Komentāri: Roberts Klimovičs slimnīcā gandrīz sakaujas

Vija Reinholde

Jā,arī es esmu ar to saskārusies,kad pēc avārijas jutu lielas sāpes,bet uzņemšanas nodaļā tālākpar koridoru netiku.Kad prasīju,k\apec neko nedara,tad man sejā medmāsa kratīja pirkstus un lika iet atpakaļ un gaidīt stundām ilgi.Tā ka slimnieku nīkšana koridoros ir sistēma.

l

27.jan 2019 Atbildēt
jabis

tās nebija sāpes - ja būtu bijušas sāpes, Tu lūgtos pēc eitanazijas, a tā -- 10ooo eur un vēl jābrauc uz Zviedriju

28.jan 2019 Atbildēt
Inta Agleniece

... šodien medicīna ir tikai prezidentiem un ministriem,pārējiem tas jau ir grūti aizsniedzams ,nav naudas neej uz poliklīniku.... vari sēdēt kā muļķis gaidīt mēnešiem ilgi pierakstu,un pēc tam sēdēt stundām ilgi rindās,galā vēl nolamā pat lāga pirkstu nepieliek klāt ,bet naudas summu noplēš ne pa jokam....medicīna ir nulles līmenī,jo pacientus lielāko ties neuzskata par cilvēkiem,tik maksājiet,bet rezultāts NULLE.... UN CIK TĀLU IES MEDICĪNA TĀDĀ LĪMENĪ...????

27.jan 2019 Atbildēt
Rasma Šakina

Bēdīgi,ka tā ,bet piekritu attieksme ir tikai cilvēciskais faktors.Man izopereja roku slimnicā piezvaniju arstam un nevajadzeja ne lielu naudu,ne gaidit menešiem un attieksme brīnišķīga.Ja nebutu pati to piedzīvojusi tiešam neticetu ka tā ir iespejams.Pāris stundas bija viss izdarīts satikāmies,izopereja samaksaju un uz mājam.Nevienu bridi nelika manit,ko es tur daru.kad gaju prom teicu paldies,masiņa atbildeja paldies,ka bijat pie mums.Tā bija valsts apmaksāta operācija un nebija jagaida ,ka citās slimnicās pusgads ar lielām sapem.

Paldies brinišķīgajiem mediķiem Ādažu privatajā slimnicā.

27.jan 2019 Atbildēt
Kristīne Vīgante

Katrs mēs saņemam to, ko esam pelnījuši. Dots devējam atdodas. Un augstprātība šim cilvēkam ir neizmērojama. Parasti karma sit pa vājāko vietu.

Slimnīcā ir bīstami atrasties ar zīdaini, it sevišķi gripas periodā,protams, ja vecākiem ir viens pīpis par bērniem, tad jau var riskēt ar savu bērnu dzīvībām un visiem kopā skraidīt pa slimnīcu, un traucēt med.personālam veikt savu darbu.

Un pareizi cilvēki secina - tie ir cilvēki, jo slimnīcā nenonāk LAIMĪGI,MĪLOŠI, SEVIS CIENOŠI, PAŠPIETIEKAMI UTT. CILVĒKI.

27.jan 2019 Atbildēt
dzintra

Vēl tikai aizmirsāt piebilst,ka ļaimīgi,mīloši u.t.t. vispār ir nemirstīgi,jo neslimo un ir mūžīgi

28.jan 2019 Atbildēt
Stas Nik

moš laiks uz sapulci

27.jan 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Roberts Klimovičs - prātā nojūdzies muslims, vaislas ērzelis vai parasts idiots ? Visdrīzāk - kokteilis kā sekas pēc narkotiku lietošanas pagātnē..

27.jan 2019 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Oi, kā es saprotu R. Klimoviču! Citreiz (ja, Dievs nedod, vēlreiz būs jātiekas ar radioloģi G. Jukšinsku Onkocentra poliklīnikā) aicināšu līdzi, jo šī tikšanās arī nav veselībai droša! Viņa arī no tiem, kas domā, ka "Es Tev iemācīšu lasīt!" (pat nepaspēju pasacīt, ka, lai varbūt tomēr iet strādāt par skolotāju, ka biju jau izdzīta ārā...

28.jan 2019 Atbildēt
Valdis Freimantāls

Robert, uz priekšu! Viņi ir izkropļojuši latviešu kultūru! Lopu priekšā latvietim nav nav jaklanās līdz zemei un jāsasit sava pašapziņa!

28.jan 2019 Atbildēt
Juris Engelis

Palasi avīzi DDD. Šis pats uz priekšu ir jau pāris gadus atpakaļ pastāstījis kā čekā stučija par draugiem, jo toreiz redz nobijās par māti. Musļiks kuram vienmēr bail par sievietēm.

28.jan 2019 Atbildēt
Sarmite Stafecka

Diemžēl tā ir, ka bieži vien attieksme pret pacientiem Latvijā ir acīmredzami un uzkrītoši augstprātīga,lai neteiktu rupja. Mediķi ir ļoti spējīgi un ļoti profesionāli Latvijā, bet attieksme...Jo īpaši, ja ir ar ko salīdzināt. Droši zinu, ka var būt un daudzās citās valstīs ir citādi.

16.feb 2019 Atbildēt

Komentēt