Komentāri: Andris Bulis: Sieva manām kļūdām stāv pāri tāpēc, ka ļoti mīl

mairita

Atvaino, Buli, arī mīlestībai ir pacietības robežas...

11.mar 2019 Atbildēt
Diduu

Bet, vai Tu, Andri, mīli savu sievu???

12.mar 2019 Atbildēt
Laila Vītola

Pfff...labāk būtu klusējis...

12.mar 2019 Atbildēt
Anna Marija

Lieta tāda, ka es esmu Andra Buļa mīļākā, ar kuru viņš pēdējo divu gadu laikā regulāri guļ un bieži apciemo un nakšņo pie manis. Viņš to skaidro ar to, ka viņš ir aktieris un viņam sekss esot vajadzīgs daudz vairāk nekā citiem cilvēkiem un ka tas viņu iedvesmo lomām. Viņš man lepni ir stāstījis par visām savām sievietēm, kas viņam ir, paralēli sievei, tsk tagadējās koleiģes teatrī, ar kurām viņam ir jāspēlē izrādēs. Visās izrādēs, kurās viņš Dailē, KDT un Daugavpilī spēlē, ir pārgulējis ar visām aktrisēm no izrādes. Īpašas attiecības viņam ir ar Rēziju Kalniņu, ar kuru ir mīļākie jau kopš 2009.gada, kad jau bija precējies. Bija kopā, kad sievai dzima abi bērni. Un joprojām guļ kopā, kaut arī Rēzija ir precējusies arī pati.

Man lūk tas liekas pretīgi, amorāli. Bet viņš liekulīgi sniedz tādas intervijas kā OK!, kur runā par ģimenes vērtībām. Un tas arī parāda sabiedrības slimumu, jo visi zina par viņa seksu ar visām šīm sievietēm, tai skaitā mani, bet neviens nenosoda, jo redz viņš dzīvo kopā ar sievu.. jau 12 gadus.. Malacis tātad. Tas ir tik nepareizi!

Es šo aktualizēju, jo nolēmu pārtraukt šīs melīgās attiecības ar mani, kur tukši solījumi, bet realitātē viņš guļ ar visām sievietēm un nekautrējās pat pieņemst finansiālu atbalstu, tēlo nabadziņu, mākslinieku, kam maz teatrī maksā. Ok, pat ja tā, es nenosodītu..Bet sniegt tik gļēvas intervijas un tēlot paraugvīrieti, tas ir par daudz un tas nav pareizi!

18.mar 2019 Atbildēt

Komentēt