Komentāri: Imants Kalniņš mācās arābu valodu un skaidro, vai pārgājis islāma ticībā

Tautas balss

Imantam Kalniņam vairs tikai viena vieta dzimta un piederīga, proti, TRAKO NAMS.

Ja kādu Dievs grib sodīt, tad Tas viņam saprātu atņem. Ilgā kalpība elkiem ir degradējusi I.Kalniņa smadzenes, un gars, kas viņā mīt, ir ĻAUNAIS GARS, kas tieši dažādās kroplīgās izpausmēs sevi gandarī. Tāda nu reiz ir tā Kalniņa pasaule - elles trajektorija.

10.jūl 2018 Atbildēt
Aldis Ozols

Es saprotu Imantu Kalniņu. Rietumu morāle, kas pie mums valda, nudien ne tuvu nav ideāla. Tā ir pārmēru cietsirdīga un uz materiāliem labumiem tendēta. Islams, šķiet, ir pārdomātāka reliģija kā kristietība, jo ir jaunāka reliģija un no tā ir izslēgtas dažas kristietības kļūdas.

10.jūl 2018 Atbildēt
Tautas balss

Muļķības! Reliģija nemēdz būr pārdomāta vai nepārdomāta, jo nāk no Dieva. Savukārt, Dievs kļūdīties nevar, jo ir SĀKUMA un BEIGU autors, un RADĪŠANA kļūdu izslēdz. Cik lielā mērā islams VAR būt ar Bībeles Dieva reliģiju saistīts, ir no katra viena fantāzijas vai samaitātības pakāpes atkarīgs. Nedomāju, ka Latvijā valda RIETUMU morāle, jo Rietumu morāle ir cilvēces IZCILĀKO ģēniju morāle (pat ''Klusa nakts, svēta nakts'' no Rietumiem nāk),savukārt, austrumu morāle , kas te ar varu ir gadu desmitiem sintezēta un ievazāta, ir visai sīksti ļaužu prātos un saturā iesēdusies, tā ka, sapnis par Rietumu morāli vēl aiz desmitiem kalnu, un garantijas, ka tā atnāks - NEKĀDAS.Vismaz kamēr Latvijā krievu ordas valdīs, un tautu un valsti tiranizēs. nē. Un Kalniņš ir šo okupantu orators un apoloģēts, izdzimtenis, kam sen NEKĀ vairs svēta nav, izņemot mauku kurpju augstās papēžas.

10.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt