Komentāri: Vējonis iet Putina pēdās? Kamēr visi mirkst lietū, prezidents bauda ērtības

Koments

Kādēļ viņam netaisīties pakal Putinam, ja ir pat dzimis Pleskavā un var dabūt gan Krievijas pilsonību un droši vien gubernatora amatu, ja gribēs piedalīties vēlēšanās. Tā ir rakstīts Krievijas likumā un tādi dabū pilsonību, pat uz atvieglotiem noteikumiem. Es gan arī varētu uz tādiem pašiem noteikumiem pretendēt, bet pagaidām vēl negribu, jo Putins nav mans elks, bet kad atjaunos Impēriju, tad gan un vēl pielikšu klāt garu sarakstu, ar padomju laikā pazaudētiem dzimtas īpašumiem..

13.aug 2018 Atbildēt
Kārlis Lišmanis

Beidziet zākāties!

13.aug 2018 Atbildēt
wolfs

Ko nu par zākāšanos! Mums ir bijis tikai viens cienīgs prezidents(te), kas sakārtoja no sava vārda valsts ārpolitiskās nianses pārstāvot valsti izšķīrīgākajos augstākā līmeņa politiskajos forumos, Pārējās vēlētās personālijas ir anekdotes ar nodomu:) Atcerieties sen televīzijā atskaņotos sarunu citātus no "Jūrmalgeitas""vēlēšanu skandāla - jo lielāks " ....benis", jo labāk!:))))Ne jau prezidenti pārvalda valstis, bet gan dikti naudīgas parto un (diemžēl aizvien biežāk)p......diņu mafijas. Pervim delom, pervim delom - samoļoti! Nu a morāle, a morāle un ētika pēc tam!

13.aug 2018 Atbildēt
Werrtyu Sgfjgkhl

Tā jau nav zākāsanās. Vai tad tas ir prezidenta-vīrieša cienigi, ka lietussargu tur virs galvas sieviete? Štrunts par pārējiem, kam aizsedz skatu, patīkami, ka ir sieviete atrodas sieviete tik pakalpīga, kas nenogurstoši sargā no lietus

13.aug 2018 Atbildēt
Avei Eradud

tiesaam liimenis latvijas presei - ik dienu atverot zinjas - 95% sunju murgi, vai tiesaam nav nekaa sakariiga par ko parunaat? kaa sunji viens otram pie riikles gatavi mesties. sitaadus rakstus vispaar vajadzeetu aizliegt. katram sava izveele kaa lietuu seedeet!!!!

13.aug 2018 Atbildēt
Dzintars Cāzers

Tiešām dumja tauta... tik ļoti noguruši no savām problēmām, ka gatavi noriet jebko, pat lietussargu Vējonim. Un ja lietussarga nebūtu, tie paši āksti zākātos, ka prezidents nav nekādā skatā - izmircis kā žurka.

Ja kāds nedaudz painteresētos, tad saprastu, ka šādi gadījumi ir atrunāti protokolā, un ne Vējonis izvēlas ar vai bez lietussargi. Tāpat neviens nav vainīgs, ka amatos, kuriem jāapkalpo prezidents, strādā sievietes.

14.aug 2018 Atbildēt
Roberts

Kazeka par 4000 eiro algu var ari paturet

14.aug 2018 Atbildēt
klikser

Vējonis vismaz plašķīšus ir padalījis, nav tur ko ar Putleru salīdzināt!

16.aug 2018 Atbildēt

Komentēt