Komentāri: VIDEO: Endziņš gatavojas boksa mačam ar Kiviču un tiek piekauts

Aivars Znotins

Noskatījos to video. Domāju,ka tas bija kaut kāds "neveiksmīgs reklāmas triks" TAS TUR ZUTIS vai kā viņu tur sauc būtu TIESĀJAMS par savu izrīcību. NEVIENĀ "sparing",kas latviski tulkojot -saudzīgs treniņā TĀ NEUZVEDAS SPARING PARTNERIS ! JA TAS NEBIJA TEĀTRIS ,TAD TAS ZUTI NAV VIS ZUTIS BET IR "CŪKA"ar lieliem burtiem ! VIŅU Endziņam vajadzētu iesūdzēt tiesā un viņš dabūtu labu sāpju naudu.

24.feb 2019 Atbildēt
Aivars Znotins

P.S. Domāju,ka Kiviča "LIETĀ" mēdiji ir aizgājuši "par tālu"... tik "izsmalcinātus "jokus

vienkāršajam cilvēkam būs grūti "sagremot"... Vai tiešām tajā visā IR TIK LIELA PEĻŅA? JO nu jau nepārprotami - tas ir neatkarīgās Latvijas jaunais -neatkārtojamais "JOKU PLĒSĒJU TEĀTRIS"!

24.feb 2019 Atbildēt
Aivars Višs

Tikai kur tas mačs notiks jo nekur neuzrādās kur var nopirkt biļetes, jo arēnā Rīga 9 martā nekas nenotiek. Vai zem tilta mačs notiks. Vai tas atkal kārtējās baumas. No stulbeņu bāra

25.feb 2019 Atbildēt
Juris Akmens

Par ko viņam sūdzet tiesā ar varu ringā ne ievilka vismaz uzzināja kas viņu sagaida un par savu rīcību ir jāatbild.

25.feb 2019 Atbildēt
Mārtiņš

Droši vien tā notiek,kad likumpārkāpējs uzpūšas kā pāvs,par katru rupju vārdu ēterā pa āķim, ringā, vispār nav labi sporta zāli pārvērst par biznesa cirkus arēnu,ķēmoties tur dēļ biznesa interesēm.Pat bokseri izveda no pacietības ar savām glumajām mahinācijām;)

25.feb 2019 Atbildēt

Komentēt