Komentāri: No ēģiptiešu drauga cietusī Māra Katarska brīdina arī citas meitenes

Jons Dylda

Vajadzēja braukt uz Kataru. Tur viņu neaiztiktu.

4.apr 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Par ko ir stāsts? Bet par to, ka meitene visiem spēkiem, visādiem veidiem(ja atceramies viņas darbības O kartē) cenšas sev rast ceļu uz atpazīstamību un vieglu dzīvi. Nu pati tak ļāvās mīlas priekiem ar šo austrumnieku! Neko nebija ne lasījusi, ne dzirdējusi par Austrumiem, par viņu likumiem un tradīcijām ?Kad, pirms, pēc viņu paražas , stājās ar to vīrieti laulībā, vajadzēja uzzināt, ko redz viņš, kādai jābūt šai laulāto dzīvei. Vienu jau viņa zināja, ka šī laulība ir neoficiāla, kā priekš mums eiropiešiem, tā arī viņiem. Otru - viņa uzzināja no pašas vīra, tā teikt, kad viņš teica, ka varot ar viņu rīkoties, kā gribot, pat atdot citam. Tad arī vajadzēja iet uz Latvijas vēstniecību un , visādā ziņā, neļauties pierunāties atgriezties. Suns spalvu met, ne tikumu...Un nu, Māra, esi uzmetusies par austrumu parašu guru- nu esi zinātāja un padomu devēja meitenēm, kuras neko vēl nesajēdz savos tīkojumos pēc vieglas un skaistas dzīves?Slavena paliksi! Bet ar ko? Visa tā būšnana ir stipri caurspīdīga un pēc latviešu parašas - divos vārdos nosaucama . Un viss!

4.apr 2019 Atbildēt
Kaspars Namsons

Man personiski no otra attieciibaas nekas nav sleepjams, veelas kko redzeet - luudzu. Te drizak izskatas - bija iemesls... Nu neticu ka bez iemesla iespundeja... :D kgan Es taa nedariitu... Es vnk saliktu mantas maisos un izliktu aiz durviim. Ja nevar uzticeeties, nafig vajag... Runaajot par draugiem, neviena veel taada nav bijusi kurai tie mistiskie draugi nebuutu bijushi joberi iz pagaatnes, ja ar tadiem jaatiekas - laimiigu celju.

5.apr 2019 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Vispār nav ko pīties ar černožopijiem! Brīdinātāja, redziet.

5.apr 2019 Atbildēt
Vejins Latmo

te situācija tāda divaina!arzemnieki sievietes vervē sen!man te a bijušo gribēja savervēt!sievietēm gribas ko jaunu!es iepazinos!tas bija aizdomīgi!gandrīz aizveda!es biju šokēts!meitenei pirmā grupa,visu ķēra pa gaisu!da nu tagat par muļķi pārdzīvot!

katarska esot mauka,tagat super mauka!ieb tagat visa latvija ar dirsu pelna,un stāv pie rimkevica rindā!vienkārši arī tās pidaru parādes iespaido jaunatni!ja rimkevicam parādē dirsā kalašu iespraustu un salocītu!un konvojētu uz čečeniju!tur viņam operētu uz zārku!

6.apr 2019 Atbildēt

Komentēt