Komentāri: Žaklīna Cinovska dusmīga par situāciju Latvijā

dzintra

Pilnīga taisnība.Paldies Žaklīnai!

11.mai 2019 Atbildēt
Uldis Atmats

Beidz braukt cilvēkiem pa ausīm !!! Gan eksperimentāli, gan izjaucot tos mēslus, esam secinājuši - kārtējās lamatas lohiem. Pārveidotājs ar gaismas diodi...

12.mai 2019 Atbildēt
Rita Bērziņa

Cienītā Rūpju Kundze laikam domā, ka ja tauta strādātu bez svētkiem un brīvdienām tad celtos labklājība ,pensijas un t.t.NAIVUMS, varbūt jau kādam papildinātos jau tā pārpildīts konts, bet ne jau tiem kas strādā !!!!

11.mai 2019 Atbildēt
mairita

Protams, ko var citu runāt sieviete, kurai nav ģimenes! Latvijā ir praktiski vienīgā valsts Eiropā ar tik garām darba stundām. Un tad vēl noskaust cilvēkiem vienu dienu ģimeņu kopābūšanai, vienkārši atpūtai :(

11.mai 2019 Atbildēt
Anna Balode

Tieši tas ko pirmo iedomājos, 1:1

11.mai 2019 Atbildēt
Aivars

Pārāk garas brīvdienas demoralizē. Ļautiņus sāk vilkt uz nejēdzībām, bet pēc tam ne kā nevar pārslēgties normālā režīmā.

12.mai 2019 Atbildēt
Rita Margarita

Cienījamā, Anglijā cilvēki strādā pa 12-14 stundām un svētku dienas apmaksājamās tikai 10-12 par visu gadu.Īsas darba stundas arī tikai ofisniekiem 8 stundas un tamlīdzīgiem,vai kam pietiek ar to naudu..Bet ja tu gribi kaut cik dzīvot normāli, jāstrādā ļoti daudz un smagi.Tas ir tā katrā valstī,parastie strādā daudz un smagi.Un ja atpūšas,tad par savu smagi nopelnīto naudiņu.

12.mai 2019 Atbildēt
Ieviņa Reinsone

Tad es teiktu ka jūs neesat strādājusi nevienā citā valstī. Es atkal nezinu nevienu valsti ar tik zemu darba intensitāti kā Latvijā. Es strādāju ārzemēs un man ir 12 stundu darba dienas.

12.mai 2019 Atbildēt
mairita atbilde Ieviņa Reinsone

Nevajag... Pie mums arī gana daudzi strādā 12-14-16 stundas. Mans brālis tā iedzīvojās hipertoniskajā krīzē, turpmāk jālieto zāles. Un tikai tad darba devējs pieņēma brālim darbā divus palīgus. Maximas, Rimi, Lido meitenes strādā 12 stundas.

12.mai 2019 Atbildēt
Elpa Pipars

Kundzīt! Kas tev liedz svētku dienās strādāt? Pucē vaļā. Starp citu, Anglijā valsts svētki, otrās lieldienas, Ziemassvētki, ja tie iekrīt darba dienās, ir apmaksātas brīvdienas. Meita tur strādā, tāpēc zinu. Kāpēc šo lietu nepiesauc? Bet piesauc to, kas izdevīgi tev? Dubultā morāle darbojas?

11.mai 2019 Atbildēt
Ieviņa Reinsone

Tikai nestāstīt - Anglijā nav apmaksātu brīvdienu, ja vien tas nav atvaļinājums! Un arī reta darbavietā maksā dubultā, ja strādā Ziemassvētkos vai Lieldienās.

12.mai 2019 Atbildēt
Elpa Pipars atbilde Ieviņa Reinsone

Tad jūs ne tajā vietā strādājat. Manai meitai tās dienas ir apmaksātas. Uzņēmums par darbiniekiem domā.

12.mai 2019 Atbildēt
Vija Skuja

Tiešām jocīga vecene. Noskaust ģimenēm kopē būšanu. Lai izveido ģimeni un vai tad arī tādu dziesmu dziedās.

11.mai 2019 Atbildēt
Igors Šafranovs

Nabadzība nav atkarīga no darba dienu daudzuma , bet gan no Valsts attieksmes pret tautu!!!! Žaklīna Tev nav pat mazākās sajegas par CILVECISKAM vērtībām un ģimeni.....! Mēs varam strādāt 7 dienas nedēļā, cauru gadu bez brīvdienām, bet turīgāki

neklusim, jo tādi kā Tu, kas patiesībā nemaz nezin, ko nozīmē STRADAT, neļauj Mūsu tautai pietuvoties tai vispārējai labklājībai! Ja Latvijā tagad iepludināti 10 miljardus EUR, ticiet man, nekas nemainītos, ka bijām nabagi, tā arī būsim, tik pāris bieziši uzrādīsies, biku vairāk ekspluzivu auto un villu..... Žaklīna beidz muldet!!!

