Komentāri: Ušakova bijusī sieva publicē emocionālu ierakstu "Facebook"

Tuudalu Cuuka

„Es ceru, ka tiesu sistēma Latvijā nav pilnīgi sapuvusi, un tiesā tiks pieņemts pareizais lēmums."

Sieviete! Attopies!!! Nedzīvo taču uz Mēness, ka ļaujies tik muļķīgi naivām cerībām!

5.apr 2019 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Ne vien tiesu sistēma Tūdalijā ir sapuvusi. Tūdalijā ir sapuvušas pilnīgi visas sistēmas! Nu varbūt vienīgi kanalizācijas sistēma kaut cik vēl turas.

5.apr 2019 Atbildēt
Oskars Štirlics Stamps atbilde Tuudalu Cuuka

...arī kanalizāciju sistēma ir sen jau nokalpojusi un sapuvusi kā visas tiesu, policijas, veselības aprūpes, banku sistēmas uzraudzības, skolu reformas utt, viss jau sen ir sapuvis un drīz vien sūdi sāks peldēt pa Rīgas ielām..!!

5.apr 2019 Atbildēt
Normunds Dzirkalis atbilde Oskars Štirlics Stamps

Jau peld pirmie sūdi ar Usha Cow priekšgalā!

7.apr 2019 Atbildēt
Harijs Saukums

Viņa uzskaita arī N. Ušakova labos darbos, piemēram, remontētie bērnudārzi, parki, bezmaksas maltītes skolēniem, bezmaksas transports pensionāriem. Saraksts esot garš. Bet tas jau arī ir jādara mēram, bez priekšā teikšanas, bez pašreklāmas. Bet ko viņš. Ak cik labs esmu.

5.apr 2019 Atbildēt
dzintra

Ja kāds ir sapuvis,tad tā ir šī persona,kas par attiecīgu atalgojumu slavina savu 'mīļo bijušo 'vīru".Lolotāja un mīlētāja....

5.apr 2019 Atbildēt
Oskars Štirlics Stamps

Dzintriņ, savu "naudas maisu" neviens vēl nav zākājis un lamājis...!!

5.apr 2019 Atbildēt
antivate

Apbrīnojami, ka ir sievietes, kuras spēj dzīvot ar pediņiem

6.apr 2019 Atbildēt
Astride Veselova

"Nils vienmēr ir ticējis, ka tas, ko viņš dara, ir labi. Vairākas reizes esmu viņam teikusi, ka cilvēki, iespējams, pēc kāda laika neatcerēsies viņa labos darbus, bet viņš man vienmēr ir atbildējis, ka viņu tas neinteresē, viņš vienkārši vēlas palīdzēt.” Nu vai te pat kaimiņu āzim nav jāsmejas? Vai jums cienīta kauna sajūta nav tapat ka jūsu bijusajam ? Visa Latvija zina , kas ir Usaks, shemotajs, unikals bledis un Rīgas izpostītajs..............Kabatas šim nīlam ir lielakās pasaulē, nekādīgi nav piebāžamas.........nesmīdini taut, laikam joprojam dzīvo no,, ietaupītas,, bijusa naudas.

6.apr 2019 Atbildēt
antivate

to Oskars Štirlics Stamps & Tuudalu Cuuka

Jums, pidariem, vieta agonējošā fašistisko lopu Krievijā, kur 25% nav redzējuši WC, kur tās nav pat 10% skolās. Krievu marodieri no Gruzijas stiepa mājās atejpodus, domādami, ka ar tiem viņi kļūs par cilvēkiem.

6.apr 2019 Atbildēt
Zuze

Šitai ar "darbs" esot brīvostā!!!Un cik vel Ušķis samaksāja par mutes turēšanu? Kas šitai blozgai ticēs!Baidās bez siles palikt, tāpēc ar zagli slavina!

6.apr 2019 Atbildēt
Anna Viksne

Tevi vins uzsvieda abi ar I Strautinu ,un tu esi tik naiva ,tad kapec aizgaji no tik laba un izpalidziga ,kad nodzivosi vel 30 gadus ,tad tikai sapratisi ,kas ir pec tavam domam tas labais ???????????????????

7.apr 2019 Atbildēt
Zuze

Uzmest ta varbūt arī uzmeta, bet cik labi samaksāja no rīdziniekiem zagtās naudiņas!

7.apr 2019 Atbildēt
Vadims Dievbijīgais

Nesaprotu, kādēļ sava darba pienākumu pildīšana, tiek emocionāli pasniegts kā īpašs sasniegums un tiek pielīdzināts, bez maz svētuma izpausmei. Var būt ļoti labs pret dažiem cilvēkiem, un tai pašā laikā sistemātiski pārkāpt likumus, (labie darbi kā aizsegs nelikumībai) uzvesties kā diktators ignorējot likumu, kuru esi ievēlēts sargāt un pildīt. Un par to ir jāatbild pēc likuma, šeit nedrīkst būt atkāpes, ja ir viens likums priekš visiem un katra.

7.apr 2019 Atbildēt
Maksims Ter-Oganesovs

skatisim, kas būs talak

8.apr 2019 Atbildēt

Komentēt