Komentāri: Madara Kiviča laulību gredzenu grasās iemest Rīgas kanālā

Rudīte Koroļkova

Labāk lai atdod labdarībai!

30.jan 2019 Atbildēt
dzintra

Un kāpēc tas būtu publiski jāpaziņo pasaulei?Ākstu māžošanās,lai pievērstu sev uzmanību.Vai tad to gredzenu nevar pārdot?

30.jan 2019 Atbildēt
Elisa Meijere

skumji, toreiz pirms 7 gadiem nebija pat nojausmas par sadu finalu. katram savs liktenis! cerams, ka satiksi kadu forsu virieti. kivics jau driz bus pagatne, jaskatas nakotnee

30.jan 2019 Atbildēt
Selga Markuse

beerna praataa...

30.jan 2019 Atbildēt
Roberts

Varēja jau uebāztdzemdē, kalpotu kā pretapaugļošanās spirāle

30.jan 2019 Atbildēt
Margarita Done

Cik var ņemties!Tik daudz cilvēku šķiras un precas..Vai tad pasaulei tas jāzina?Tā,taču ,ir personīgā dzīve,un svešinieki no malas nav jālaiž ne tuvumā.Kaut kāds stulbums no abām pusēm..Vai tad veselā saprāta nemaz vairs nav,it kā,izglītotiem cilvēkiem.Bezmaz,vai pasaules gals!Beidziet,taču,vienreiz ālēties sociālajos tīklos!Drīz jau sāks atstāstīt ,,gultas priekus,,vai tualetes poda saturu..Stulbums kaut kāds,jāsāk ārstēties..

30.jan 2019 Atbildēt
Dainis

Tiešām, jau noriebies .... Dzīvi un darbu nav redzējuši un sapratuši , drīz rādīs Kivičs pa tūpsli ārdās

30.jan 2019 Atbildēt
Jorģis

Lai iebāž ķivilim d!rsā!

30.jan 2019 Atbildēt
Artis Vēveris

davai precamies?

30.jan 2019 Atbildēt
Karmena Mangusa

Jāsaka gan, tautas teiciens"kāda cibiņa, tāds vāciņš". Vīrs visu savu dzīvi izklāsta dzeltenā presē, bet sieva gluži tā pat. Kāda kuram interesē kur tu liksi savus gredzenus, pārdod, lai ir bērniem maize, jo sūdzējies, ka vīrs nemaksā. Nu tad šķīries, piesaki uzturlīdzekļu piedziņu un audzina bērnus, nevis te plāties pa presi. Gudri cilvēki savu dzīvi sargā no svešām acīm.

31.jan 2019 Atbildēt
Moris Osis

Ļoti romantiski ;):);):). Arvien vairāk pārliecinos par Madaras stulbumu. Tāds tādu atrod.

31.jan 2019 Atbildēt
Inita Riktere

Viss pareizi,tikai viena piebilde-ne jau sabiedrības uzmanība pievērsta Kivičam,bet viņš ar savu kārtējo mīlu cenšas visur izrādīties,ej kurā portālā gribi,viņi jau tur.Bet patiesībā viss ir pareizi-Madara viņam bija daudz par jaunu,tagad vismaz būs sieviete viņa gados (jeb drusku vecāka),arī vizuāli abi ir vienlīdz neinteresanti.Perfekti!Bet bijusī sieva gan jau satiks tādu,kurš ir tikpat jauns,skaists un interesants kā viņa!

31.jan 2019 Atbildēt

Komentēt