Komentāri: Publiski pauž solījumu nošaut advokātu Aldi Gobzemu

Jānis Kravalis

Par ko Liepnieks tā satraucies? Liepniekaprāt sanāk, ka izvazāt tautu aiz deguna un uz 4 gadiem iesēsties siltā vietā neko nedarot vai visu darot pretēji solītajam ir akceptējami un nesodāmi vai arī sodīšanu uzticēt smieklīgajai Latvijas tiesai?

30.jūl 2018 Atbildēt
Tautas balss

Nav jau nekāds JAUNPIENĀCĒJS. Šāda naida, demagoģijas un melu politiku Gobzemis visu mūžu piekopj, un nekāds ''vēlēšanas'' nevar mainīt to. Publikai patīk lēts balagāns, bet NEPATĪK, ka to IZVĒLE vēlēšanās par lētu balagānu PĀRTOP.

30.jūl 2018 Atbildēt
Gints Liepins

Uzrādi kurš Tevi pilnvarojis saukties un runāt Tautas vārdā?Nav!!!Tad nepalaid garām iespēju paklusēt,vismaz anonīmi mēs visi varoņi,ja gribi izteikties par kādu personu tad Tev nav tiesības to darīt Tautas vārdā,Tev tas jādara atklāti.Tagad esi vienkārša tukša skaņa kas aizskar Tautas domu! Paldies!

15.aug 2018 Atbildēt
Tautas balss

Neba bez Gobzema ziņas un akcepta vēstījums tapis.Tā sakot, tvīts Gobzemis tvīta gobzemi tvītojis, jo tagad modē vairs nav rakstīt vai domāt, bet gan tvitot vai tvītot,

30.jūl 2018 Atbildēt
Andris Vilde

Tautas balss Tu esi kaut kāda sūda kvalitātē taisīta plurga

31.jūl 2018 Atbildēt
Tautas balss

SŪDAM sūda valoda. Andris Vilde pat taisīts nav, maķ vienkārši izdorsa.

1.aug 2018 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Nu protams, Kaimiņa otrās atnākšanas sektas locekļi jau to vien gaida, kad policija paņems ciet kādu no viņu galvā traumētajiem biedriem. Bet vispār Gobzemam nekas nedraud, jo diez vai izrādīsies, ka tas, kurš sevi sauc par Gobzemu nav Gobzems, bet par citu- viņš taču teica, ka pierādījumi būs rīt...

30.jūl 2018 Atbildēt
Leonards Raiļans

Tipiskie troļļi- Tautas balsis, Jāņi bērziņi, krūmiņi, bez bildēm...

30.jūl 2018 Atbildēt
Tautas balss

Tipisks bāleliņš. Blonds, šķīsts, glums un glups, un drātējas tikai pogas caurumā :Leonhards Raikins - žīds.

30.jūl 2018 Atbildēt
Tautas balss

AR bildi (pogas caurumā).

30.jūl 2018 Atbildēt
Sandra Orinska

Trāpits - sacepās Tautas balss.

30.jūl 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Trāpīts Sandrai Urīnskai, kas ar Raikinu (pogas caurumā) nevis sacepās bet gan sašmorējās.

31.jūl 2018 Atbildēt
Andris Vilde

Neviens nevar pateikt, kad sāksies ekonomiskā krīze. Neviens nezin vai KPV vispār būs koalīcijā un ko darīs Gobzems . vēl vairāk, kas tāds Pauls-Pavels. Var būt kā to var izmantot kāds cits citiem mērķiem.

31.jūl 2018 Atbildēt
Edgars Brandao

Jūs visi, kas ir saistīti ar šo rakstu esat stulbi! Viņš teica,,JA'' un tas nav draudu izteikšana, bet pieņēmums! Ej nu pierādi,vai viņš ir viltvārdis un melis. Policijai vajadzētu vairāk nodarboties ar valsts apzadzējiem Nevis kautkādiem sūdiem! Atvainojiet par tādiem izteicieniem! Tās ir manas personīgās domas! Slikti brīžiem metas!

31.jūl 2018 Atbildēt
Imants M. Svans

Andris Pauls-Pāvuls ir slims cilveks jo kautko tadu plano.

2.aug 2018 Atbildēt
Arnis Kadiķis

Slimi ir ļautiņi bez humora izjūtas.

2.aug 2018 Atbildēt
Mārtiņš Roze

Es uzsskatu, ka par melošanu un maldināšanu ir jāsaņem sods.

2.aug 2018 Atbildēt
Haralds Elceris

"Ja Aldis Gobzems oktobrī, pēc vēlēšanām, izrādīsies viltvārdis un melis, es viņu nošaušu." - tie takš ne 1-kārši draudi, bet draudi ar nosacījumu! juridisko pusi nezinu, speciālists tikai par to, kas man aktuāli - par izlikšanu no dzīvokļa un par laulības šķiršanām!

2.aug 2018 Atbildēt

Komentēt