Komentāri: Sobčakai ir versija, kāpēc nodega Parīzes Dievmātes katedrāle

Vejins Latmo

e ruskaja mačalka!ja polskij tovariš!kur tu lien sučka kur tev nevajag!tu gribi bērnus bez mātes atstāt!vēl mirušajiem dirsā ielien!

vienkārši tas,ka tā ir zīme,ka vašintona ir fašizma turpinātāji!un tā nav pirmā zīme!krusneši laikmetos satiekas ar ar ko es nesatiekos internetā vairs!jā!kaukā pienākot pie baltā nama!pēc kara,kas bija efegtīgs,tikai konfederāļi zaudēja!tikai varu pateikt ka krievijas impēriju,sāka iznīcināt baltais nams!konfederāļi tika iznīcināti ar viltu!viņi bija nabagie!a šlesers ar šķēli grib iebraugt lietuvā!viņi gatavojās iznīcināt valsts uzņēmumus!a tagat latvijas valsts noziedznieki cenšas iegūt varu citā valstī!nošaut visus!staļina devīze,iznīcini savus bērnus un pabērnus!baltija,jūs jau slepkavojat savu tautu!ne velti pasaulē stāsta fašisti!latvijas valdība,droši ar kijevas fašistiem-nenosistie un neiizvarotie komunisti!i pierādiet,ka esat nenosistie pidarasi!

16.apr 2019 Atbildēt
Vejins Latmo

ksenija valsts prezidente-dirsā līdēja fašistiem,jo amerika pārņēma fašizmu un viņus filtrē masoni!pidarasti,sapustiet un pakaraties ar saviem masonu lopiem!

16.apr 2019 Atbildēt
Kоments

Sobčakai varbūt ir arī sava versija un par Muhamediem arī ir tisnība, jo Francijā pēdējo divu menešu laikā, pat tika nodedzinātas 10 dažādas kriestiešu baznīcas. Ir arī taisnība, ka Makrons tika šoreiz izvēlēts par to grēka āzi jau no paša sākuma un tā līdz Francijas galīgam patreizejā valstiskuma norietam.. Tā katedrāle arī nodega triecian tempā un tikai 63. minūtēs, ka tur tiešām bez svešu ārējo spēku palīdzības nevarēja iztikt un tas jau bija arī pamatīgi ierakstīts zvaigznēs un tāpat pilnībā saskanēja ar Nostradamusa pareģojumu jau pirms 500 gadiem.. Viss sakrita uz mata un pat datums un zvaigžņu stāvoklis tajā brīdī, kad uguns pārņems to katedrāles liktenīgo torni. Kalifornijas astroloģe Jessica Adams par to tieši rakasta savā blogā un arī pievieno karti ar zvigžņu stāvokli 15. aprilī.. Kā zinam, tad Nostradamus jau bija agrāk pareģojis arī kādreizējo Londonas degšanu..

How Nostradamus Predicted the Notre Dame Fire

www.jessicaadams.com/2019/04/16/ho...tre-dame-fire/

17.apr 2019 Atbildēt
Agija

varbūt atsevišķām reliģijām, kas pārņem Eiropu, nepatīk kristiešu augstie torņi...

18.apr 2019 Atbildēt

Komentēt