Komentāri: Advokāts: Stepaņenko cenšas Petrosjanam atņemt visu

Lentenis

Šajā jautājumā gaidam kādu humoresku no viņiem pašiem.

Pašlaik viņi spēlē tikai drāmu. Bet tauta grib rēkt!

7.sep 2018 Atbildēt
Uldis Kims

Tas ir sievietes dabā,viņām vajag visu,vai tā būtu slavenība,vai bomziene.

7.sep 2018 Atbildēt
Velta Kociņa

Riebjas ,ka var necienīt otru tik ļoti ,ka vēlas atņemt visu ,lai gan daudzus gadus kopā sarūpēts ! Un kas tie par likumiem ,kas to Vispār var pieļaut ??/

7.sep 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Runa iet par krapshanu... un ja taa tad Es pilniibaa atbalstu taadu lietu kaa krapnieka atstashanu ar pliku pakalu. Starpcitu sievietes ir stipri vairaak kas kraapj un beigaas atstaaj godiigo viiru ar neko... un to gan Es nesaprotu.

Piemeram ir ari tada lieta kaa shkirshanaas (nav svariigi kaads iemesls), bernu protams savaac sieviete un pieprasa viirietim maksaat alimentus, varasiestaades protams pamato alimentu maksashanu ar berna intereseem, bet kaa taa sanaak... varbuut berna interesees, bernu atstaat pie teeva, kas varees bernu uztureet un neprasiis nekaadus alimentus sievietei. Es shai dziivee daudzko nesaprotu un visbiezhaakaa prakse ir taada ka godiigam cilveekam negodiigie atnems visu un valsts to visu veel atbalstiis un nostiprina ar likumu.

Taa kaa Es uzskatu, ka visaam ir jaabuut otraadaak - biji negodiigs, sanem sodu - padirshot visu! Godiigiem nav jaatbild par negodiigo nedarbiem.

9.sep 2018 Atbildēt

Komentēt