Komentāri: Līgatnes mērs: Dziesmusvētkos redzētais mani izbiedēja

Eduards

Ulmaņu Kārlis viens pats droškā apbraukāja visu latviju un nekas.Ko ta šitais tā nogrēkojies,ka tik bailīgs? Bet laikam jau ,,suns zina ko ēdis''.Nez vai uz ķemertiņu arī viņu pavada vīri melnā?

11.jūl 2018 Atbildēt
Viktors Buls

un kārlis vēl valstī bija uztaisījis militāro apvērsumu...

14.jūl 2018 Atbildēt
Normunds Vīksna

Tātad izgāztā runa bija jau ieplānota, un gatavota tika atkāpšanās/izglābšanās no pateicīgās tautas.

11.jūl 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Es uzskatu, ja valsts amatpersonaam vajadziiga apsardze, tas nav taapat vien... godiigam cilveekam, kas KALPO tautai, nav no kaa baidiities... cita lieta ja taadi cilveki apspiezh tautu, tad jaa... kur bez apsardzes, mazums kaadam aizversies un ievilks pa seju.

11.jūl 2018 Atbildēt
Ādolfs Nāks

Nu tie 8 no snaipera vienalga nepaglābs, bet no tādiem, kas bribēs iespļaut sejā - gan.

11.jūl 2018 Atbildēt
Didzis Aizupietis

nu beidz .. kāds snaiperis un priekš kam? Lai vienu pamuļķa kirbi noblieztu? Tie, kas šo ērmu prezidenta amatā ielika, vadījās pēc šķēles jūrmalgeitas sarunu kvintesences - proti, amatos jāsaliek lielākie kretīni. Lūk tiem, kas tos kretīnus izvēlas un amatos saliek, - tiem gan no snaiperiem būtu jāuzmanās.

12.jūl 2018 Atbildēt
Elijah

Redziet! Tautas naids pret šo plukatu ir tik neaprakstāms, kas apsardze ir pašpietiekama un pašsaprotama. Cita lieta, kad Lembergs atradīs vēl lielāku kretīnu, un -kā zināms- Lembergs tikai AKTUĀLOS štata darbiniekus apmaksā, un tad vairs naudas nekādai apsardzei nebūs, un Vējainim var visai plāni klāties.

11.jūl 2018 Atbildēt
paulis galanskis

(giggle)sudi jasarga lai kads neiekapj

12.jūl 2018 Atbildēt
Sandra Skalberga

Var saprast,ja nometne bez maksas,tad ko jus vel vèlaties?

12.jūl 2018 Atbildēt
Koments

Dziesmusvētkos mani izbiedēja redzētais - kādi astoņi melni ģērbti vīri ielenkumā veda kādu personu. Domāju, ka noķēruši teroristu, bet izrādījās, ka šādā aplenkumā no Dziesmusvētku estrādes tiek izvests mūsu Prezidents ar kundzi. Ak, Dievs, nodomāju, kur vēl trakāk!

****

Nu pavisam normāli. Mums ir tāds ūnikums, ka bez astoņiem pavadoņiem, var arī nejauši apmaldīties un ko tad.? Bez Prezidenta arī nevar dzīvot, bez isludināt meklēšanu bezvests.lv, arī nebūtu korekti.

14.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt