2019 Atbildēt
Georg Vogel

UN JAUNZEMA vēlas piedzīt 12,7 miljardus dolāru no meksikāņu narkotiku tirdzniecības karteļa līdera Hoakina Gusmana

6.jūl 2019 Atbildēt
RoTi

Kaspars sprēgā nevietā! Jādomā, ka čalītim nav tīra sirdsapziņa, ja reiz streso par VID loteriju, kuras loma ir piespiest firmām izsniegt čekus un nomaksāt nodokļus. Kaspar, domā pozitīvi un maksā regulāri nodokļus! Nebūs jāuztraucas par loterijām... :)

5.jūl 2019 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Idiotisks komentārs. Pozitīvie domātāji, ibio!

6.jūl 2019 Atbildēt
Ventuks atbilde Tuudalu Cuuka

Manuprāt nav nekā nepatīkamāka, kā sabiedrība ar mūžam neapmierinātu burkšķētāju. Pārmest cilvēkam par pozitīvismu? Tur ir jābūt slimam.

6.jūl 2019 Atbildēt
Kāpēcis atbilde Tuudalu Cuuka

Tuudalu Cuuka, pats sev atbildēji, ka esi cūka! :))

6.jūl 2019 Atbildēt
Ivars Slokenbergs

ventuk-vai tik pats vai pati neesi tās loterijas organizētājs-ka tik stulbi muldi......

5.jūl 2019 Atbildēt
Ventuks

Strādāju privātā uzņēmumā par speciālistu. Pagaidām neesmu nevienu čeku piereģistrējis, bet pasākumu atbalstu.

Cilvēkam ar tīru sirdsapziņu nav par ko uztraukties.

6.jūl 2019 Atbildēt
Kāpēcis

Slokenberg, tu ar savu atbildi Ventukam pierādīji, ka pats esi baigais idiots, jo citādi tik stulbi nerakstītu!

6.jūl 2019 Atbildēt
Agnija Fillipova

Muļu izpriecās nav jāpiedalās.. Visas loterijas ir lohatrons muļķiem

5.jūl 2019 Atbildēt
leo dreimanis

Vispār iniciatori bija Tēvzemieši, tas bija viņu uzstādījums, pie valdības veidošanas. Bet jāpiekrīt daudziem, lielākie nodokļu nemaksātāji vai vieni no tiem ir mākslinieki, izklaides, sabiedriskas organizācijas, biedrības, kas vada un organizē dažādus pasākumus sestdienās un svētdienās, tie kuriem ir tieša sadarbība ar jauniešiem, it kā pozitīvs dzīves veids, bet tanī pašā laikā rāda kā var neievērot Latvijas likumus.(aplokšnu algas, par padarīto atkal aploksnē) Par augstiem nodokļiem ir mīts un ēsma ko pamest pelēkai tautas masai, jebkuram ekonomiski domājošam cilvēkam kurš ar matemātiku ir uz tu saprot, ka saskaitāmos samainot vietām summa nemainās, Svarīgi lai maksātu visi un izprastu, ka neatkarīga-kapitālistiska valsts pastāv tikai no nodokļiem. Kamēr cilvēki nebūs patriotiski noskaņoti arī ekonomiski, ne tikai politiski esam un būsim tur kur esam. Piekrītu, ka čeku loterija mazliet sapurinās šos ēnu ekonomikas atbalstītājus, godīgiem cilvēkiem nav par to jāuztraucas. P.S varbūt ir iespējams samazināt darbaspēka nodoklis, lai izlīdzinātos ar kaimiņiem, bet kaut kur būs jāpieliek.....!!!??? Nodokļus varētu samazināt vai uzlabot dzīves kvalitāti, ja nodokļus maksātu 95% šobrīd 55% -+nesen bija publicēti dati

6.jūl 2019 Atbildēt
Raklo Bolibend

Nu tad kādam tomēr pietika drosme un gribas spars kaut ko vērst par labu un pastāstīt kas īstenībā notiek,jo tautu baro tikai,vēlreiz uzsvēršu tikai ar meliem un tukšiem solījumiem.Mīļie Latvijas iedzīvotāji es zinu mēs esam pacietīgi un sīksti,bet nu jau tas iet par tālu,mans viedoklis tik mazai valstij kā Latvija pietiek ar vienu partiju kurā būtu teiksim 10 deputātu un tad uzreiz varēs redzēt kā strādās valsts labā.

6.jūl 2019 Atbildēt
Martins Abramovičs

Iespējams ka,kāds nav pamanijis-Latvijas tautai nav nekādas teikšanas.

Ja nu vienīgi komentāros...

6.jūl 2019 Atbildēt

Komentēt