Komentāri: Āboliņš nāk klajā ar ierosinājumu tiem, kuri kritizē savu prezidentu

Aija Melvaga

Kāpēc tad kad Bērziņš stostījās, neviens viņu neaprēja, bet tagad visi Vējonim virsū kā suņi.

11.jūl 2018 Atbildēt
dzintra

Un kā vēl aprēja!Pat no skatuves.Parodēja aktieris Bartkevičs.

12.jūl 2018 Atbildēt
Normunds Vīksna

Kur jūs, Aija, izrāvāt tādas muļķības, ka Bērziņu neaprēja? Pat ja neņemam vērā mani, vismaz pārdesmit mani paziņas viņu uzskata par vissliktāko, kurš bijis šajā amatā.

11.jūl 2018 Atbildēt
Ivars Smits

Vai Āboltiņš ,attaisno arī sevi ?, ja izgāztu izrādi , tad pateiktu-pamēģini pats ,varbūt iznāks labāk!

1. Ja uzruna nāk no sirds tad tā nav jāšpiko kā tādam palīgskolniekam, ,protams , nesekmīgam skolēnam ,ja pazūd špikers ir uztraukums un divnieks garantēts.

2.Vismaz Tautas priekšā būtu noņēmis to melno hūti un paklanijies . Nu nevar tērēt miljonus nodoklu maksātāju naudu uzturot prezidenta institūciju ,bet prezentācijas funkciju izpildīt nesagatavojies, nobijies, apmulsis un nevarīgs , kauns pa visu ģīmi, nē pasauli !

11.jūl 2018 Atbildēt
jautajums

Katram ir profesionāli ir jādara savs darbs! Un parlamentārā republikā, kā Latvija, prezidenta darbs ir teikt runas! Viņam principā tieši par to parlamentārā republikā algu maksā.

Ja tūkstošiem cilvēku ( Svētkos dejo un dzied amatieri) var sagatavoties, tad kāpēc prezidents nevar? Bērni solo dziedāja (dzīvajā, starp citu) to pašu tūkšošu priekšā-mazais Sējāns (laikam mums tika prezentēta jaunā Sējānu dzimtas paaudze), meitene, kas solo ar Donu dziedāja-un tika ar saviem pienākumiem galā spīdoši! Jo bija sagatavojušies un atbildīgi pret savu pienākumu!

Un nav ko te -un jūs paši...Nē, mēs paši ne uz profesionālā teātra skatuves lienam, ne arī prezidentos...Bet, pirms uzņemties pienākumus, vajag reāli izvērtēt-vai ar godu tiksi ar tiem galā...

11.jūl 2018 Atbildēt
Velga Laugale

Parakstos zem katra vàrda! Precìzi!

11.jūl 2018 Atbildēt
Daiga Priede atbilde Velga Laugale

Es arī piekrītu iepriekš teiktajam!

11.jūl 2018 Atbildēt
Mārīte Marusīte

Pilnībā piekrītu.

11.jūl 2018 Atbildēt
Dainis Dobelis

Vispār jau, būtu jāpievērš uzmanība, Vējoņa aizstāvjiem. Tā aizdomīgi. Ka tik nesaņem stipendiju no Ventspils puses. Tie paši arī bļauj, lai neatvērtu čekas maisus.

11.jūl 2018 Atbildēt
Seržs

Vispār jau gan būtu jāpievērš uzmanība Valsts Prezidenta gānītājiem, ka tik viņi nav Kremļa ietekmes aģenti! Tieši tāds ir to uzdevums - noniecināt valsti un tās institūcijas. Taizemē par karaļa "aplikšanu" momentā būsi čokā, tur saprot ap ko lieta grozās. Šeit visādi pajoliņi domājas spodrinam sev spalvas apliekot SAVU valsti un savu prezidentu. Kādu ievēlējāt, tāds ir, sorry, sāciet tad jau laicīgi meklēt nākamo - lielisko.

11.jūl 2018 Atbildēt
Guntars Dreimanis atbilde Seržs

Es atvainojos bet vai jums vispār ir sajāga kā latvijā tiek ievēlēts prezidents?

11.jūl 2018 Atbildēt
dzintra atbilde Guntars Dreimanis

gan jau apjēdz.Tie,kuri vēlē par zzs un saskaņu arī ir atbildīgi par tagadējā prezidenta ievēlēšanu.

12.jūl 2018 Atbildēt
pēteris

Kāpēc tāda ažiotāža? TĀDU RADA ŽĪDI, KAD GRIB SASNIEGT KĀDU MĒR''KI.

11.jūl 2018 Atbildēt
Ināra Baranovska

Piekrītu cienījamajam aktierim Āboltiņam par 150%. Tie kas ir neapmierināti, tiem neviens neizdarīs pēc viņu prāta. Lai kā būs vienmēr atradīs kur piekasīties. Mēs nemākam pieņemt un aizstāvēt savu prezidentu. Kaut tā vajadzētu būt. Un paši aprējēji arī neko nevar izdarīt.

11.jūl 2018 Atbildēt
Biruta

Kur tad Jūs tik pārliecināta,ka paši neko nevar izdarīt??Viss cits bija izdarīts nevainojami - vai to darīja marsieši?

