Komentāri: Linda Leen satraukta par notiekošo Rīgā

Zuze

Gluži manas domas. Vakar gāju pa centru un domāju ak, Dievs kāda miskaste! Pilsēta izskatās nolaista un nožēlojama...skumji.. Laikam jau kādi Rīgas saimnieki tāda pilsēta.

26.apr 2019 Atbildēt
Ilgonis Šalms

Bet, nav ko brīnīties,saskaņa ir pie varas tad tā ir viņu norma; pataisīt Rīgu par krievu ģerevņu!

26.apr 2019 Atbildēt
Inita Romanovska

Interesanti, kas notiktu, ja slēgtu vēl kādu tiltu vai pārvadu, tad Rīga laikam vispār apstātos. Pilnīgi esmu vienās domās ar cienījamo dziedātāju

26.apr 2019 Atbildēt
mairita

Vai Vecrīgā vispār strādā kāds sētnieks? Tik netīra, pievemta, domāta laikam tikai krogu dzerstiņiem.

26.apr 2019 Atbildēt
Ilzite Zvirgzdiņa

Linda MALACE ! piekrītu visam .

26.apr 2019 Atbildēt
Diduu

Man gan Rīga liekas skaista..... izlasot LL teikto, sāku domāt, ka tikai liekas

27.apr 2019 Atbildēt
keta

Rīga izskatās kā karalauksun nav ko brīnīties ka visi bēg no tās,nonokļus ceļ,naudu izmet kaut kādiem mistiskiem papīra projektiem,un neviens nenes nekādu atbildibu...kad tie deputāti beidzot atbildēsps par šo putru.

27.apr 2019 Atbildēt
Jānis Rebainis

Nepārprotami SC nu nav saimnieki , Izsaimniekotāji un tautas apzadzēji ! Un nekas vairāk ! Rīga ir nolaista līdz kliņķim!!! Tik sliktā stāvoklī tā nav bijusi vēl nekad. Rigas nodokļu maksātāju līdzekļu hroniska izzagšana izagšanas galā ! Kad par to tiek ierosināti tiesas darbi, tad vainīgie sāk bļaut - Krievus aiztiek. Pričom te krievi - runa ir par Rīgas naudas izzagšanu un virknēm nelikumību ! SC atbildību nevēlas uzņemties !!! SC atbalsta zagļus un valdošo vājprātu Rīgā ! Un daudziem Rīgas iemītniekiem tas viss šķiet normāli ! Absurds !

27.apr 2019 Atbildēt
Anita Vītoliņa

Galvenais,ka jāliek šis raksts ...eksperta slēdziens un vērtējums. Lai raksta patiesi eksperti.

27.apr 2019 Atbildēt
Didzis Birznieks

Ir nu gan par ko satraukties ! Āksti gadiem vieni paši brauc piecvietīgās mašinās ! Aldis Bērziņš savā viedokļrakstā norāda, ka, citēju: "Kopumā summas, ko politiskā, ierēdnieciskā un tā saucamā biznesa elite ir nozagušas valsts ekonomikai, ir grandiozas. Pat ja ņemam vērā tikai Eiropas padomes minētos skaitļus, tad desmit gadu laikā tie ir 35 līdz 50 miljardi." Tātad apmēram 3 līdz 5 miljardi eiro Latvijā tiek nozagti ik gadu. Pats lēsu pieticīgāk, pieņemot, ka nozog un izšķērdē "tikai" vienu miljardu eiro. Miljards izklausās daudz, bet reizēm neaizdomājamies cik daudz. Der atcerēties, ka miljards ir tūkstoš miljonu. Šajā gadījumā tūkstoš miljonu eiro, kas tiek nolaupīti Latvijas valsts nākotnei. Katru gadu.

28.apr 2019 Atbildēt
Janka

Labi,ka šitā "dižmāksliniece"vēl nesāk mācīt kā jāaudzina bērni,bet tikai aprobežojas ar tiltu ekspertīzi.

28.apr 2019 Atbildēt
Kasiog

Neviens tak neaizliedz pārcelties uz laukiem.

28.apr 2019 Atbildēt
Elisa Meijere

Es arī esmu satraukta un domāju daudzi ir. Katru dienu atklājas, kas jauns, kāds skandāls, izzagta nauda, kādas afēras. Mūs latvieūs apzog mūsu paši tautieši, cik šausmīgi un amorāli. Paliek bail domāt, kas būs tālāk. Rīga, un visa Latvijas valsts pie varas esošajiem mantraušiem ir pilnīgi vienaldzīga, tāpat kā mūsu latviešu tauta. Tie kas nav aizbraukuši dabūs maksāt izzagto, jo robi kautkā jaizpilda parādi jāatdod. Venīgais veids kā tikt pie naudas ir celt nodokļus, kas noteikti arī drīz tiks darīts. Krievs neiznīcināja mūsu tautu to izdarīs paši latvieši. Paldies Lindai, ka paceļa šo tēmu. pārējie "kundzīši" spēj vienīgi atrādīties smalkās ballītēs demonstrējot uz sevi uzvilktas dārgas lupatas, par nodoļu maksātāju naudu.

29.apr 2019 Atbildēt
Jolanta Lapa

Negribētos teikt, ka SC būtu latvieši. Lai arī mīt, jo zog, Latvijā, viņi ir krievi. Te netiek runāts par valodu, bet par to, pie kā viņi paši sevi pieskaita. Pirms aiziešanas Nils to izteikti vairākas reizes ir demonstrējis.

30.apr 2019 Atbildēt

Komentēt