Komentāri: Krievija pielīdzina Laimu Vaikuli melnstrādniekiem no Vidusāzijas

Ceturtā Atmoda

Vidusāzijas un Latvijas melnstrādnieks veic smagāku darbu par daudz mazāku atlīdzīu.

Jā tie tiešām ir nesalīdzināmi lielumi... #edvin

TERITORIJA AR AUGSTĀKIEM NODOKĻIEM - OTRĀ ĀTRUMA EIROPA! CILVĒKI AR ZEMĀKU ALGU, BEZ PENSIJAS???

www.draugiem.lv/blogs/post/TE...A-EIR_15774247

19.aug 2018 Atbildēt
antivate

Ja mūsu krogus dziedātāja krieviem ir zvaigzne, Maximas krāvējs varētu Krievijā vadīt vidēju uzņēmumu, bet apsardzes priekšnieks būt par iekšlietu ministru.

20.aug 2018 Atbildēt
Laura Vanadziņa atbilde antivate

Tu esi kaut ko sajaucis/kusi. Vaikule jau ļoti sen arī pie mums nav krogus dzuedātāja. Un ko gan nozīmē tas, ar ko viņa sāka? Arī The Beatles un daudzas citas mūzikas pasaules slavenības, pat leģendas (kā tie paši Bītli) savas muzikālās darbības pirmsākumos spēlēja krogos, restorānos un/vai klubos. Vai tu tāpēc noniecini viņu sasniegumus turpmākajā radošajā darbībā? Vai arī vienkārši to nezināji? Otrais variants ir ticamāks.

20.aug 2018 Atbildēt
Laura Vanadziņa atbilde antivate

Atvainojos, "dziedātāja".

20.aug 2018 Atbildēt
Inita Riktere atbilde antivate

Pirms par kādu rakstīt ar tādu sarkasmu,varbūt palepojies_ko tad Tu esi paveikusi salīdzinājumā ar Vaikuli?Viņa ar talantu un darbu ir ieguvusi atpazīstamību un slavu,bet Tu???

20.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

manuprāt krievi taisnīgi spriež -- jau ķinieši dajebaļi Krieviju -- kā tūristi ievelkas , neizmanto (nemaksā )) krievu gidiem ar augstākpo izglītību un sertifikātiem ,,, neizmanto (( nemaksa par)) tūristiem būēto infrastruktūru bet ''blatojas pa savan ,pa kaktiem ar dzeltenajiem '''.... iepērkas tax-free stilā pie ķiniešiem-rezidentiem , nodokļos naudu neatāj utt utml -- ķiniešu ""tūristi"" iemanās no Krievijas izvest gan naudu gan preci (( visiem pasaules laupītājiem ''Atvērtā Krievija "" ))

jā !! ar ko Vaikules ''tūrisms"' atšķļiras no ķinieša

pauninieka ""tūrisma"" ????

19.aug 2018 Atbildēt
antivate

Laima Vaikule Krievijā ir pielīdzināma francūzim Kuka salā un ķīnietis arī.

20.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde antivate

debilais francūzis -misionārs pēc

cilvĒKEDAJU VIEDOKĻA BIJIS DAUDZ SŪDĪGĀKS ĒDAMAIS PAR VIŅA CŪKĀM ((tas bijušas izcili garšīgas"))

Manā bībelē teikts par mežoņiem sekojošais :: ""Mežoņi, kuriem likuma nav,kuri tapēc paši sev ir likums , ir Dievam patīkiami , jo dabiski un tikumīgi dzīvojot tie piepilda likumu. No sī vie4dokļa grēcīgs misionārs -francūzis Kuka sala ir vnk padibene KAS SAMAITĀ TIKUMĪGOS UN DIEVA SVĒTĪTOS "" MEŽOŅUS "" un MORĀLI K5ROPLĀ EIROPIEŠA LIKUMI KRIEVIJĀ DER TIKAI KĀ PAKAĻAS ATSLAUĶI ...

TAVI ARGUMENTI NETUR KRITIKU -- KRIEVI NAV VATE --KRIEVIJAS TAUTA IR KAS DAUDZ PĀRĀKAS PAR DEBILO EIRPOPIEŠUI 'sveto"" JĒDZIENU ""NĀCIJA"" -- TĀ IR TAUTA --DIŽENA TAUTA KAS DIEVU NES SEVĪ ...PAT NEBŪS P[ĀRSPĪLĒTS SAKOT ""CIVILIZĀCIJA"

atšķirīga no aziātu un eiropeīdu civilizācijas

un tikai debils eiropietis --2 nepilnvērtīgu rasu sajaukuma cēl9ires bastards var teikt ''vate""

Es tā varu reikt --jo esmu katolis-deb34esu va;lstības mantinieks nevias kaqdas smirdīgas nacionālas e3iropas valsteles pilsonis kas pieintegrets falšai kopai -ts nācijai

DEBĪLĪŠI jūs -- Gudrība sākas ar Doieva atziņu -- BET jūsu liberastigā ģermkrātiskqĀ nacija turās uz Dieva armešanu uz jūsu

gļukainības un debiluma pacelšana virs visA PĀREJĀ == I???Eiropas misionāru KURS CITĒ RAKSTUS PAR DIEVU likt blakus Kuka SALAS MEŽONIM KAS TIEŠI KOMUNICĒ AR DIEVU ???

UTAINU EIROPAS BEZDOIEVI LIKT BLASKUS TĀDAM kf IEDZIMTAJAM

KAS DIEVU NES SEVĪ ??

20.aug 2018 Atbildēt
antivate atbilde Dzēsts lietotājs

Vate, kolorāds, bidla, lapķa, partjanka, homo russicus - homo simius, utt. Jums, civilizācijas pabirām, ar lieko hromosomu, pat aptuvenas nojausmas nav, kas bija jūsu senči, pirms sātana sūtnis, Pēteris I jūs izdomāja. Ķīnieši jūs nicina ne mazāk, kā eiropieši.

20.aug 2018 Atbildēt
Elisa Meijere

kas tur neparasts, likumi attiecas gan uz vietejiem, gan arzemnieakiem, ta ir visas valstis. gribi dzivot stradat, pelnit naudu, esi valstij lojals, maksa nodoklus, ievero likumus. ja mums kads parkapj tapat soda,.Valeriju un kobzonu neielaida valsti pa savu uzskatu pausanu, kautgan pat Lv nekas slikts netika teikts. tad kur vairak demokratijas.?

19.aug 2018 Atbildēt
antivate

Nav tādu likumu, kas varētu piespiest zvaigznes, bet mūsu krogus dziedātāja, Vaikule, krieviem ir zvaigzne, uzstāties kara bāzē, par ko Putins ir pataisījis Krimu. Valeriju un Putina galma pederastu, Kabzdonu, neielaiž civilizētās valstīs par to fašistiskiem izteicieniem.

20.aug 2018 Atbildēt
Fra

Sajutīs beidzot šī "estrādes kremļa kopa" sava saimnieka varu un cinismu...

19.aug 2018 Atbildēt
Sandra Harmonija

Bet es domāju,ka krievu dziedātājiem jāuzmanās,lai ukraiņi neapmētā ar olām vai vienkārši nenošauj. Jo cik krievi jau ukraiņus sakropļojuši un tad okupēja. Kaut kā taču vajadzētu atriebties.

20.aug 2018 Atbildēt

Komentēt