11.jūl 2018 Atbildēt
Ilze Mackēviča atbilde Biruta

tieši tā,Biruta!piekrītu jums-bērni varēja solo godam nodziedāt,kā jau rakstā tika minēts,pašdarbnieki izcili izdejot rakstus,bet valsts galvena persona ,lai kur arī uzstātos,bez stostīšanās nevar!viņš taču nav no ielas nejauši parauts kāds garāmgājējs,lai uzkāpj uz skatuves un parunā! Tas ir viņa galvenais pienākums uzstāties ar uzrunām!....nozēlojami

11.jūl 2018 Atbildēt
Biruta

Gundars Āboliņš laikam aizstāv prezidentu,jo pats galīgi izgāzās ,ierodoties vadīt TV koru gājienu kā no siena kaudzes izlīdis!Kauns un negods šais skaistos svētkos ir vienīgi šie divi momenti!!Vai jānodzīvo līdz sirmiem matiem un arī tad vēl nesaprot kā un kas jāvelk mugurā- tātad tāds cilvēks ir bezcerīgs gadījums!Kauns bija skatīties uz saburzītām biksēm un žaketi un plus vēl zem tā parasts sporta krekls!Kur Jūs,necienījamais māksliniek , esiet audzis?Jau senlatvieši zināja,ka pat ejot sienu pļaut ir jāuzvelk balts krekls,kā skan tautas dziesmā:es uzdevu baltu kreklu ,savam siena pļāvējam...bet Jūs atļāvāties vadīt Simtgades gājienu tādā izskatā un stāvēt blakus slaveniem koru diriģentiem/pie tam skaisti un atbilstoši tērptiem/...ari pelēkais,saburzītais mētelis uz Lūriņas pleciem varēja būt aizstāts ar seģeni...Ar to pazemojāt šos cienījamos cilvēkus,kā arī parādījāt pilnīgu necieņu savai tautai.

11.jūl 2018 Atbildēt
Inna Skudra

Nesaprotu, ko te plēsties. Iedot Ābeci rokās un lai mācās. Mēs katrs esam savā vietā. Un, ja es slikti strādātu, man drīz vien palūgtu aiziet. Tāpēc es esmu tur, kur esmu un daru to, ko protu.

11.jūl 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

manis peec shis klauns var turpinaat sevi pazemot ar taadaam jeeliibaam... un ierosinijaumiem kadam uzstaaties publikas priekshaa... starpcitu noorganizeejiet, labpraat uzstashos publikas priekshaa un teema buus tieshi par valsti un valsts amatpersonaam, likumiem, kas iet pretrunaa ar Satversmes preambulu utt utt jaa varbuut kkur stostishos, bet man sakaamaa ir daudz un loti interesanta teema un ticiet man... tas loti daudziem liktu aizdomaaties un netikai.

Probleema nav tajaa ka vejonis neprot uzstaaties, probleema ir tajaa ka shis klauns neko no seviim nespeej pateikt, viss ko vinsh saka ir vina padoto sagatavots. Prezidentam ir jaabuut tautas pusee nevis valdiibas klaunu pusee kas to vien dara kaa apspiezh pilsonus...

11.jūl 2018 Atbildēt
Dainis Dobelis

Ļ. cien Ināra. Vai tad nav redzams, ka valsti vada bandītu kalpi, jo tikai tiem ir vajadzīgi tādi paklausīgi, nevarīgi mūsu priekšstāvji. Un mēs esam vien dabūjuši dzirdēt to, ko žurnālisti ir uzrakuši. Vai akla esiet???

11.jūl 2018 Atbildēt
Modris Krūze

Tāpēc ka viņš iebrauca Latvijā no austrumiem,Un viņa rodina ir Krievija.Un tauta viņu neievēlēja!

11.jūl 2018 Atbildēt
Peteris Krigers

Nē, Gundar! Tu kā ļoti profesionāls aktieris ļoti labi zini, ka iziet daudzu cilvēku, tautas priekšā un runāt var tikai tas, kam ir pārliecība, kurš zina ko teikt un saprot kāpēc to dara. Citiem vārdiem sakot arī oda pirdienam šajos gadījumos ir jāskan pietiekami pārliecinoši!

11.jūl 2018 Atbildēt
Rūta

Prezidentam jau viens no pienākumiem ir tekoši komunicēties ar cilvēkiem, šajā gadījumā ar latviešu tautu tādā nozīmīgā pasākumā. Es viņu neapreju, bet ceru ka nākošreiz mūsu prezidenta runa būs tekoša, sakarīga un bez lapiņas.

11.jūl 2018 Atbildēt
Juris Līcis

Aboliņš dzīvodamies pa Vāciju jau galīgi sajucis ... Prezi uzrunā par "manu Prezidentu" :)... Laikam saklausījies stāstus par "Main Fjūrer..." :)))

12.jūl 2018 Atbildēt
Daina Baltina

Vai Amerika ari bija tukstosu auditorija? Ja nevar normali un sakarigi runat,lai Vejona kungs runas macas no galvas.

12.jūl 2018 Atbildēt
jabis

visu cieņu Gundaram - nebaidas aizstāvēt lempi, jo tas ticis par latviešu prezidentu

12.jūl 2018 Atbildēt
Marsela Matveja

Tādu rējēju priekšā jebkuram ir grūti runāt! Gribat, lai jūs iedvesmo? Beidziet riet! Apriet! Noriet! Esiet paši iedvesmotāji! Pēc jebkuriem lieliem pasākumiem, jebkuras iniciātīvas, jebkā ko radīja vai pārstāvēja valsts institūcijas - viss ir slikti! Esam aizrāvušies ar noraidošo attieksmi. Bara efekts.

12.jūl 2018 Atbildēt
dzintra

Piekrītu Birutai.Viss tika padarīts nevainojami,izņemot prezidenta runu.Un-aktiera uzvārds ir Āboliņš,nevis Āboltiņš.Re,kā ir ar to "nekā nevarēšanu",ja pat tik izcila mākslinieka uzvārdu nevar atcerēties.

12.jūl 2018 Atbildēt
Arnis Baumanis

Būtu ievēlējuši E.Levitu par prezidentu, un nebūtu problēmas ar uzrunām un angļu valodu.

12.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt