Komentāri: Atklāts līdz šim nezināms fakts par Meganu Mārklu

Andis Aizpurs

Š ir viskaistaka sieviete Kararaļnama visas pastēvēšanas vēsture un to jau arī ir spratusi Elizabete otrā.:) Lai Saseksas Hercogienei viss izdodas!!!!

21.jan 2019 Atbildēt
Andis Aizpurs

Megana,Tevi mīl visa paaule un nevienu neklasi!Pat tad ja saka pretēji!Tu esi lielais mīlulis"Lielais" :))

21.jan 2019 Atbildēt
Andis Aizpurs

Kāpēc debilajiem? Tapēc ,ka tikai debils cilvēks var noblsot par to lai būtu sliktāk un 21 gadsimtā domāt ,ka izstājoties un neieverojot lielas kopienas intereses būs labāk,var tikai debils/ To ,ka Anglija savu labklālību cēlusi uz bandītismu nav nekāds noslēpums.Tagad parādas- kam tie jūsu mesli Loods vajadzxigi un nrvienam nevajadzigais pat auto stils! Nulless esiet,,vienīgais bantīts Rotšildu klans ,kas vadās pēc principa- ja kontrolēsi finanses -kontrolēsi valstis Nožēlojami,bet arīviņa demogoģijai ir pienacis gals un vairs neko tas izdzimtenis ar savu klanu nekontolēs 21 gadsimtā,notiek pārmaiņas un arī nekads dzeltenais mēris (Ķīnieši)pasauli nepārņems jo vienmēr spēciņa būs par maz! Darbojamies un tadus idiotus ka Trampu Putinu un visus tādus pārejos šutam tur kur viņiem vieta un pasaule būs tada ,kā jauki cilvēki to redz.Aiz mums nāks pilnīgi visi,kao tas ir skaisti un to katrs saprot,ka var realizēt!!!!!!

21.jan 2019 Atbildēt
Andis Aizpurs

Lūdzu pārpublicējiet manis teiktopar savu naudu citos starptautiskajos medijos.Nevienan parastam cilvēkam nav tātads naudas un jūs varētu būt pirmie līdzgaitnieki,lai mūsu bērni dzīvotu labā un jauka pasaulē,tas IR IESPĒJAMS!

21.jan 2019 Atbildēt
Andis Aizpurs

Kapec lielā hercogiene nesaprptas ar it ka kauniccepto noecīgo Saseksas hercogieni ir pavisam vienkārš!Keita ,loti skaista sieviete un te lūk aunakajam brali ir ne tiki ,bet arī otra mamma ,tādā nozīmē ,ka binu mīlēs ne mazak ka Diānu,tas tikai no pašas atkarīgs! Un pamazam fan Angļī ,gan visa pasaule sakvinu iemīle!Jā u Harijs nav kļūdījies,lai gan vecēkais bralis arī nekļūdijas ,Izeja viena Meganai sasva stilā jākļūst par citu Diānu,redzēsim kā izdosies,bet ļoti gibētu lai ta butu! Viņa tomēr amerikaniete pēc dīves stila! Megana,lai Tev izdodas Tev noteikti to jag!Kur ta mēs tad arējie bez Tevis!Ieklausiesmanos vārdod tā mazlietdziļak!Prasti,nē!!

22.jan 2019 Atbildēt
G EG

Vecīt, iemācies pareizrakstību un tad sapņo par savu murgu pārbublikāciju! :D

22.jan 2019 Atbildēt
Marite Lagzdina

Andis Aizpurs !

Šausmas ! Kāds kļūdains teksts!

Pirmkārt - izguli dzērumu , nelieto narkotikas. Pretīgi lasīt to murgojumu !

22.jan 2019 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Šis "nezināmais fakts" ne nieka nešokē. Varbūt nedaudz vairāk šokētu informācija, ka šai vāvere perpendikulāri.

22.jan 2019 Atbildēt

Komentēt