11.mai 2019 Atbildēt
mairita

Žaklīnas teiktais: "Ar katru šādu papildus brīvdienu privātais uzņēmējs tiek vēl vairāk izputināts, kamēr Jūs, valsts ierēdņi par fiksēto algu varat mierīgi sliknot."

Nu mīļā, privātais uzņēmējs, gadās, nāk saviem darbiniekiem vairāk pretī nekā valsts iestādēs strādājošiem ar strikti noteikto 9-17 kā cietumā. Un, ja nepieciešams, tiek strādāts arī 9-10 stundas. Un no budžetniekiem tāpat tāādi nodokļi tiek paņemti, oi oi.

Tiešām, ieklausies, ko saka Igors.

11.mai 2019 Atbildēt
Dinārs Gulbis

Man jau arì šķiet, ka ļoti daudz Lavijas strādājošiem ir garas darba stundas, vairākās darba vietās.Nagus lakot un dzīvot dziedot, laikam tādam jāizmanto iespēju paklusēt.

11.mai 2019 Atbildēt
Juris Auzins

Pastrādajiet chs ļoti laba darba vie-ta un darbaun iedevēji ļoti lielas algas ļoti laba tehnika :]]]]]] ļoti labi darba un rīki par Žaklines te....o nu ko tur :]]]]pilnīgs tukšums brīvdienas ev lielajābritānijā uz nedēļām brīvdienas jaungados veikali slēgti ev cilvēki jūs saproatēt par kuru valsti viņa runā?:]]]]] vai par Rumāniju vai......:]]]]]

11.mai 2019 Atbildēt
wolfs

....Tāpēc, ka šeit ir Latvija!Te ir Tēvzeme....Nu kā tai dziesmā,tak!>>>>Jeb maķ Tvoju za nogu, kā gribas par Daugavas vanagu... - un prom un prom, un prom! Kaut kā tā diemžēl, bez detaļām, kuras ir vienas un tās pašas, un tāpēc dziļi ZB.

11.mai 2019 Atbildēt
Vivita Kazradza

Pilniba piekritu.

11.mai 2019 Atbildēt
Aija Pmb

Nepiekritu. Ir valstis, kur ari Zalā ceturtdiena ir brivdiena, nerunājot par otrajam Lieldienām

11.mai 2019 Atbildēt
Aija Pmb

Veikala slegti gandriz 5 dienas. Jo ir svētki...

11.mai 2019 Atbildēt
mairita atbilde Aija Pmb

Laicīgi iepērcies. Pārdevēji arī ir cilvēki.

Esmu bijusi Lieldienu laikā Polijā, Austrijā. Otrās Lieldienas viņiem arī ir brīvdiena,- reāli piedzīvots. Un abās valstīs vismaz nelieli pārtikas veikali svētkos bija vaļā.

Strādājot savā iestādē, redzam, ka citās valstīs svin Ziemassvētku nedēļu no 30. (nevis 31.) decembra līdz 2.janvārim, jo šajā laikā Eiropas sadarbības partneri nav pieejami, visiem tur brīvdienas.

Mums tagad liek vergot tik ilgus gadus, neļauj vīrus/sievas, bērnus un mazbērnus, omītes/opīšus pēc iespējas ilgāk samīļot, audzināt. Un tad jums žēl tās pāris dienas, ko valsts piedāvā kā brīvdienu?

12.mai 2019 Atbildēt
Elita Petersone

Nu, jā. Viņai par maz naudas ienāks. Visu mērī naudā. Bet , ka vecāki būs priecīgi, ka var ar bērniem pabūt kopā , ilgāku laiku, uz to viņai nospļauties. Mēs jau tā strādājam kā zirgi, pensija , neaizsniedzamā vecumā. Brīvdienas vajadzētu vairāk, lai mēs varētu izdzīvot un sagaidīt pensijas vecumu. Raujot bez atpūtas, mums vecumdienas nepiedzīvot. Izaugot mazbērnus-neredzēt. Viņai neviens neliedz strādāt. Sašūmējusies, ka 5 dienas, tai savā gultā nevarēs kādu dabūt.

12.mai 2019 Atbildēt
Brigita Rudite Jakobsone

Pie mums var visu.Galvenais ierēdņu labklājība! Bēdīgi ,bet fakts!

12.mai 2019 Atbildēt
Juris Bērziņš

Lielas algas un garas brīvdienas iznāk ka valstī strādā tikai saima . Pārējie tikai muļķi dzen.

12.mai 2019 Atbildēt

Komentēt