Komentāri: CIP slepenie faili: Hitlers bija gejs, kuram patika pusaugu zēni

Aivars Gedroics

Labāk muldētu, ka viņš bija zoofīls...krutāk izklausītos !!! :)

8.okt 2018 Atbildēt
Normunds Vīrs

Kāpēc gan nesaukt šādus cilvēkus īstajā vārdā un uzvārdā nevis pseidonīmā.Nevis Hitlers un Staļins, bet Šikelgrubers un Džugašvili, lai tauta var lepoties ar saviem varoņiem.

8.okt 2018 Atbildēt
Ivo Ovi

Hitlers nekad nav bijis Shikelgruber..kad vinsh dzima tad vecais jau bija uzvārdu nomainījis...

9.okt 2018 Atbildēt
Vejins Latmo

viss var būt!slims ta uz visu!staļini bija divi!viens nosprāga 47,otru piestiķēja!slepkavoja tautas!tikai benderus nesaķēra!tagat benderi jau kremli grib apgāzt!un latvijas vardība apārstē.par mierigo iedzīvotāju un bērnu slepkavošanu!

9.okt 2018 Atbildēt
Vejins Latmo

tagat a nav ar ko lepoties!kad dzīvojam pedarastijā totālā!valdībā sēž pedarasti suņpurni un nenosistas lezbes!un visi pārdevušies pindosiem un slepkavām!vieni purni!noziedznieki!meija jau no vārnas ar neko neatšķiras!vectēvs bija īsts slepkava,un vienreiz gadā mazgājās savā parašā!hitlers a māzgājās labi ja mēnesī reizi!

moš hitleram bija dzemde un loceklis!nav brīnums ka visi slimo un pidaraso!

9.okt 2018 Atbildēt
Didzis Aizupietis

ak nabaga cilvēk .. kāds šausmīgs liktenis sliktenis tevi piemeklējis, ja tev jādzīvo nepārtrauktā pederastijā, tev apkārt pindosi, tu tiec pederastēts, tev pavēles dod pederasti un tu pats arī esi kļuvis negribot par pederastu. Tiešām šausmīgi. Cik labi, ka tu tāds esi vienīgais uz pasaules... :D

9.okt 2018 Atbildēt
Alex Da Silva

Par Hitleru tik daudz visa ka ir sadomats. Ka neviens vispar nezin, kas ir bijis realitate. Esmu lasijis ari to, ka Hitlers bija mazohists, bet visas vina damas bija "bargas kundzes".

9.okt 2018 Atbildēt
Andris

Žēl, ka Ādolfam nebija padotajos tik uzticams caurumā spraudējs un ņēmējs, ka mūsu Rinkevičš. Vot varētu abi priecāties. Varbūt tad nebūtu noticis Otrais Pasaules kars, nemaz.

9.okt 2018 Atbildēt

Komentēt