Komentāri: Rajecka skarbi kritizē kādu mākslinieci "Positivus"

Artis Lapselis

Olga.Tu esi sena,Visa problēma tur. Tavs laiks ir beidzies.

22.jūl 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tieši tā, Rajecka ir veca grabaža. Lai sēž vecene mājās un čubina

savu "bebru"..

22.jūl 2018 Atbildēt
cilveks trijicetrinieki atbilde Dzēsts lietotājs

Olga Rajecka bija, ir un būs viena no Imanta Kalniņa dziesmu vislabākajām izpildītājām. Protams, Imants Kalniņš priekš Olgas Rajeckas balss ir rakstījis tās dziesmas, kuras dziedāja tieši viņa. Citas Imanta Kalniņa dziesmas varbūt Olgai neskanētu. Taču, ja cilvēks, kurš vēlas dziedāt Imanta Kalniņa dziesmas, kāpj uz skatuves un mauj, kā māk, ja turklāt vēl nezina dziesmas vārdus, tad tas diletantisms. Tāpēc Olgai Rajeckai ir pilnīga taisnība!

22.jūl 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde cilveks trijicetrinieki

Vai esi tas ķēms, kurš apprecēja šito veco grezeli ?

22.jūl 2018 Atbildēt
Lidija Magone

Olgas laiks nebeiksies,bet tavs pat nekad nasāksies.

22.jūl 2018 Atbildēt
Elijah

Lai arī ar to gramatiku būtu kā būdams, daļa taisnības Jums ir, jo kurš gan kāda LAIKU var prognozēt? Varbūt tāds Artis Lapelis jau pēc laika būs sapuvis.

Cita lieta, ka SĒTS TOP IZNĪCĪBĀ, BET UZMODINĀTS NEMIRSTĪBĀ. Jautājums: kam šī nemirstība godu, kam sodu nesīs.

Olga Rajecka nekad ĪSTA dziedātāja nav bijusi, jo viņai Dievs nav dāvājis DZIEDĀTĀJAS balsi (kas vispār liels retums ir). Ņaudēt un spiegt jau katrs bābietis pieprot, tikai tas nav pie mikrofona jādara!

Rajecka kā dziedātāja vienmēr ir bijusi NOŽĒLOJAMA, un tas nekas, ka Imītim viņas ''zelta lietus'' īpaši pie dūšas gāja, Jāprasa, vai tad vecais maukuris, kādu, kurai bija kuņas smaka, GARĀM LAIDA??? Helga, taču, bērnus audzināja un piegānītās lupatas čakli mazgāja...

22.jūl 2018 Atbildēt
Inga Kraveca

NebeiGsies,tas pirmkārt,otrkārt tā vecā grezele sen jau norietējusi jūriņā,jo smadzenes no vecuma marazma sačokurojušās!

24.jūl 2018 Atbildēt
Ilze Strautina

Cik var dzirdēt,tad tā ir vienkārši cita dziesmas interpretācija,ar Olgas versiju nesaskaņota.Kas tad šai tur ko cepties?Izpildītājiem jau nav tās dziesmas jāklonē,priekš tam taču pastāv aranžējumi,lai arī tos klausītos.

Ja neiet pie sirds,var taču klausīties vecos Olgas ierakstus!

22.jūl 2018 Atbildēt
Elijah

Piebilde. Dīvains ir Rajeckas apgalvojums:''Tagad visi (...) var atļauties dziedāt Imanta Kalniņa dziesmas''.

KĀPĒC te ir lietots vārds ATĻAUTIES? Dziesmas, taču, tāpēc ir komponētas, lai tās DZIEDĀTU, un, ja, teiksim, ''Smilšu rausi'' var ATĻAUTIES dziedāt Rajecka vai Pumpure, kāpēc lai to nedarītu jebkurš cits?

Runa ir tikai par KVALITĀTI, bet kā jau minēju, pašas Rajeckas kvaltāte ir zem katras kritikas.

22.jūl 2018 Atbildēt
Inga Kraveca

Absolūti piekrītu Jūsu teiktajam!

24.jūl 2018 Atbildēt
Lorenco

Latvijā TĀ ir pieņemts . Domāju, ka netrūkst talantīgo arī šajā valstī, bet viņus jau

" pelēkais vairākums " bloķē.

P.S. Varbūt kā ar zivīm : tās sāk pūst no galvas...., bet tas jau cits stāsts

22.jūl 2018 Atbildēt
Ilmārs Basankovičs

Paklausos visos šajos smerdeļos - Artos, Margotos, Elihos , kuri baidās pat savu īsto vārdu pateikt, bet savu īso mūžu vaukš kā suņi no stūriem un tā darīs vienmēr, jo viņiem nevienam nav lemts kļūt par tādiem, kā ir Olga, Imants un daudziem citiem radošiem cilvēkiem! Viņu( Artosu, Margotu, Elihosu ) zaļā skaudība jau tagad grauž viņus kopā. Vecums pienāks visiem, tas nav zaudējums, bet gan ieguvums. Nedomāju ka šie spēcīgie kritiķi piedzīvos Olgas vai Imanta gadus un spēs būt tik radoši! Jo "dauzoties" pa Pozitivus, lietojot sintētiskos dzērienus, būs sabeiguši savu veselību, ka atliks vien tikai TV un atkal tikai kritika. :)

22.jūl 2018 Atbildēt
Tautas balss

Mēdz teikt - muļķība nekad viena nenāk. Es vēl saprastu, ka kādam skaustu tādas Dieva dotas balsis kā Andrejam Lihtenbergam, Norai Bumbierei, agrīniem Žoržam Siksnam un Viktoram Lapčenokam, ingum Pētersonam un vēl daudziem, kurus nav kauns par dižiem māksliniekiem saukt.

