Komentāri: Valdis Valters nāk klajā ar skarbu viedokli par cilvēkiem Latvijā

Silvija Ancāne

Tad tak viņš pats sev arī riebjās!

15.mar 2019 Atbildēt
Eriks...

Man ari ta debila LATVANU vara riebjas.Taisnibu te nekad nedabusi,tevi apzog,un vel par vainigu pataisa.Policija iznirgajas.Ka var augsta ranga amatpersona ta rakstit,un klaji melot?Cilveki tiek pazemoti,un izsmieti.Kapec tad tos pedofilus nevar saukt pie atbildibas?Kapec?Kamera izvaro,un tad pazud videoieraksti.Griezos Riga pec palidzibas,tiem ari rokas par isu.Tad nahui man tada valsts vaidziga.Jauniesiem iesaku laikus pamest so meslu bedri.Dzivojiet taisnigas valstis.

15.mar 2019 Atbildēt
Otto

Tad posol nah.., nevis aprunā Latviju kopā ar izlaidīgo ģimenīti!

17.mar 2019 Atbildēt
Raimonds

Pats tizlākais, kas piemīt vienam otram, ka savās neveiksmēs nekad nevaino sevi. Vainīgi ir visi citi tikai ne pats...pat tava tauta. Ļoti skumji.

15.mar 2019 Atbildēt
Atis Priedītis

Manuprāt, viņš pats šādu vidi dzīvodams Latvijā ir izvēlējies. Paudīšu pretējo viedokli - "Latvijā ir ļoti daudz sirsnīgu un labestīgu cilvēku". Tikai viņi nav starp tiem, kuri "gozējas" masu mediju rakstos un kurus tauta it kā apjūsmo.

15.mar 2019 Atbildēt
Viktors Unda

Tā arī ir,bet diemžēl pie varas nonāk ne tā labākā Latvijas tautas daļa,tas notiek ne tikai pie mums.

15.mar 2019 Atbildēt
Vladimirs Segliņš

Ja cilvēks zaudējis ir savas saknes...tas ir nožēlojami, lai arī kas viņš ir bijis.

15.mar 2019 Atbildēt
Inara Timbare

lielākai daļai , man liekas, ka riebjas latvija, tās valdība....un dzīve.....un arī man! un nav ko slēpt! ja būtu jaunāka, sen jau būtu padevusi vagu! apnicis dzīvot trukumā, bezcerībā, stresā.....

15.mar 2019 Atbildēt
Gunārs Štrauss

Esmu dzīvojis Portugālē, Spānijā un Vācijā. Tik labi kā Latvijā nav nekur. Sievietes varētu būt pozitivakas, bet citādi viss forši.

16.mar 2019 Atbildēt
Otto

Trūkums parasti piemeklē likteņa piemeklētos vai slīmestus. Pie kuriem Tu piederi?

17.mar 2019 Atbildēt
Natalija Biseniece

Valsts ka daba un klimats ir ok, tauta ka Latviesi gan nozelojami un super tizli, glevi un nespejigi. Patstavigi nav bijusi un nebus, visu laiku kada paklautiba. Tizlums.

15.mar 2019 Atbildēt
Otto

Nevērtē visus pēc savas mērauklas - ja pati esi tizla, tad pārējos redzi ar tizlām acīm.

17.mar 2019 Atbildēt
u.s.

Man arī pēdējā laikā pārņēmušas šausmas, uz ko daži latvieši {šoreiz gan latgaļu izcelsmes) ir spējīgi. It kā fasāde cilvēka, bet dvēsele tik kroplīga. Apmelotāji un virtuālie linčotāji. Ar to gribu teikt, ka tas, kā redzam pasauli, ir atkarīgs tā brīža no gara stāvokļa un notikumiem apkārt, satiktajiem cilvēkiem. Vispār Latvijā ir ļoti daudz tumsonības un uzvedības, ko nosaka bara instinkts. Ar to nu ir jārēķinās uz katra soļa. Tomēr ik pa brīžam uzspīd arī kāds gaismas stariņš.

15.mar 2019 Atbildēt
Sandra Harmonija

Valdi Valter, nevajag runāt daudzskaitlī! tas ,ka jums kungs riebjas, nenozīmē,ka visiem riebjas!

15.mar 2019 Atbildēt
Vejins Latmo

a pričom te tēvs.liels basketa pirdiens debesīs,a čmoriks!tautas nodevējs!

15.mar 2019 Atbildēt
Vejins Latmo

a latvijas kolonija ,par valsti kļūs tikai pēc kolonistu sabrukšanas,kad paliks pāris tūkstošu no latviešiem!tās būs masonu ideju sekas!

15.mar 2019 Atbildēt
Raimonds

Seiki esmu vienkārs Latvijas calis vienmēr drauzigs neatkarīgi no nacionalitātes. Es visu visu apzinos kas seit notiek, bet kad es ar savām acīm ieraudziju mersedes GL ar tonētiem stikliem ar zelta krāsasas krievijas ģerboni uz durvīm pie tam ar Latvijas reģistrācijas numuriem atvainojiet mani bet tas bija dūriens no muguras. Lai pie visiem sātaniem un velniem mūsu ceļš velreiz krostojas..........

15.mar 2019 Atbildēt
Kоments

Te derēja mazliet palabot - Latvija ir skaista zeme, tikai latviešu te ir pa daudz..? Ja visiem latviešiem visi riebjās, tad tā tas laikam patiešām ir..!? Nebūtu latviesi, tad varētu arī normāli dzīvot, jo tad būtu miers un saticība.?

16.mar 2019 Atbildēt
Imants Ronis

Kaa tevzeme man Latvija patik , bet ka valsts - NE .

16.mar 2019 Atbildēt
pēteris

Darņķis! Tādi lai tinās. Mēs paši uztaisīosim Latviju bez viņa.

17.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Malta un Luksemburga ir vēl mazākas. Kā kosmopolīts, tā obligāti ģeogrāfijā nesekmīgs?

21.mar 2019 Atbildēt

Komentēt