Komentāri: Pāradnieka sieva par viņa ārlaulības dēkām: Dzīve rādīs, cik ilgi nervi turēs...

Kоments

Lai tik kniebjās un lustējās..! Viņam vajadzēja pieņemt islamu un tad drīkstētu būt viena galvenā sieva un vēl trīs palīgsievas, ja vien neesi sultāns.. Tad var būt pat vēl vairāk..

21.nov 2018 Atbildēt
Andris

Nu, bet ko Jūs gaidījāt no šī cilvēka ? Pēc tik veiksmīgas darbošanās ar savu čomu Dzintaru, NA augšgalā, cilvēks pelnīti izbauda dzīvi - tērē nopelnīto, no maksātnespējas kantora žurkas Lūša, "aizdevumu" uz 500 000. Viņs var to atļauties. Gan finansiāli, gan morāli. Jo viņam, kā pats saka, nav standartu. It sevišķi, manuprāt, pret tautu.

21.nov 2018 Atbildēt
Anna Ozola

Bērnu radīšana nav izprieca un dzīves baudīšana, bet gan grūts darbs. Visu cieņu Parādniekam!

22.nov 2018 Atbildēt
Jānis atbilde Anna Ozola

Nedaudz sajaucāt, laikam, radīsanu ar audzināšanu

23.nov 2018 Atbildēt
Edite

Es nevaru saprast Paradnieka sievu Dinu. Cik talu var nolaizties sieviete . Del viena jakla palikt par apsmieklu visai Latvijai. Ka var necienit sevi savus bernus un mazbernus

. Laikam biezs naudas maks. Baidas ka aizies ar visu naudu.

21.nov 2018 Atbildēt
Daiga

Par to pašu domāju - tā pazemoties viena tēviņa dēļ!!! Pašcieņa = 0! Nedomāju,ka bērni šo "upuri" kādreiz novērtēs. Izaugs tādi paši memļas, kā māte un,tā saucamais, "tēvs"!

21.nov 2018 Atbildēt
dzintra atbilde Daiga

Tēvs nu gan šajā gadījumā nav jāliek pēdiņās.

21.nov 2018 Atbildēt
Anna Ozola

Edīt, Jūs ar savu pusparalizēto smadzeņpodu pati esat apsmiekls. Necienīt vajag tādus, kā Jūs.

22.nov 2018 Atbildēt
Anna Ozola atbilde Daiga

7 bērnu tēvu un 4 bērnu māti nosaukt par memļām var tikai mazizglītota tirgusbāba.

22.nov 2018 Atbildēt
marita

Dina ir lupata un kājslauķe.....Ja var tā pazemoties....Bail ka maks pazudīs ...tad tik lupatojies talak...Tik nečīksti te portālos...nabadzīte

21.nov 2018 Atbildēt
Aelita Bigača

Nedomāju, ka tauta brīnās par šīm "attiecībām", par kādu godīgumu un atbildību vispār šis tekulis var runāt un sievai jau vairāk par normālu ģimenes dzīvi, cieņu un mīlestību interesē tikai nauda

21.nov 2018 Atbildēt
Anna Ozola

Jūs neesat tauta, bet veca tarkšķene, kam mēle niez līst citu cilvēku attiecībās.

22.nov 2018 Atbildēt
marita atbilde Anna Ozola

Anna ....Neviens nelien attiecībās....Parādnieki paši reklamē savu privato dzivi portalos.....Te nu ir diskusijas....Katrs izsakas kā grib.....Es uzskatu ka tas ir pazemojoši viņu ģimenei ...kam ir daudz atvases....kuras visvairāk cietīs..šī pazemojuma dēļ.....Bet Dinai tas laikam apmierina.....tad lai nereklamējas portālos kā sunis uz desu....paši vainigi

22.nov 2018 Atbildēt
Inga Vetrina

ko plosaties ? fifele kaa zinaams nav ziepju gabals - nedilst

21.nov 2018 Atbildēt
dzintra

nesaprotu,par ko tāds satraukums.Sieva nešķiras,mīļākās apmierinātas,par bērniem viņš gādā,visus atzīst un audzina,bet komentētāji kreņķējas.Vai jums pašiem savu rūpju nav?

