Komentāri: Muceniece atzīst, ka tikusi pie galvenās lomas, jo pārgulējusi ar producentu

Solveiga Pelnēna

Kā patīk latviešiem piesavināties to, kas nepieder viņiem. Un vēl jo vairāk- pieder Krievijai. Agate Muceniece ir pa pusei latviešu izcelsmes KRIEVIJAS AKTRISE! UN tur neko nevar darīt! Viņa nav latviešu aktrise un nekad nav bijusi! Tas, ka viņa atbrauc uz Rīgu un tiekas ar bijušajām skolas biedrenēm, tas nenozīmē, ka viņa ir latviešu aktrise". Stulbi rakstāt par Mucenieci! Vienu dienu lasu- Muceniece atpūšas ar bērniem un sauļojas. Vēl - par vasaras raibumiem un foto.Varētu domāt, ka viņa ir Rīgas jūrmalā. Bet tai pašā dienā lasu krievu izdevumā, ka Pāvels Prilučnijs ir ļoti nobažījies par sievas Agates Mucenieces stāvokli, jo viņa smagā stāvoklī atrodas klīnikā. Ko teiksim?

29.sep 2018 Atbildēt
antivate

Mūsu viduvējībām Krievijā ir visas iespējas kļūt par zvaigznēm

30.sep 2018 Atbildēt
Nellija Ko

Vai tad kādu vēl interesē piegulēšana? Es domāju, ka Krievijā notiek tāpast kā Holivudā: lai tiktu pie labas lomas, jādod 90% Otkats no savas aldziņas... Bet sekss - pē, tas ir tik bezjēdzīgi, tik vecmodīgi!...

29.sep 2018 Atbildēt
Kоments

Ir nu gan laiki, bet vai tas visiem būtu jāstāsta.? Lai gan, katra birste, jau savu šekumu liela un laikam cer vēl uz līdzjūtību un izpratni.? Bet kuros laikos, tad ceļš uz skatuvi nav vedis caur impresārija gaultu.? Tā bija agrāk un tā būs arī nākotnē. Ja negrib tādu darbu strādāt, nav spiesta lieta. Ja tā gultas būšana iepatikās un lomas arī vairs nedod, lai brauc uz Latviju un te varēs darīt to pašu pa eiro un kaut uz ielas. Arī tur var labi nopelnīt, ja kas..

30.sep 2018 Atbildēt
antivate

Pārgulēt par lomu, vai labutēniem, tā vienalga ir prostitūcija.

30.sep 2018 Atbildēt

Komentēt