Komentāri: Iespaidīgi skaitļi! Zināms, cik patiesībā pelna Raimonds Pauls

Elisa Meijere

Valstij ar 1/4 no honorāra par maz. Redzko valsts dara, ja tai ļauj līst savā makā. Likumi attiecas uz maestro, uz pārējiem 80 % nē. Forša valsts. Te nu bija Latvija un sabiedrība vēl "uzlec". Ne uz to kārti uzlika, vajadzēja likt uz krieviem tagad būtu miljonārs ar ārzemju īpašumiem un saglabājis savu pašcienu. A te savējie aptīra līdz vīlītei. Visu mūžu ieguldījis mūsu kultūrā un vecumdienās "figa", kapeikas jāskaita un jāzemojas, te jātaisnojas pa mēdijiem. Te ir spilgts piemērs, ko valsts dara ar cilvēkiem.

21.mai 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Neaizmirsti, ka šis tā saucamais maestro diezgan ilgu laiku sēdēja Saeimā.

21.mai 2019 Atbildēt
Džina Stallīte

LV neciena savus māksliniekus!

21.mai 2019 Atbildēt
Velta Kociņa

Un cik no mums vēl strādā uz pilnu klapi ,pēc 80 ...?Naudu ,ko nopelnījis ar savu talantu un darbu ! Nav jau nozadzis,kā to dara daudzi Latvijā !

21.mai 2019 Atbildēt
Gunta Bērziņa

Interesanti-kāpēc Pauls ir pārsteigts par to,ka jāmaksā nodokļi no darba augļiem!Es pat no pensijas maksāju!Tas ir interesanti.

21.mai 2019 Atbildēt
dzintra

Jā...interesanti.Viņš varbūt domāja,ka uz Viņu likums neattiecas,bet labi,ka tomēr samierinājās.Laikam atcerējās,ka pats bija divu partiju biedrs,deputāts un pat ministrs.Tāpēc dīvaini lasīt tādus komentārus,kuru autori raksta,ka mākslinieks netiekot cienīts,valsts viņam darot pāri.Ļoti interesanti.Laikam viņi domā,visiem pensionāriem jāmaksā nodokļi,bet Paulam nē,jo viņš ir Pauls.Pārējie komponisti taču arī maksā.Jocīgi.

21.mai 2019 Atbildēt
Laura Vanadziņa

Vai Jūs vispār lasāt rakstus? Vai tikai virsrakstus? Pauls nav pārsteigts par to, ka viņam jāmaksā nodokļi, jo viņš jau regulāri maksā nodokļos 23% no saviem honorāriem. Viņš ir pārsteigts par to, kā šādā situācijā varēja izveidoties nodokļu parāds. Runa ir par to, ka ar Paula ienākumu apmēriem acīmredzot ir jāmaksā vairāk nekā 23%, par ko viņš nav bijis informēts.

21.mai 2019 Atbildēt
Laura Vanadziņa atbilde dzintra

Vai Jūs vispār izlasījāt visu rakstu? Ko Jūs tajā nesapratāt? Pauls nav pārsteigts par to, ka viņam jāmaksā nodokļi, jo viņš jau regulāri maksā nodokļos 23% no saviem honorāriem. Viņš ir pārsteigts par to, kā šādā situācijā varēja izveidoties nodokļu parāds. Runa ir par to, ka ar Paula ienākumu apmēriem acīmredzot ir jāmaksā vairāk nekā 23%, par ko viņš nav bijis informēts.

21.mai 2019 Atbildēt
Ivars Pelss Pelss

Kur rakstīts, ka pārsteigts?

21.mai 2019 Atbildēt
Ivars Pelss Pelss atbilde Laura Vanadziņa

Tie jau tik suņi, kas rej....

21.mai 2019 Atbildēt
Ivars Pelss Pelss atbilde dzintra

Tu savā žultī vari aizrīties. Varbūt esi jauna un... Pat nezini cik pasaulslavi cilvēki dzīvo vai dzīvoja. Tāpēc, ka ka valstij ir poh....

21.mai 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Bet viņš tak maksā! brīnās, kā varēja vēl parāds sanākt? Gribējās, acīm redzot pazemot VIDam Cienījamo maestro! Skatieties, redziet- Maestro jūsu arī ir parādnieks! Un to vajadzēja skaļi izbazūnēt pa Latviju! Citādi jau nebūtu VIDam prieka!

21.mai 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna atbilde dzintra

Dzintra! lasīt māki? Viņš maksā! maksā! Nesaprotams ir nodokļu parāds,kaza tāda!

21.mai 2019 Atbildēt
Dace Ozola atbilde dzintra

Kur ir teikts ka Maestro domá ka likums uz viņu neattiecas!Dzintras kundze Jūs rakstu izlasīját,bet vai sapratàt!Ja nebūtu mums tàds Maestro,nebūtu arī tàs brīnišķīgás mūzikas ko tikai Viņš spèja radīt!Paskataties kádu mákslu 100 gudrie veido,un tad salīdziniet.Baigi jau mums latviešiem skauź citu veiksme!Skumji!

22.mai 2019 Atbildēt
Rita Sproge atbilde Ivars Pelss Pelss

Tas tiesa.Kur vel mums tads kads ir?Tagad tos dzinglus nevienu nevar pat atcereties!Mums genijus neciena!

22.mai 2019 Atbildēt
Imants Puja

Lieciet RAIMONDU PAULU mierā!Viņš ir nopelnījis savus honorārus ar tautas mīlestību. Ja mūsu Valsts ir tik rijīga- aicinu tautu ziedot un atdot viņa ,,parādus"

!?

