Komentāri: "Mēs nekliedzām viens uz otru"; Kiviča sieva par vīra aiziešanu

Kaspars Kāpostiņš

Mîlà sieviete bet Jûs jau arî attiecîbas uzsàkàt ar Andri kad viñś bija precèjies ? Nu arî sañemat to paśu kà VEIDOJÁT SAVAS ATTIECÎBAS?!

Tagad nevajag sevi slavinàt pa soc.tîkliem?

18.dec 2018 Atbildēt
Madara Kiviča

Nē, tobrīd Andris bija šķīries jau pusgadu, savukārt ar bijušo sievu Elīnu kopā OFICIĀLI nedzīvoja jau 3 gadus. Mēs satikāmies brīvi. Nevienu neslavinu, bet, ja man jautā komentāru, tad ar to padalīšos, tikai nav mans mērķis kādu nomelnot. :) Es vēlos dzīvot mierīgi, harmoniski ar bērniem.

19.dec 2018 Atbildēt
Fibonacci_R8 atbilde Madara Kiviča

Tev ir pilnīga taisnība un Tu to zini. Sabiedrības lielākā dała nesapratīs ar to ir jārēkinās. Bet zini ka daudzi Tevi atpazīs un iedvesmosies no Tavas spējas stāvēt pāri grūtībâm un rūpēties par sevi un gimeni

19.dec 2018 Atbildēt
Elisa Meijere

Viņam tādas n-tas mīlas bija, ir un būs! Sievietēm, kas ar tādu sapinās un dzemdē no tāda bezatbildīga tipa bērnus jārēķinās, ka atbalsts nebūs. Sakumā visai pasaulei izbazūnē, ka mīl beigās ar skaļu blīkšķi pamet. Nav ieaudzinātas ģimeniskas vērtības, patstāvigums. Žēl vispirms bērnu, arī to sieviešu, kas tadam reiz noticēja.

18.dec 2018 Atbildēt
Vineta Rotberga

Pilnigi piekritu.Elisa Meijere.

18.dec 2018 Atbildēt
Inga Saukuma

KAD PATI IZJAUCI CITA GIMENI TAD NEKAS KO?SWETA DIEVGOSNINA...VISS NAK ATPAKAL....

18.dec 2018 Atbildēt
Georg Vogel

tapec ka politiku taisit gribeja un apmaldijas starp lielajam un mazajam kaunuma lupam-butu varbut varens demografiskas ministrijas vaislenieks!

18.dec 2018 Atbildēt
Kasiog

Viņam tak uz vienu unto pašu ilgi nestāv.

19.dec 2018 Atbildēt
Kristīne Liepa

Kivičam vienkārši kaut kāda pusmūža krīze - jauku, jaunu, starojošu, skaistu sievu nomainīt pret ievītušu, vientuļu, nelaimīgu, neglītu.. pat nezinu, kā nosaukt. Nav pat vērts salīdzināt, Skulme ne tuvu nestāv Madarai. Madarai šī ir lieliska iespēja kārtīgi atsperties un gūt dzīvē panākumus.

19.dec 2018 Atbildēt

Komentēt