Komentāri: Lindu Mūrnieci pamatīgi sadusmo VID rīcība

leo dreimanis

Saprotu, ka jautājumi ir neērti, bet valsts nodrošinās lai neveidotos jauni pvn izkrāpšanas firmas. Ja nāk īrnieks īrēt telpas īpašnieks arī sīki iztaujā, vai varēsi maksāt, ar ko nodarbojas utt. Tikai normālu, mazliet vairāk iecietības un sapratni, katru dienu jau jaunu firmu nereğistrēsiet.

26.jun 2019 Atbildēt
Georg Vogel

planktona paaudze ne to vien ....!

26.jun 2019 Atbildēt
Janis Bērziņš

Nu kontrolēt vajag,kā jau te rakstija ,visādi uzmetēji saradušies.

Nu lindiņas bildi šisdienas vajadzēja ielikt,ko jaunibas foto liekamA?

26.jun 2019 Atbildēt
Biruta Smelēna

Neko jaUnu jau Mūrnieces kundze neatklāja . VID attieksme pret uzņēmēju vienmēr ir bijusi un domāju vēl kādu laiku arī būs , ka uzņēmējs ir Valsts ienaidnieks , kurš jāiznīcina . Tā vietā lai palīdzētu uzņēmējam ( kā tas notiek civilizētās valstīs ) mūsu VIDs izdarīs visu , lai uzņēmēju pazemotu . Viss no personiskās pieredzes . Novēlu izturību un pacietību cīņā ar VID . Bet ja runājam par reģ kā nodokļu maksātājam , nekur nēesmu dzirdējusi , ka kāds saka “ es reģistrēśos , lai taisītu shēmas )

26.jun 2019 Atbildēt
Irma Šiškova

Derētu VIDam biežāk atgādināt, no kādas naudas paši eksistē un barojas - naudu PELNA uzņēmēji! Un budžeta iestādes tērē tieši uzņēmēju nopelnīto naudu! Mēs visi maksājam daudz un dažādus nodokļus. Un VIDs tā vietā, lai veicinātu biznesu un palīdzētu uzņēmējiem, visādi pazemo un traucē normāli strādāt! Bet, varbūt tā ir apzināta kaitniecība valsts mērogā...?

26.jun 2019 Atbildēt

Komentēt