21.mai 2019 Atbildēt
Werrtyu Sgfjgkhl

Jebkurā Eiropas valstī ieviesta progresīvā nodokļu sistēma. 23% no 86.000-130.000nav tik ievērojama summa, jo tos pašus 23% atvelk no minimalās algas. Tad, kad Pauls deputātēja algu viņam maksaja tā pati tauta, kas šodiem maksa par koncertiem.

21.mai 2019 Atbildēt
Agris Agris

Secinu: daudzi "pareizie" tautas labklājības cēlēji te vairāk par izlaktās alus divlitrenes pēcatraugu neko sakomponēt nav spējuši! Bet kā izsakās!

21.mai 2019 Atbildēt
arnis krauklis

Paulu visu mūžu apkrāpj...gan ar īpašumiem,gan ar naudiņu...nau jau brīnums...viņš jau nav biznesmenis,ir tikai Mākslinieks

21.mai 2019 Atbildēt
Rita Sproge

++++

22.mai 2019 Atbildēt
Guntars Sovāns

Ja kādam žēl,lai pierāda.

21.mai 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Nu, nav vis"tā saucamais maestro"bet ir Maestro un citādi viņu nesauc! Tas ir viens! Otrs- kad Pauls sēdēja Saeimā, tad Saeima vēl nebija tik badīga un tādus likumus kā tagad nepieņēma un negrozīja. Ne no Saeimas tā nauda! bet no viņa Ģenialitātes! Kā dziesmiņa- tā aiziet tautā! Kā mūzika- tā teātrim vai filmai! Nerunājot nemaz par koncertiem, kuros Paula kungs var būt koncerta dvēsele līdz pat beigām, neskatoties uz cienījamo vecumu! Puse, ja ne vairāk, Latvijas vīriešu Paula gados var vien dīvānā gulēt un , pāris reižu iemiegot, hokeju skatīties. Ar to negribēju nevienu aizvainot- jo tā ir. Pati pie šī vecuma tuvojos un zinu kā ir. Lai gods un slava Maestro vēl ilgus un ilgus gadus!

21.mai 2019 Atbildēt
Diduu

Rakstā teikts, ka no autorhonorāra tiek novilkti 23% nodokļos. "TIEK NOVILKTI". Tātad, ne jau pats RP maksā, bet nodokļi tiek novilkti..... tātad vainīgs kas? Tas, kurš nepareizas summas novelk.... grāmatvedis, vai pati VID sistēma..... vainīgais jāsoda...

21.mai 2019 Atbildēt
Andrejs Rinass

Latvijā tikai zagļiem nau jāmaksā nodokļi

22.mai 2019 Atbildēt
Diduu

Starp citu, VID elektroniskā sistēma nemaz nedod iespēju izvēlēties ("ieķeksēt") citu nodokļa procentu, kā tikai tos 23%. Kā tad, lai cilvēks maksā, ja pats VID nenodrošina iespēju to darīt???

22.mai 2019 Atbildēt
Brinda Liperte

Es arī padalīšos::Man šķiet ka Pauls ir vienīgais bagātākais cilvēks Latvijā, kas savu naudu godīgi nopelnījis, bet kad izzog valstī, kādus nodokļus ņēma no nevajadzīgā veidā izlietotos 9 mīl. eiro, un nauda kas bija domāta slimu bērnu pabalstisanai un rehabilitācijai, aizgāja tā nauda ierēdņu prēmijām un vēl šur tur, vai no tās arī tika vilkti nodokļi, pareizi, ja zog, tad zog, uz pilnu klapi, bet tauta vienalga redz, un es ļoti ceru, ka vadzis reiz lūzīs!?

22.mai 2019 Atbildēt
Edīte Ritenberga

Pauls ir bagāts, viņam nevajadzētu sūdzēties, ka slikti iet. Cik tad var kāst to naudu. Ej pensijā un miers.

23.mai 2019 Atbildēt
Raivis Strēlis

lasot jūsu komentārus man kauns paliek par tiem cilvēkiem kas spēj vēl muti vērt vaļa par RAIMONDU PAULU Es ar viņa mūziku esmu izaudzis un es paklanus viņa priekšā par tādu talantu ko viņam Dievs ir devis. Un kad viņš bija Kulturas ministrs mana mamma pie viņa strādaja es tik laipnu cilveku nēsmu vairs saticis pa visiem saviem 40 gadiem. Un tie kuri viņu kritizē lai neiet uz koncertiem,pasākumiem un neklausās viņa muziku. Un beidziet viņa labo vārdu ķengāt. Vins katru centu ar savām rokām ir nopelnijis.Tadas stundas pie klavierēm nospēlet ne kurš katrs spej. Visa Latvija ir VID parada

23.mai 2019 Atbildēt
Raivis Strēlis

Visi tie lielie kliedzēji un tautas aizstavji kā nonak saeimā tā tkai pirmā doma kā savas kabatas pēc iespējas vairāk piebāst.Ko tad tad savus solijumus aizmirst.Un viss kas Maiestro pieder ir ar savām rokām nopelnījis koncertējot un komponējot mūziku. Un no mums tautas viņš neko nav nozadzis.Pasekojiet līdzā kas sēž saeimā vieni parādnieki.Kā var vadīt valsti ja tu pats valstij parādā tūkstošus un miljonus eiro. Un cik īpašumi pieder .

23.mai 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Vismaz viena tā saucamā maestro melodija ir pavisam tiešs plaģiāts. Starp citu, aizdomas ir arī par "Mežrozīti".

23.mai 2019 Atbildēt

Komentēt