Komentāri: Imants Kalniņš atklāj, ko domā par Evijas Vēberes plaši apspriesto uzstāšanos

Jadviga

Mīlestība un īstā zeme.

Kas ir Latvijas valsts? - diezgan abstrakts jēdziens - gan valsts pazīmes nav, gan ES bēglis šeit pasargātāks par LV pilsoni. Un ja pilsonim nav deklarētās adreses, tad vieta mežā vai izgāztuvē = nevienam nepiederīgs pilsonis vienkārši neeksistē un par to neviens atbildību nenes .

28.nov 2018 Atbildēt
Elza AT

Jā, kā tad, sākas atkal! Es savos piecdesmit neko nesaprotu. Bet, varbūt, tomēr tā nav? Varb.tie simti tūkstoši, kas saņemti par "koncertu" nosaka dziedātprasmi? Nožēlojami.

28.nov 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Priekamāja tevi vecuma dēļ jau izbrāķējusi ?

28.nov 2018 Atbildēt
Aivars

Vēl jau Kalniņam ir arī savs viedoklis par krievijas agresiju. Ja uzklausīt katru nodzērušos marazmātiķi...

29.nov 2018 Atbildēt
Raimonds Raimonds

Beidziet taču ņirgāties, pat bildē redzams, ka meitene ir ar "īpašajām" vajadzībām. Bērns "dzied" kā māk.

28.nov 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Profilbildē redzams, ka "Raimonds Raimonds" ir cilvēks - debīliķis, kuram vārds un uzvārds sakrīt... Parasti tādi arī ir psihiatra uzskaitē. Bet kāpēc muļķis sēž uz traktora ?

28.nov 2018 Atbildēt
Vija

Nu jā,šķība dziedāšana tagad modē.Komponistam galvenais honorārs, un lai tik dziesma rullē.Nevar salīdzināt ar Olgas Rajeckas kvalitatīvo un emocionālo izpildījumu.Laikam pati dziedone Evija nesaprot,cik sūdīgi dzied.Žēl.Cik daudz patiesi talantīgi jaunieši izpilda dziesmas SWHRADIO Priekšnamā.Vai tiem nevajadzētu dod iespēju arī uz citam skatuvēm dziedāt?Dziesmas kvalitatīvas.Arī izpildījumi labi.Tur tomēr notiek nopietna atlase,bet te grupa Instrumenti šito dāmu izvilka vēl samaksāja no nodokļu maksātāju naudas kā tautā runā un vēl slavina.Tāpēc pop mūzikā pagaidām ir tā kā ir.Savējie lien uz skatuves un visiem pie kājas kāda kvalitāte.

28.nov 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Olga ir veca, prātu izkūkojusi grabaža, kas jājas ar tādu pašu pamuļķi (Ivo Bankavs).

28.nov 2018 Atbildēt
Einars

Cienījamā Vija ! Evija Vēbere nepārstāv pop mūzikas žanru ! Ja ko komentē - noskaidro par ko ir runa ! Priekšā Tev neteikšu, bet šeit ir runa par visam citu mūzikas žanru, kuru Tu droši vien savā mūžā neesi zinājusi, kā tas saucas. Raimonds Pauls ar to sāka !!!!!!!!!!!!1

28.nov 2018 Atbildēt

Komentēt