Komentāri: Kas vēl pēc tautiešu kaunināšanas internetā sakāms Lienei Greifānei?

Aldis Viškers

Kas viņa par kritiķi un pasaules nabu ka vērtēs vai nosodīs ko tauta un kā nobalsoja.

21.dec 2018 Atbildēt
Dailons Černovskis

Jā, iznāk ka mēs tie 69 tūkstoši esam muļķi.....

21.dec 2018 Atbildēt
Edite

Intetesanti ko vina latviesu patriote dara Krievija ar visu gimeni?Patriote tsgad muti atverusi. Konkurenci baidies. Jauna meitene dzied 100reizes labak par pasu.

21.dec 2018 Atbildēt
Elisa Meijere

Pilnīgi piekrītu. Viņai vispār neviens neko neprasa. Pati ir nekas, bet ar Napaleona ambīcijām.

21.dec 2018 Atbildēt
Elisa Meijere

Kāpēc Kattie vispār jāmācās latviesu valoda?. vai tad kādam spiests mācīties tās valsts valodu, kurā esi uzvarējis konkursā. vai skaistumkaralienei no Meksikas būtu jāmācās korejiešu valodu. Ko ši te muld.Tik stulbu bābieti grūti sameklēt un vēl neiedomājami pašpārliecināta. Kurš tad x faktorā bija labākais viņasprāt? Tagad sanāk tāda eksperte, pārsit trīs esošos žurijā un vēl visus tos 69 tūkstošus kuri par Kattie nobalsoja. uzvedās bezmaz kāvalsts prezidente, atbraukusi un te publicējas katru dien. Par kādiem nopelniem man te viņas glupie teksti jālasa katru dienu???

21.dec 2018 Atbildēt
Sandra-trezina Sandra-trezina

Piekrītu Lienei. Tā ir latviešu skaudība,patriotisma trūkums. Šovā bija jāuzvar Latvijas pārstāvjiem, un pelnīti. "Baritoni", "Radio trio", tas bija kolosāli!

21.dec 2018 Atbildēt
Filips Līcis

Cik Tu esi stulba savā patriotizmā ! .......šovā BIJA JĀUZVAR !!! Latvijas

pārstāvim ! Tad to vajadzēja ierakstīt nolikumā par konkursu .

Tas ,par ko nobalsoja vairums ,Tev ir pie vienas vietas .

21.dec 2018 Atbildēt
Igors Uz Vārds

Tad jau sanāk ka Kenijas sportistam atbraucot uz Latviju, uz kādu no makaroniem arī nebūtu tiesības gūt uzvaru, jo skrien taču maratonā patrioti...

22.dec 2018 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Jā, Sandra, latviešiem BIJA jāuzvar, taču, redz, neuzvarēja... Uzvara vienmēr atrod labāko, labākā šoreiz bija meitene no Baltkrievijas. Tas nozīmē to, ka ar Lienes tautiešu ausīm, acīm un sirdīm viss ir kārtībā! Un - miers virs zemes!

21.dec 2018 Atbildēt
Jorģis

Labs,ne?Viena vāvere tagad teiks un visi dirzdami-pirzdami bučos šamai kājas?

21.dec 2018 Atbildēt
Andis Aizpurs

Liene!Tev ir ļoti skaista balss,bet pašai ,liekas ka Tev pat smadzeņu nav padoma par to,intelektuāli Tu esi nulle.Man kauns par tevi,Jūsmoju kadreiz par Tevi Fabrika,kad Tu pavisam sīka biji,sac attīstīties un pieaugt,citadi dabūsi birku " bidla" Pagaidam esi tieši tada!Un Tava balss vairs nevienam nebūs vajadzīga!

21.dec 2018 Atbildēt
NORCA

VINA VIENKARSI BIJA PATI LABAKA...Domaju ari pasu rakstitaju vina sit pusu.Uzvar labakie.

21.dec 2018 Atbildēt
Dārta

Piekrītu katram vārdam!!mēs pret savējiem esam nekādi

22.dec 2018 Atbildēt
Inga Lejniece

Vai nau vienalga kas uzvarēja atpakaljauneatsauks. Vispār Latvijā šovus taisīt nemāk un nemācēs

22.dec 2018 Atbildēt
Sandijs Sjidnas

Greifene, Tavs laiks ir beidzies :)

22.dec 2018 Atbildēt
Dainis Dobelis

Šito Liene var pastāstīt čipsim un tam līdzīgajiem alkatīgajiem "māksliniekiem", kas var pietaisīt vienā reizē tā, ka tautai uz ilgu laiku mieles no tā nāk. Latvju mākslinieks pats savām rokām vārdu mākslinieks taisa par lamuvārdu. Viss kārtībā, tā tik turpināt. Jo sliktāk būs, jo ātrāk pamuļķīši, kailie karalīši, atjēgsies.

23.dec 2018 Atbildēt
RoTi

Vai 'x-faktors' Latvijā bija starptautiskais dziesmu konkurs vai vietējais? Ja starptautiskais, tad visu cieņu baltkrievietei. Ja vietējais, tad nav saprotams: kāpēc piedalījās citu valstu dalībnieki?

23.dec 2018 Atbildēt
dzintra

Ko tā citas valsts iedzīvotāja,oficiāli nepierādītā Latvijas pilsone Greifāne te blamierē?laikam grib uz Eirovīziju aizbraukt,bet latvieši neļauj.

23.dec 2018 Atbildēt
Zenta Roderte

Tā meitene no Baltās Krievijas nekādā gadījumā nebija labāka par mūsu abiem ansambļiem un balsojumu arī neredzējām, kaut gan naudiņu pieņēma,.tas nav godīgi. Kā tur nobalsoja Dievs vien zin, balsotājus ķer uz muļķi.

23.dec 2018 Atbildēt

Komentēt