Komentāri: Āboltiņa: Meitu skolā mēģināja pazemot manis dēļ

Vilnis Suipe

Ko ta zozs var tik riebigi muldet.

11.apr 2019 Atbildēt
Māris Bušs

Vēl viens kivičs...grib paspīdēt

11.apr 2019 Atbildēt
Sergejs Auliciems

Jūs Aboltiņas kundze pazemojat un čakarēijet smadzenes Latvijai jau vairāk par 10 gadiem visādos veidos un pozīcijās! Un izskatās, ka jūsu meita iet pa jūsu pēdām! Man nelabi metās, redzot kā jūs personīgi, Šleseri, Godmaņi, Ušakovi, Ameriki un pāreja šušera sūcat asinis no Latvijas! Deļ jūsu nekompetences un mantkārības valsts nevar attīstīties, cilvēki brauc prom, tūkstošiem cilvēku nevar normāli dzīvot, viņi izdzīvo! Bet jūs visi žiroijet, pelnat sev nenormālas algas un pensijas! MORĀLIE KROPĻI JŪS VISI!!!!!

11.apr 2019 Atbildēt
Jury Kupiansky

Nu es tai meitai ar ganteli pa vienu vietu iedotu, lai tālāk šīs pelējums nevairotos

11.apr 2019 Atbildēt
Jorģis

Šmara

11.apr 2019 Atbildēt
Dabas Draugi

Vai tas ir kads brinums? Skolotaji ir viena no trulakajam tautas masas dalam..viena no neintaligentakajam un mazattistitakajam.. vismaz 90 % tadi ir, diemzel...un..tas ir pieradits fakts... Skolotaji nav ne autoritates,ne specialisti.. tik it ka pargurusas tantes un onkuli, kas knapi sevi uzstiepj uz 2 skolas stavu...un meitenites,kas izvelejusas skolotajas darbu, jo ir gars, apmaksats atvalinajums,brivlaiki..slimibas lapu nenormeta apmaksa..un..ta lidz kazam un dekretam..

11.apr 2019 Atbildēt
wolfs

Esmu spiests secināt,ka šo vārdu autori ir pilnīgi un galīgi,bezgala pašapmierināti un bērnišķīgi egoistiski - pilnīgi"'TUPENĪŠI''.Skumjš fakts.

11.apr 2019 Atbildēt
Dabas Draugi

..un..nu varat kengaties un nemties..jo..varu pat deret,ka 50 % so trulo komentaru nak no sadzerusos skolotaju vidus..parejie..no tik pat piedzerusos dzilu lauku vietejas "intaligences" :) :) tada nu ir ta vieteja populacija, kas lepojas, ka tiek pazemots berns par vecaku cucibam..

11.apr 2019 Atbildēt
Ruta Rudzīte

Jums būtu vieglāk pirmsskolas skolotājas amatā,kad atskrien dēla klases biedri un saka-"jūsu dēls ar mazākas klases puikas galvu izsita loga stiklu"...Tas ir tikai normāli! Un stikls bija tikai ieplaisājis,un puikam galva vesela.Tā notiek...

11.apr 2019 Atbildēt
Dabas Draugi

Pirmsskolas skolotajiem darbs ir viss grutakais..tiesam neapskauzu un..tiesi sai kategorijai algas ir japaaugstina..pat krietni vairak, ka pamatskolas un vidusskolas posma.. To nu es atzistu un atbalstu viennozimigi.. !!!! Tapat ka algu paaugstinasanu pirsmsskolas skolotaju paligiem un sakumskolas posma skolotajiem... bet,noteikti, ne parejos posmos, kamer tur sez vecas klarbas..vismaz ne sobrid!!!!

11.apr 2019 Atbildēt
Andris

Un ko Rižā teiks par šo -infoagentura.wordpress.com/2014/07/04/ci...nu-tirgotajus/ . Ko tā maita var nokomentēt par to, ka tirgojas ar Latvijas bērniem ? Un, ja, Solvita, Tavu meitu tāpat pārdotu, kā Tu pārdevi citus bērnus ?! Kur garantija, ka ne orgānos ?!

11.apr 2019 Atbildēt
Juris

Pareizā valstī Āboltiņ jau sen būtu cietumā par genocīdu pret tautu!

12.apr 2019 Atbildēt
Elza Suraka

Āboltiņu un visus pārējos deputātus saukt pie atbildības ko ir nodarījuši valsts iedzīvotājiem un ka pensionāriem jādzīvo ar tik mazām pensijām un vēl aizlaidās uz Itāliju lai varētu ņigāties par iedzīvotājiem.

12.apr 2019 Atbildēt
Armins Argalis

Neticu,ka viņas bērni mācītos Latvijā,jo virs90%augstākās ierēdniecības atvases mācās jau no vidusskolas vecuma ārzemēs(tādēl jau viņiem izglītības kvalitāte LV ir pie vienas vietas)

13.apr 2019 Atbildēt

Komentēt