Komentāri: "Tas, ko dara šī meitene ir slimi"; Brauns skarbi izsakās par latviešu dziedātāju

Aivars

Piekrītu par visiem 100. Nesaprotu tos, kas viņu aizstāv. Personīga ieinteresētība? Lielos svētkos jāskan lielām dziesmām. Par koncertu pie Brīvības pieminekļa arī neesu diez ko sajūsmināts. Tāda sajūta, ka mūsu KULTŪRA degradē.

29.nov 2018 Atbildēt
Zaiga Nordena

Paldies, piekrītu Jums...mūsu kultūra degradē!

29.nov 2018 Atbildēt
Ailita

Parodēt , ākstīties var ar savū paziņu vājajām dziesmām.Tautai ir savas, mīlētas, labas dziesmas kuras izpilda mīlēti mākslinieki. Tādai vēberei ir jādzied Leļļu teātrī bērnu auditorijai.Nvajag salīdzināt ar Sigu! Viņa pat neuzdrošinātos dziedāt .Murgs tā vēbere

29.nov 2018 Atbildēt
Velda Poriete

beidzot viens saprātīgs cilvēks pasaka kā ir ,Kalniņš prātu izkūkojis..

29.nov 2018 Atbildēt
Dzintars Frīdmanis

Bērnam bērnības trauma. Lācis uz auss uzkāpa. Tāpēc arī viss aiziet šķībi, jo nav muzikālās dzirdes...

Es domāju, ka viņu pat karaokē izšvilptu

29.nov 2018 Atbildēt
Sandra Skalberga

Rùķiti var tèlot bèrnudàrzà,nu kautko saistitu ar bèrnu izklaidi.es nez.man Sìmanis ar nepatik kà dzied.Domàju,ka kaķis ńaud mateja draudzè.ĺoti specifiska balss un vairàkymam nepatik.źel meitenes,tik daudz negativu atsauksmju.Domáju,lai balstiñu nepàrveido un bùss ok!

29.nov 2018 Atbildēt
Zaiga Nordena

Piekrītu komponistam M. BRAUNAM.... klausoties tajā vakarā Vēbers izpildījumā radīja domas, ka arī es varētu tā nodziedāt.... tur nav vajadzīga īpaša skolā!

29.nov 2018 Atbildēt
Elita Linde

Paldies komponistam M.Braunam par savu komentāru.

Man kaut kā īsti neticas,ka Kalniņa kungam patika Vēberes izpildījums...drīzāk jau palika žēl atbraukušos viedokļa prasītājus...

29.nov 2018 Atbildēt
Vigo Kapteinis

Kurš to saka? Šizofrēniķis Brauns?

29.nov 2018 Atbildēt
Inese Stockenberga

esi psihiatrs? Ja nē.tad patur savas domas

30.nov 2018 Atbildēt
Stanislava Karklina

Es biju parasta klausītāja,bet kad izdzirdēju šo dziesmu izpildot ,biju ārprātā,kas tas ir ,joks,jeb es esmu stulba,pametu visu koncertu ,kur tiem pārējiem piespēlētājiem prāts,man kauns ,murgs ,neko nekad tamlīdzīgu nebiju dzirdējusi,nav ko aizstāvēt, ir jāpasaka taisnība ,lai labojas ,bet ne spokojas.

29.nov 2018 Atbildēt
Juris Meiers

Es arī piekrītu par visiem ¹00.

Un tie lielie arzstāvji jau paši prot tikai šķībi rūkt, tādēļ jau aizstāv.

Kāds to lielo aizstāvi nosauca par humoristu,bet vai tad humors bija tie jēlie savārstījumi ko laida gaisā?

29.nov 2018 Atbildēt
Juris Beinars

Bet Kalniņam taču patīk!Apmierināts!Starp citu,pievienojos Veldai Porietei!Arī Maestro Raimonds Pauls kādā no intevijām piezīmēja,ka tagad jau dzied katrs,kam tas ienāk prātā...

29.nov 2018 Atbildēt
Jurģis Svilpe

Kauns ka viņa ir no Kuldīgas.. ausis asiņo

29.nov 2018 Atbildēt
Roberts

Brīnos, ka Latvieši ir tik nežēlīgi.. tādas lietas parasti izrunā privāti, nevis nomētā ar akmeņiem... Ceru, ka saprotiet cik tas ir sāpīgi.. Domāju, ka esam cilvēciskāki un vairāk vienoti, ja nu tā būtu jūsu māsa..? kas principā viņa ir zem vārda Latviete- daļa no mums... Šāda nasta cilvēku var novest pie pagalam neprognozējami bēdīga rezultāta... Un acīmredzami presei par šo būtu jāatbild, par publisku naida vairošanu un cilvēka degradēšanu! Vai tad tas ir bizness?? Atradāt ko publicēt... lai jau no jums izsmeļ divtik cik jūs izmeļat no šīs meitenes, kas tīri loģiski, var beigties pagalam bēdīgi... Un kā jūs to redzat? Pilnīgi šoks par jums, ētiskums 0% man kauns un dusmas par jums, ne meiteni!

30.nov 2018 Atbildēt
Ansis Mednis

Pilnīgi Tev piekrītu!

30.nov 2018 Atbildēt
Inese Stockenberga

Jā,ja ta būtu mana masa,esi viņu tuvu skatuvei nelaistu.Otrkārt,ja beigtos bēdigi,tā būtu viņas pašas vaina.Ja es izsaku savu nepatiku,tad tas ir normāli,tāpat kā tu izsaki savu patiku.Etiskumam nav ne vainas.

30.nov 2018 Atbildēt
Roberts atbilde Inese Stockenberga

Protams, ir pieņemami izteikt, kritiku pēc snieguma(viscilvēcīgāk to darīt mutiski, nevis rakstīt uz sienas). Bet vai bieži mēdz izteikt kritiku par sniegumu 10 dienas pēc kārtas un beigās vēl nosaukt izpildītāju par "slimu"... Ja Jums kāds 10 dienas skandelētu par to, ko kādu dienu pagatavojāt un beigās vēl nosauktu par slimu... Domāju, ka piekritīsiet, ka bilde varētu būt pretēja. // Cilvēkam jāmācas paņemt to, kas savs un lieko laist gar ausi.//

Veiksmi Jums.

1.dec 2018 Atbildēt
Ivo Tikums

Man patika. Un slimi ir domāt visiem vienādi taisnā līnijā..

30.nov 2018 Atbildēt

Komentēt