Komentāri: Leģendārais mūziķis Virga pēc vēlēšanām publicē dusmu pilnu ierakstu

J@fs

Ko šis "Zvaigžņu slimnieks" grib, "Sex, drug and Rock&Role". Lai iet uz X faktoru un komentē.

8.okt 2018 Atbildēt
Ruta Rudzīte

Leģendārais mūziķi!Tā arī nesapratu-par ko bija jābalso?!Un par ko,leģendārais mūziķi,balsojāt jūs?!

8.okt 2018 Atbildēt
Maija

Viņš bija koka dobumā. Balsoja par Kiviču.

9.okt 2018 Atbildēt
Dzintra Freimane

Kaut kāds murgs- kas nu kuram tajā galviņā !!!

8.okt 2018 Atbildēt
Maija

Cilvēks nesaprot, ka tie 40 vai 37 %, kuri nebalsoja, atrodas ārzemēs. Viņiem ir kredītu parādi, tādēļ zīmēties vēlēšanās nav prāta darbs.

8.okt 2018 Atbildēt
Vejins Latmo

ē slimniek!atceries,ka tu drīz tiksies ar brāli!a ja vanīgs ta atbildēsi,tur i sūdu nenoslēpsi!tā jau i,ja nemākam ierīt šnabi sestajā dienā!tujau kodēts!a nedzert septītā!tikai skrūvīti!man kā7reiz kodētam smagi!sešreiz!tagat kodējos pēc sūdiem!nedrīkst pārdzert,tad ir mocības!kā stāsta!korķī neēsmu bijis!tas div nedēļ gulta!nomīzies!kode līdz diviem no simta!ja nokodē no malas,ta kirdik var būt!jā es puslitru vīna un ta nobraucu mikriņā45min un ta krūmos,a sajūta,ka 2litri izdzēris!vēlāk izanalīzēja situāciju!māte mani,apraka!teica,ka es varēju nomirt,ja būtu dzēris šnabi!tas bija18gadu apakaļ!nē nu es dzeru!ar to slikti lielīties!brivdienās!es domāju no dzeršanas nevar nomirt!galvenais lai nedzert katru dienu,man apsaldēta počka,varbūt atsista,tapēc neārstējas.iespējama aknas ceiroze!-tauki kaukādi!es bijušais ......apsolos lietot mazāk,bet radziņi no tā neaug mugurā!

visa cieņa ALDIM VEITAM!VIŅŠ MŪS DRĀZA KĀVAJAG-LAI MĒS VARĒTU ATBILDĒT PAR TAISNĪBU!taisnība dāgi maksā!a nodevēji pilns siets!

nē nu pārgāju pār setu,bet cik zinu,ja cilvēks nedzer,ta paliek stulbs,-A TRAMPS!MASONI VIŅU NOGRAUZĪS!DECEMBRĪ VAI MAIJĀ!NOZAGI!ATTDOSI DIVTIK!ES TIKAI GRIBU,LAI KRIEVI UZLAIŽ RAKETES UZ MASONIEM!NEZINU VAI VIŅI ZINA.KUR VIŅU LOGOVA!NEESMU PĀRLIECINĀTS SAVU DOMU GĀJIENUIENU!KRIEVIJAS UN AMERIKAS MASONI UZ VIENU ROKU!!NAV TIEŠAS PĀRLIECĪBAS!

PŪŠ ELPA NO NĀVES,A SOĻI VĒL KLUSI,UN PLANĒTAS BRAUC!A PASAULE VĒL NESAPROT,KA BEIGAS I KLĀT!AMUNDSENS!

9.okt 2018 Atbildēt
Vejins Latmo

es atklāti pasaku.ka es par slimniekiem nebalsošu!visi nav!tikai kā hitlera atsevišķa šnābija ar kuru var manipulēt un valdība vienkārši tautu drāž kā grib!jau 30 gadus mūs izmanto kā lohus!mēs desmit gados lopiem adosim divdesmit miliardus!neko neatdosim!es nedošu!no manis jau tāpat uztaisija uzpļūteni!savā valstī gasterbaiters!

9.okt 2018 Atbildēt
Dainis Dobelis

Kāda tauta, tādi mūziķi. Bet liekas, ka tauta reiz top gudrāka. Virga, tu esi dārzenis!!!

9.okt 2018 Atbildēt
dzintra

Ko tad mūziķis nepareizu pateica?Pats jūs esat dārzenis.

9.okt 2018 Atbildēt
Anita Rinke

nemanu gan ierakstā dusmas. Cilvēks, kuram rūp Latvija, tās nākotne. Pret primitīvismu.

9.okt 2018 Atbildēt
Ingems Flamingems

Piekrītu Anitai un Dzintrai= neredzu dusmas un Virga pareiz teic.

9.okt 2018 Atbildēt
Andris Vilde

Kapec Kivičs aizgāja no TV24 un tagad atkal pec tam kad nekluva deputats atkal grib strādāt? Vai Kivičs grāva KPV ar saviem nepardomatiem vajieniem un ka labā to darija.

11.okt 2018 Atbildēt

Komentēt