21.nov 2018 Atbildēt
Anna Ozola

tieši tā

22.nov 2018 Atbildēt
Dainis Dobelis atbilde Anna Ozola

Bet, vai šeit kāda dzeguze padomā par bērnu morāli un, ka vispār šeit psihiatram darīšana, jo man interesē, kas tam dzeguzem galvā notiek. Vazi, tik viņš nav vienaldzīgs pret citu ciešanām, kaut morālām. Anniņ, cik saprotu, tu esi no tām, kas pieņem visas olas gribošās. Nu ko. Kājas plati ver un dzīves laimi gūsi. Tieši un tā!

24.nov 2018 Atbildēt
Anna Ozola

Poligāmas attiecības piekopj mūsu planētas ļaužu absolūtais vairākums. Un Parādnieks tātad pieder pie vairākuma. Kāpēc daži liekuļi viņu par to tā neieredz?

22.nov 2018 Atbildēt
Jolanta Cīrule

Pirmkārt, neviens nelien viñu attiecībās, bez Parādnieka akcepta nemaz nedrīkst publicêt šādus rakstus. Un ja Dina Parādniece sniedz tādas atbildes, kuras liecina, ka viña nav laimīga un apmierināta par Imanta rīcību, kāpēc gan nevar izteikt savas domas. Man nav pieñems as tādas planētas vairākuma attiecības un kā Jums Anna Ozola, śkiet visnotał apmierina būt 2. , 3., vai 5. sievai? Cik Jūsu vīram ir sievas? Cik saprotu, tad Jūs neesat liekule.

22.nov 2018 Atbildēt
Anna Ozola atbilde Jolanta Cīrule

Jolanta, Jūs taču labi zināt, ka 75% mūsu sabiedrībā piekopj poligāmiju/poliandriju, guļot krustu-šķērsu un visbiežāk to darot slepus un liekuļojot, tēlojot tikumīgos. Atklātības gadījumus liekuļi nikni aprej.

Visdziļāko cieņu tiem, kas turas pie īstas un patiesas monogamijas līdz mūža galam, bet monogāmi pāri, diemžēlm ir mazākums. Ir 21.gadsimts, citi morāles likumi un citas neatgriezeniskas realitātes.

22.nov 2018 Atbildēt
Jolanta Cīrule atbilde Anna Ozola

Anna , lai minētu konkrētus skaitłus ir jābūt pētījumam, pamatojumam. Jūsu atbilde ir neko neizsakoša. Man piemēram nav pienemamas tādas attiecības un tādā pasaulē es dzīvot gan negribu. Tikai Latvijā deputāts var atklāti dzīvot amorālu dzīvesveidu, citus jau par aizdomām vien bútu pamatīgas nepatikšanas. Nevar tādam cilvēkam, kurš netiek galā ar savu bikšu priekšu uzticēt valstiskas lietas.

Un vēl, neticu, ka viña bērniem šī situācija ir patīkama un vel tik publiski izvazāta pa netiem un dzelteno presi.Egoisms. Diānai arī ir jāuzñemas atbildību, domāt ne tikai par sevi, bet arī par bērniem, mazbērniem. Maucība ir un paliek maucība.

22.nov 2018 Atbildēt
marita atbilde Anna Ozola

Tu jau Anna pati piekojot šo lietu....maucību nupat noskaidroju...Tapec tevi tas neuztrauc....Uz ielas pārdodies....ir foto....tākā pastāvi pie ratiem palaistuve

22.nov 2018 Atbildēt
Zane Līvmane

Parādnieka dzīvesveids nedaudz atgādina musulmaņu paražas.....

22.nov 2018 Atbildēt
Arnolds Krastins

Musulmaņi dzīvos un veidos Nākotni, Izmirs tie, kuri turās pie paražām, kuras nespēj radīt pietiekošu ataudzi. Parādnieks negrib būt BeigtsParādnieks, bet turpināties.

22.nov 2018 Atbildēt
Maija

Nesaprotu, kādēļ te nosoda sievu. Kāpēc ne jākli, kuram nekas nav svēts? Un to davalku, kur drātējas ar precētu vīrieti. Sieva protams, ka naudas dēļ piecieš, un kam viņa ar 4 bērniem vajadzīga. Bet kādēļ tās jaunās brūtes sev nevar atrast normālus vīrus, tas gan nav skaidrs. Laikam kaut kādas nelikvīdes, kaut jaunas vēl.

22.nov 2018 Atbildēt
Dainis Dobelis

Ha! Tētis dzeguze vēl paspēja apjāt muļķa tautu. Tauta atjēdzies! Viņš arī tevi izjāja!!! Grigule, Parādnieks. Kurš nākošais par tevi smies.

24.nov 2018 Atbildēt

Komentēt