Komentāri: Kivičs atklāj plānus ''KPV LV'' propagandas kanālam

Janis Kalnins Krumins

Es arī nesaprotu, kādēļ viņu svītroja! Būtu lielisks deputāts vai kultūras ministrs, nesalīdzināmi profesionālāks un gudrāks par esošo, Kivičs izceļas ļoti izteiktu un dziļu inteliģenci.

18.okt 2018 Atbildēt
Oskars Rudzitis

Tu to nopietni?Kivičam inteliģence?

18.okt 2018 Atbildēt
Andis Klučnieks

Burvīga ideja! Vēl varētu uzstrapavot caurejas līdzekli KPV LV. Un tai kanālā Kiviča kungs varētu nodemostrēt kā to lietot un kāds efekts!

18.okt 2018 Atbildēt
Rolands Silavs

Ja tevi izsvītroja, tev nepielec mājiens?

Neesi Āboltiņa!

19.okt 2018 Atbildēt
Aldis Auziņš

Re, te arī no 4 komentāriem 1 saka , ka Kivičam ir inteliģence, un 1, ka nē. Kā var tik atšķirīgi vērtēt?

Varbūt nepatīk, ka Andris ir godīgs. Rampas ugunis taču bija viens no godīgākajiem raidījumiem, ļoti cilvēcīgs, ļoti informatīvs. Tas arī kādam nepatika.

Domāju, ka Andris tomēr nepazīst un neapzinās visu KPV publiku.

Situācija - es piemēram balsotu par KPV. Tātad sarakstu kopumā es atzīstu. Tātad revolūciju es atzīstu. Bet kādēļ man jāsvītro Kivičs?

Viens variants - tādēļ, ka es revolūciju saprotu kā graušanu, negatīvismu bet Andris ir izteikti pozitīvs. Viņš vienkārši ir par labu. Jārēķinās, ka jebkurā revolūcijā ir liela daļa šādi negatīvie. Viņiem galvenais ir izrēķināties nevis uzcelt. Vaig palasīt revolūciju vēstures.

Otrs iemesls varētu būt tas, ka Andris tiešām nav domāts Saeimas solam. Vai tur daiļrunība ko dod? Maz, jo tur galvenais ir nobalsot tā, kā liek.

19.okt 2018 Atbildēt
Lāsma Kalnozola

Puisim ar paškritiku un reālo situācijas novērtēšanu ir kā ir. Populistiem savs propogandas kanāls!!!! Viņi jau tā visu facebook ar ..... piebāzuši. Lai darbi parāda kas ir kas. Tiesa, ar to KPV.LV ir kā ir, vai precīzāk - nav nekā

19.okt 2018 Atbildēt
Zane Līvmane

Ar Kiviču viss skaidrs.. Es vairāk satraucos par cilvēkiem, kas viņam salika plusiņus! Kā teiktu mana omīte - šamējam tak nav pilns rublis!

19.okt 2018 Atbildēt

Komentēt