Komentāri: Krievu aktieris žēlojas: Latviešu attieksme pret krieviem joprojām ir nelāga

Ilze

Padomijas stils. Tas laikam ir nezūdošs...

9.aug 2018 Atbildēt
sakalis666

Ej un atsuka putinam,un raxti lv valoda nevis gopniku huinu mauka krievu a

9.aug 2018 Atbildēt
Alberts Čingulis

Tad ,ko tas tarakāns te pie blusām meklē ???

9.aug 2018 Atbildēt
Normunds Vīksna

Sadaļskim visur ir slikti, arī kolēģi un paša mājās viņam ir slikti.Tāds mūžīgais, īgnais tips.vairāk gan uztrauc kāpēc lemberga apmaksātās lapeles tos krievu purkšķus pret latviešiem tik pastiprināti publicē un reizēm pat pārsīlē un piemelo, lai tik būtu interesantāk.Laicīgi jau īstajiem saimniekiem kājeles bučo?

9.aug 2018 Atbildēt
sakalis666

Nepatik lai nebrauc sedi nsava piderland3e putina un ara lai nelien

9.aug 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Poshol sratj, russo debilio !

9.aug 2018 Atbildēt
Sandra Harmonija

labā fotogrāfija- Sadaļskis sašķiebis seju un sieviete kājas gaisā .... tas jau nozīmē ka kādā mauku mājā seksu nav dabūjis,kāds sakars ar latviešiem....

9.aug 2018 Atbildēt
bory

... a godigi paskaidrot tam krievu sudpatriotam ar polu uzvardu: nelien ar "savu kulturu" uz citu iekshaa !( gan latvju zakishi, kakishi un suni tevi un tavu "kulturu1940g." nesapratis un nepienems"!)

10.aug 2018 Atbildēt
Ainārs Ašaks

Tad jautājums ir, ko tas mēsls te brauc un cer sastapt...PSRS iekārta sen pagājībā , un nav viņš nekas ievērojams lai īpaši kāds ar viņu ņemtos...

10.aug 2018 Atbildēt
Aivars

Ko tad lienat te? Gribētu redzēt, kāda būtu krievu reakcija, ja pie viņiem sabrauktu pilns ar ķīniešiem un bāztos virsū ar mandarīnu valodu.

10.aug 2018 Atbildēt
Uldis Mass

В семэ не без уродов!Tādus burlakus nelaist Latvijā...

10.aug 2018 Atbildēt
my views

Nu neklanīsies un roku nebučos neviens !

10.aug 2018 Atbildēt
Atis Strads

Kārtējā naida kurināšana un nekādi nevar apstāties

12.aug 2018 Atbildēt
Jolanta Andra Meita

Jau izbesījuši tie Krievijas krievi. Vienai spindzelei autoostā datoru aizstiepa, vienam krievu aktierim mūsu ceļi nepatīk, tagad uzradās vēl kaut kāds dal****bs.

Tak sēdiet savā rusņā, ēdiet savu kvašeno kapustu un rijat savu brāgu!

Un kādēļ katra, krievu sīkpirža aktiera domas jāpublicē?

12.aug 2018 Atbildēt
RoTi

Un ko krievi dara, lai par viņiem domātu pozitīvi? Neko labu! Joprojām krievi sevi uzskata par izredzēto tautu, kuriem ir atļauts viss - iekarot svešas valstis, pazemot citas tautas, neievērot demokrātisko valstu likumus, necienīt šo valstu valodas, kultūru, izglītību šo valstu valodās, neievērot kārtību, tīrību, godīgu attieksmi pret darbu un dabu!!! Piemēri: pēc 2.pasaules kara iebruka citās valstīs un neizvācās no tām,un radīja tajās bardaku 50 gadus, cenšoties tās pārkrievot, iznīcināt to kultūras, izglītību, valodas, darba tikumu, kārtību, tīrību, pieklājību un t.t. Tagad to pašu dara Ukrainas Donbasā un Krimā, Gruzijas Dienvidosetijā un Abhazijā, Moldovas Piedrestņā, Baltkrievijā, Sīrijā un Vjetnamā turot savus karaspēkus, un t.t. Joprojām nevēlas atbrīvot Kaļiņingradu un Somijas Karēliju, kas krieviem nepieder! Tad par ko, lai krievus ciena?

12.aug 2018 Atbildēt
Inga Saukuma

SRANNAJS VANKA..KRATIES UZ SAWU RODINU

12.aug 2018 Atbildēt
Nellija Ko

Nasilno mil ne budeshj, dārgais krieviņ...

13.aug 2018 Atbildēt

Komentēt