Komentāri: Atklāts rūpīgi glabāts karalienes Elizabetes II noslēpums

Mara Brige

Anglijas karaliene ir liela gudriniece. Cik sējumu jau glabājas seifā? Lai seko vēl daudz, daudz tādu dienasgrāmatu ar atslēdziņu priekšā, kuru var paņemt rokassomiņā līdzi!

6.jūl 2019 Atbildēt
Ivars Tālkalns

Tik vien? Es jau gaidīju, ka atklāsies, ka viņa nemaz nav Elizabete Otrā, bet patiesībā ir bārdainais Ojāronkulis no kaimiņu sētas. :D

6.jūl 2019 Atbildēt
Dziesmu Ziedi

Labi teikts

8.jūl 2019 Atbildēt
Aija Lūse

Uzraksti sev smadzenēs un sirdī, ne uz papīra un runā ar Dievu

6.jūl 2019 Atbildēt
Agris Svarcs

ja jums patīk murgi,un parazītu izklaides,laipni lūdzam...

6.jūl 2019 Atbildēt
Kristiine Krista Poikaane

Bija labs

7.jūl 2019 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

Vecā muļķe ,baigais noslēpums un kam gan var interesēt kāda slēptās domas -tāpat herņa vien ir -šodien domāju tā ,rīt citādi,bet nāk liktenis un noliek visu tā kā tam ir jābūt -cita lieta krāt faktus un vērtīgus ,kas var ko mainīt,bet kāda jēga ,ja tas stāv kautkur nobāzts un pēc nāves tiek celts gaismā sludināts vai nopelts.Vecenei jau prātiņš ar putniem vēl to sūdu staipa līdz ,laikam līdz mājai domu nevar saglabāt ,jāskribelē uz vietas kamēr nav pieķēris atmiņas zudums.Labi būt bagātam ,tad ne vien tādus sūdus var rakstīt no bezatbildības par visu.Ko tā tauta tā jūsmo par tiem saviem kaklakungiem ,kas tikai rij uz viņu rēķina un dzīvo opā lillā?

7.jūl 2019 Atbildēt
Verners Gailiss

Ivars, Agris, Lelde, Baiba, sekli Jūs peldat, dupsīti var redzēt

7.jūl 2019 Atbildēt
Verners Gailiss

Jums līdz Elizabetei, kā līdz Ķīnai rakom!

7.jūl 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Baiba! Ja esi neinteliģenta un stulba, ar to nav jāplātās! Kā saka vienā latviešu lugā"Pindacīš, tu esi vien šmucig mātīt!

7.jūl 2019 Atbildēt
Inīda Meržinska

Nemīl,nemīl viņu tauta,īpaši pēc Diānas nāves. Tagad sākusi rakstīt,cik laba bijusi Diāna,cik labus monarhijas turpinātājus izaudzinājusi. Liekule!

7.jūl 2019 Atbildēt
Inīda Meržinska

Tā dienasgrāmatu būšana ir tāda slidena lieta,ko kāds var izmantot nelietīgi. Manu piemēram,bija jau pieaugušā vecumā,izlasījusi māsa un lai pazemojums būtu pilnīgs,atstājusi ierakstu,ka dienasgrāmata ir viņas rediģēta,pat paraksts apakšā. Biju satriekta par tādu cūcību un ļoti nožēloju,ka vispār tādu rakstīju. Karalienei vismaz atslēdziņa un sekretāre seifa vietā.

7.jūl 2019 Atbildēt

Komentēt