Bet Rajecka-Migliniece, šī absolūtā nulle, kas tikai aiz pārpratuma ir uz skatuves nonākusi!!! Atceros, kā viņa ņaudēdama, spiegdama, ķērkdama, šļupstēdama, šņākdama parādījās ''Eolikas'' programmās, kur pateicoties tikai Ilonas Stepanovas lieliskajai un izkoptajai balsij, nebija šīs vārnas vulgārais un seklais sniegums dzirdams. Paklausieties paši to vārgo un ņaudošo ''Lielo zivi'' (un pārējos ''šedevrus''), un jums būs skaidrs, ar kādu ''radošu mākslinieci'' jums ir darīšana, ka varat zaļi no skaudības palikt!

22.jūl 2018 Atbildēt
Janis Jansons atbilde Tautas balss

Piekrītu , Stasikam ( Olgas palama vētrainajā vārda tiešajā un maigākajā nozīmē jaunībā) ļoti paveicās ar ar nokļūšanu īstajā vietā un īstajā brīdī...

22.jūl 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ilmāru jau noteikti pārdzīvošanas

22.jūl 2018 Atbildēt
Linda Grinfelde

Pilnigi pareizi !

22.jūl 2018 Atbildēt
Linda Grinfelde

Pilnigi pareizi,man kauns ka visi sie Margoti,Elihosi ir dala no musu sabiedribas

22.jūl 2018 Atbildēt
Linda Grinfelde

Pilniga taisniba Ilmaram Basankovicam

22.jūl 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Linda Grinfelde

Linda - kad publiski tusiņā atrādīji plikus pupus, tad gan tev kauna nebija..

22.jūl 2018 Atbildēt
Tautas balss atbilde Linda Grinfelde

Lai arī Linda Grīnfilde ir tikai mēsls, viņa ir daļa no sabiedrības, un ko nu tur daudz no mēsliem kaunēties?

23.jūl 2018 Atbildēt
Jānis

Olgai sasāpēja sirds par to, ka ņem Imanta Kalniņa dziesmas, un nodzied pavirši... Saprotu, jo nevar paņemt vienkārši jebkuru dziesmu un nodziedāt: ja ņem kādu dziesmu, tad to, kuru tu vari pacelt, nevis iedomājies, ka māki dziedāt un blamerē autora dziesmas.

22.jūl 2018 Atbildēt
Raitis Vītols

nu veca dama rajeckai kalnina dziesmas ir tikai palikusas

22.jūl 2018 Atbildēt
Ainārs Viļumsons

Dziedāšanas līmenis- karoke versija klubiņā. Jātrenējas, jāmācas un tad uz lielās skatuves.

22.jūl 2018 Atbildēt
Andra Gulbe

Olga ir lieliska dziedātāja, tieši tāda, kāda ir: viņa mums tāda vienīgā!!! Redz kā, mums zināmās dziesmas mums ausīs skan to oriģinālo izpildītāju balss skaņās. Kad reizēm klausos citus izpildītājus, palīgā :((( Ja vēl balss laba un smuks cilvēks, bet ja nav sirds klāt, tad neskan... un daudziem neskan...

22.jūl 2018 Atbildēt
Anna Salunova

Olga Rajecka pareizi komenteja diedatajas izpildito Imanta Kalninja diesmu.Man tiesam kauns par to izpildijumu, tas skaneja ta" ka maku ta mauvju".Bija pretigi klausities,vai pasai dziedatajai kauns nebija?

22.jūl 2018 Atbildēt
Tautas balss

Ja kam ir jākaunas, tad tikai Oļītei PAŠAI. Par NOMAUTO mūžu, jo dziedāt šī ŅAUDE un ELSE nekad nav ne mācējusi, ne varējusi, jo kā var dziedāt bāba bez balss? Nu labi, pamaukoja ar Imku, tas nu uzcepa ''zvaigzni'', bet balss jau no maucības nerodas, un nevajag pašiem sevi mānīt, ausis un acis ciet turot!

23.jūl 2018 Atbildēt
Daiga

Kamdēļ, tērēt spēkus "citu cilvēku it kā parādīšana citā gaismā" no tā spožāka nepaliksi, tikai liksi citiem padomāt, kas tev kaiš! Tu esi un būsi!

23.jūl 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

NEVAJAG SEVI MĀNĪT!

Nekas no tā nemainās, ja ''liek citiem par sevi padomāt'', jo nevienam tavas kaites NEINTERESĒ, un katrs domā tikai PATS PAR SEVI.

Un tu NEESI un NEBŪSI, jo virs zemes nepaliek NEVIENS.

Arī Bunkus domāja ILGI būt un dzīvot, bet - tukšpadsmit!

23.jūl 2018 Atbildēt
Georg Vogel

jaunajai sievietei tika konstatēts 3,21 promiļu liels reibums, turklāt viņa uzvedusies agresīvi. Vienlaikus viņa sacījusi, ka alkoholu vispār nelieto

23.jūl 2018 Atbildēt
Elijah

Viņa to nelieto.

Viņa to dzer.

Un - ne tikai viņa.

24.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt