Komentāri: Raimonds Pauls: Es savu jau esmu nospēlējis...

Itamārs Toledano

UZ ZEMES palikt nav iespējams - tā nu reiz Dievs ir iekārtojis, un arī Paulam ceļā jādodas. Diemžēl, tas nebūs aplausu un sajūsmas pilns ceļš, bet gan baisa apjausma par samītām dzīvēm un likteņiem, apjausma par melu, alkatības un godkāres piepildītu laika sprīdi TE ZEM SAULES uz vietu, KUR DIEVS AR VELNU SVEČU DVĒS'LES TIRGO.

13.aug 2018 Atbildēt
Normunds

Nez' kurš gan ,ja ne Raimonds Pauls ,būtu pelnījis sajūsmu???!!!

13.aug 2018 Atbildēt
Elijah

Pelnīt sajūsmu var jebkurš, cita lieta, ko tā VĒRTA?

13.aug 2018 Atbildēt
Vilnis U-s

Raimondam garš un "bagāts" mūžs,"cepure nost".

13.aug 2018 Atbildēt
Juris Berzins

Būtu ļoti labi, ja Pauls pats atklāti sāktu stāstīt par patiesajiem Latvijas mūzikas dzīves notikumiem. Tāpat jau agri vai vēlu viss taps zināms. Šobrīd Paulam ir iespēja paust savu skatījumu. Gan par aizliegtajiem komponistiem (Ivars Žindulis - Sapņu bites, Mārcis Kalniņš - Laimesputns u.c.). Par Mikrofona aptauju rezultātu viltošanu u.t.t.

13.aug 2018 Atbildēt
Elijah

Jā, arī par dziesmu apdarēm no Hulio Iglesiasa, Mireijas Matjē un daudzu citu repertuāra, par Gunāra Šimkus un citu talanta šķautnēm, par krokodila asarām Noras Bumbieres noēšanas sakarā, un vēl daudz daudz citu īsti velnišķu preferenču autortiesību grāmatvedības un sadzīves nozarē.

13.aug 2018 Atbildēt
Agita Lange

Cienījams Cilvēks, latviešiem otra tāda vairs nav. Visu cieņu, Maestro!

13.aug 2018 Atbildēt
Elijah

Latviešiem arī OTRAS Agitas Langes nav, bet vai tas būtu precedents VISAI CIEŅAI, domājams - nekādā ziņā!

Un daudz prāta nevajag, lai secinātu, ka jebkuršs cilvēks (ar mazo vai lielo c) vien grēcinieks, bet korifeji mākslas nozarē - jo īpaši!

13.aug 2018 Atbildēt
wolfs

Stulbie latvju bauri no tupeņu muižas!Ko Jūs te gvelžat! Pauls ir viena no brīnišķākajām Dieva tā kunga dāvana mums visiem - visiem šīs Zemes cilvēkiem, kas spēj dzirdēt just, sadzirdēt un pacelties pāri vai doties dziļumos - dzīvot ar sirdi, ja gribat! Ar dziļi sirsnīgu pateicību par visu līdz šim, vēlam labu veselību un možu allaž ar jaunradi pārņemtu garu, neskatoties uz visām laicīgās dzīves cūcībām visapkārt! Apbedītāji "hrenova!"

13.aug 2018 Atbildēt
Elijah

Neko teikt, žargons īsti dieva tā kunga Raimonda Paula žargonam atbilstošs:

''Zemes cilvēki, kas spēj dzirdēt just, sadzirdēt un pacelties pāri vai doties dziļumos - dzīvot ar sirdi, ja gribat, neskatoties uz visām laicīgās dzīves cūcībām visapkārt'' (tā sakot - par šīs meičas klavierspēli, var tik zobos iekost mēli!).

Un tas nekas, ka cūcības pašu radītas,darītas un lolotas, un paši arī uz tām neskatās.

Starp citu, ja tas zvērs no Vācijas, tad burtu ''s'' nelieto.

13.aug 2018 Atbildēt
Avei Eradud

un? zem LIELAA uzraksta izskataas ka R. Pauls is savu nospeeleejis, bet lasot tekstu - izraadaas ka L. Vaikule.

tiesaam miiljie komentetaaji, lai vai kaa bet komponists Pauls ir bijis ljoti labs, un Dievs dod Jums kaut kripatinju no vinja talanta dzives laika ko vinjs tautai ir devis visu savu dzivi - lai tagad norietu vinju. Dienas beigaas neviens nekad nav bijis, nav un nebuus tiirs. visi nu ciinas par savu vietu kaa va! Kauna nav nemaz...

kauns sevi saukt par latvieti

varbuut izmainjas peec priecasimies viens par otru, un saskatisim ari pozitivaas puses????

13.aug 2018 Atbildēt
Tautas balss

Jā saprotam, kāpēc tev ir kauns SEVI par latvieti saukt. Neviens vārds latviski nav PAREIZI uzrakstīts.

13.aug 2018 Atbildēt
Avei Eradud

Well done Tautas balss, had your say. But I couldn't care less about your opinion in my latvian spelling - if you are not thick, you would understand what i meant ;) yes, i am ashamed about most of people from my country - new generations with disrespect, degraded minds, and truly cowards.

14.aug 2018 Atbildēt
Tautas balss

Nu jā ! MUĻĶUS MEKLĒ! It kā KĀDS Anglijā būtu mācījies latviešu mēlē, lai slavas dziesmas vecajam āzim dziedātu. Un tā 20 vārdus iemācījies, ar tiem nu DZIED.

Bet dziedāt slavu Lajmai Vajkulei vajadzētu, kas krievu slepkavniecisko režīmu un Krimas un Ukrainas okupāciju beidzot uzdrošinājusies nosodīt. Pauls toties LAIPO - kā parasti, sak, laupījumu pazaudēt gudri nebūtu! Un klanīties Makavā arī taču tik velnišķi patīkami ir!

14.aug 2018 Atbildēt

Komentēt